Hirdetés
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
543g45gfdgfd
csendes tag
Üdv,
Szeretnék segítséget kérni, mert én semennyire nem értek a TV-hez és kütyüjeihöz. Volt régen TV előfizetésünk, de kb 1,5 éve lemondtuk, mert soha nem néztük. Feleségem viszont azt mondta a héten, azért az alap free csatornákat mégis nézné heti 30 percet.
A lakhelyünk szerint megkerestem a mindigtv honlapján, hogy mit javasol, azt írja "kültéri antennás vétel". Olvastam itt antennákról meg set top boxokról ami vonaltáplálás képes, meg antennákról ami beépített erősítős (ezt értem) de ennyi.
Minden set top box-hoz lehet külső antennát szerelni? Mert első körben azért kipróbálnám antenna nélkül is, max veszek egyet utólag. Illetve szettben is lehet venni? Milyet érdemes? A Wayteq az ok?Ha felrakom a ház tetejére az antennát vagy erkélyre akkor azt úgy lehet állítani, hogy forgatom arra amerre szintén a mindigtv javasolja (Merre forgassam? térkép) és lent meg vki rikácsol hogy "jó bzmeg állj!"
vagy van vmi szakszerűbb módja is?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A lakhelyünk szerint megkerestem a mindigtv honlapján, hogy mit javasol, azt írja "kültéri antennás vétel". Olvastam itt antennákról meg set top boxokról ami vonaltáplálás képes, meg antennákról ami beépített erősítős (ezt értem) de ennyi.
vagy van vmi szakszerűbb módja is?
wassermann