Új hozzászólás Aktív témák
-
lifilif
csendes újonc
válasz
Watt25 #16583 üzenetére
"Illetve azt a kérdést kell feltenni, hogy párosítva van-e jelenleg a kártya és ha igen, akkor tud-e párosítatlan kártyát adni.
Amíg erre nincs válasz, nem tudsz továbblépni!"Értem, köszönöm, és meg fogom kérdezni. Gondolom a "párosítatlan" kártya azt jelenti, hogy nem csak a szolgáltató boxával használható. (Szerintem tudnak ilyet adni egyébként, mert mondták, hogy új fajta tévéhez pl. nem kell set top box, elég a kártya meg valami aljzat, hogy bele lehessen dugni.)
Nade, tegyük fel, hogy tényleg tudnak adni párosítatlan kártyát. Lehet venni olyan set top boxot, amibe ezt a kártyát beletehetem, bármilyen előfizetett adó műsorából fel tudok vele venni pendrive-ra vagy winchesterre, és a felvett műsort más eszközökön, például gépen is megnézhetem, lemásolhatom? Szeretnék erre a kérdésre választ kapni először, mert ahhoz képest, hogy mennyire alap dolog ez a műsorrögzítés a VHS-es időkből, sehol nem találok választ.
Szóval, csak annyi a kérdésem, hogy létezik ilyen? Megoldható ez a dolog? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest