- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iggyboy
csendes tag
Üdv!
És bocs előre is, ha nem ide való a téma, de más topicot nem találtam amibe passzolna a kérdésem.
UPC előfizető vagyok. Azt nem tudom, hogy analóg vagy digitális, de nincs set-top-boxom az tuti.
A TV-mre (LG 42LN575S) dugva a koaxot szépen tudom nézni a csatornákat. Nemrég kitaláltam, hogy egy kiszuperált számítógépes monitoromat átalakítom kisTV-re. Ehhez vettem egy Alcor HD-2650 DVB-T MPEG4 digitális vevőt. Sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy a vevő készülék nem érzékeli a rádugott koaxban lévő UPC-t. Ennek azóta utánajártam és már tudom, hogy DVB-T vevőt nem fogok megszólaltatni DVB-C rendszerrel.
A következő lépésem az lenne, hogy veszek egy DVB-C képes vevőt. Ezt néztem ki. Ezzel működni fog a vétel szerintetek?A másik kérdésem: hangot hogy tudok kicsiholni a készülékből? Ugye a képet HDMI-DVI kábellel vezetem a sima pc monitoromba, de akkor hangot hol tudok kicsikarni belőle? A Scart-on? Sztereó hangszórókhoz menne a hang, sima jack dugóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bemutatkozott a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- PS5 3D nyomtatott tartók, vertikális, horizontális és egyéb kiegészítők.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest