Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Márton

nagyúr

válasz superg #16913 üzenetére

No, megjött az Alcor box

Igaz is meg nem is, amit írtatok, hogy ennyiért (9e Ft) ne akarjak DVB-C vevőt és rögzítést, MP4 lejátszást.

Nem igaz, mert tudja: veszi az összes csatornát, rögzíti ha akarom, és játszik mp4-et. Az a része viszont igaz, hogy ne akarjak ilyet.

Bajaim:

- M1HD-t néztem, és elsőre feltűnt hogy nem olyan éles a kép, mint a tv beépített vevőjével. Többször cserélgettem a koax kábelt a tv és a box között, hogy meggyőződjek róla. A bal alsó sarokban lévő "híradó" kör szélei pl. recések, pixelesek, tv dekódolójával nézve ennek nyoma sincs.

- gondoltam ok, a tunere ilyen, de ha a médialejátszás jó, akkor maradhat. Hát nem jobb :( Egy LG timelapse demo fullhd mp4-et lejátszva iszonyatosan látszik a kockásodás, főleg a ferde éleknél, faágaknál, stb. A videó monitoron nézve tökéletes, mintha mozgó fénykép lenne. Kipróbáltam több formátumot, többfajta kódolással, de mind ilyen. Mintha nem lenne meg a valódi fullhd a hdmi kimeneten, kb 720 upscale-hez tudnám hasonlítani. Lehetséges ilyen? Pedig 1080/50p-re van állítva a box.

- idegesítően kicsik a távon a gombok, pöttyöket kell nyomogatni. Legalább a csatornaváltás és hangerő lehetett volna nagyobb

- fullhd 50p/60p mp4 nem támogatott formátum

Olcsó húsnak iszom a levét...

Új hozzászólás Aktív témák