Új hozzászólás Aktív témák
-
543g45gfdgfd
csendes tag
Üdv,
Szeretnék segítséget kérni, mert én semennyire nem értek a TV-hez és kütyüjeihöz. Volt régen TV előfizetésünk, de kb 1,5 éve lemondtuk, mert soha nem néztük. Feleségem viszont azt mondta a héten, azért az alap free csatornákat mégis nézné heti 30 percet.A lakhelyünk szerint megkerestem a mindigtv honlapján, hogy mit javasol, azt írja "kültéri antennás vétel". Olvastam itt antennákról meg set top boxokról ami vonaltáplálás képes, meg antennákról ami beépített erősítős (ezt értem) de ennyi.
Minden set top box-hoz lehet külső antennát szerelni? Mert első körben azért kipróbálnám antenna nélkül is, max veszek egyet utólag. Illetve szettben is lehet venni? Milyet érdemes? A Wayteq az ok?Ha felrakom a ház tetejére az antennát vagy erkélyre akkor azt úgy lehet állítani, hogy forgatom arra amerre szintén a mindigtv javasolja (Merre forgassam? térkép) és lent meg vki rikácsol hogy "jó bzmeg állj!"
vagy van vmi szakszerűbb módja is?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Yettel topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest