- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi63
senior tag
válasz
pinnacle #16665 üzenetére
Jó a UPC box, évek óta használtam gond nélkül. Én igazából (3D) blu-ray lejátszót kerestem, mert az előző 5 év után beadta a kulcsot. Akkor vettem észre, hogy vannak olyanok, amik kezelik a CI+ kártyát. Dupla haszon, ha nem tripla. 3D blu-ray, médialejátszó, és megy rajta a UPC kábel. Ha igaz...
Egyébként a gyári LG HR925C user manual szerint (93 oldal) .ts-t rögzít, ami eléggé meglepett. Ezek szerint mégsem kódolt adatfolyamot rögzít, hanem médiafájlt. Nem is találgatok tovább, majd kiderülnek a részletek hamarosan.A Venton Unibox képét ne vedd alapul, mert az a műholdas tunerrel szereltről készült. Valójában 2 x DVB-C/T2 dupla tuner van benne, amivel a földi (MinDig TV) és a kábel (Digi, UPC, etc) adásokat lehet fogni. A legtöbb üzletben eleve úgy árulják, hogy magad választhatod ki, milyen tunerrel kéred. Példa. Csak nem a legjobb, mert itthon drága. De kell még bele HDD is, meg fel kell turbózni egy szoftverrel, hogy kezelje a CI+-ot. Az viszont nem téma, a Venton oldaláról letölthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest