- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
válasz
Márton #17326 üzenetére
Ez azért nem ilyen egyszerű, magától nem... ez nem Windows, de ezzel a drájverrel állítólag működhet: [link] Én ilyet nem próbáltam, mert féltem a tabletem, de app. lehet pl. VLC
Persze másik kérdés, hogy a Tablet portja nem ég-e le tőle hosszútávon(bír-e ekkora terhelést)
-
azbest
félisten
válasz
Márton #17223 üzenetére
Van egy régi médiajátszóm, annak is olyan volt a képe. Belül a különböző egységek között valahol deinterlace gyanánt elhagyja minden második sort valószínűleg.
De láttam hasonlót a wayteq hd-90cx box kapcsán is. Ott monitoron volt ilyen darabos a kép, ha 1080i volt kiválasztva. Ez utóbbinál szebb lett a kép, amikor 720p-re váltottam a kimenetet. -
-
envagyok
veterán
válasz
Márton #17165 üzenetére
Hidd el, hogy egy pi2 plusz táp plusz ház plusz egy dvb-t vagy c vevő a legjobb megoldás.
A pi-vel tuti nem lesz problémád a kadenciahelyes lejátszással.
DVB-t vevőt párezer forintért vehetsz már ali-n.
Az egész újan is megáll kb. 20-ból.
Ha több pénzed van akkor wetek play, de semmivel sem jobb mint a pi.
Vagy s805-ös mxq box openeleccel plusz usb dvb-t vevővel. Megvan a pi árából, de doboz, táp, táv van benne. Annyira az sem jó lejátstó mint a pi. -
csendes
addikt
válasz
Márton #17162 üzenetére
Ahhoz még kell egy USB-s DVB-T tuner.
Ha érzékeny vagy a 24Hz/60Hz minőségre, akkor jobban jársz egy olcsó (vagy használt) csak kódolatlan csatornákhoz való DVB-T STB-vel az m4-hez és egy normális médialejátszóval külön.
A "Pi" inkább olyanoknak való, akik hobbyból szeretnek ilyesmivel foglalkozni, bolondbiztosnak nem nevezném, bár kétségtelenül egyre jobb. -
w.miki
veterán
válasz
Márton #16921 üzenetére
De milyen DVB-C box ajánlott akkor LCD TV-hez, ha nem az Alcor 3500?
-
Kernel
nagyúr
válasz
Márton #16917 üzenetére
Egy dolog, ha nem válik be a box, de a távszabályzót én soha nem tekintem problémának. Amúgy sem használnám, amíg ilyen tanítható távszabályzót is kapni lehet, ami egyben kezel mindent. Van egyébként márkásabb távom is, mégis ilyet használok már régóta, mert bevált.
Konkrétan DVB-T kódokat is tartalmaz, ha nem is mindenben stimmel az Alcorhoz, de tanítással korrigálható.
-
Watt25
veterán
válasz
Márton #16917 üzenetére
Az elmondásod alapján valóban nem FullHD-ben jön ki a jel a box-ból, de ezt tök könnyen ellenőrizheted: legalább is gondolom, hogy a tévéd kiírja valamilyen módon a pillanatnyi felbontást. (LG tévék esetén OK gomb megnyomására.) Ezt ellenőrizd. (Egyébként mindenki felejtse már el, hogy digitális jel esetén a tuner-től függ a kép minősége...)
-
superg
senior tag
válasz
Márton #16909 üzenetére
Nekem van egy amiko mini t2/c , ugyanez küsőre.Azért a médialejátszó erősen korlátozott nem játszik le dts és ac3 hangot sem ,ugyhogy mkv-nak legtöbbször nincs hangja csak ha átkódolnám.
Epg is fapados néha hiányos,tv műsornál nem mindig kezeli jól a 4/3 as adást.
Összeségében azért jó,de vannak kisebb hibái.Az alcor ahogy látom még fapadosabb,pl nincs csatornaszám kijelzés sem,de legalább olcsó. -
Bozek
nagyúr
válasz
Márton #16903 üzenetére
DVB-C, felvétel és MP4 lejátszás 10 ezer Ft alatt már igenis nagy igény.
Egyébként ha 14000 Ft még belefér, akkor az Amiko Impulse T2/C-re vethetsz egy pillantást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest