Hirdetés
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Kernel
üzenetére
Köszi!
De mit és hogyan állítsak egy Strong 8102-ben? Mindent próbáltam, de semmi eredmény. A csatornák beállításánál van olyan hogy csatorna szerint, és frekvencia szerint. A frekvencia szerintiben lehet írni egy hosszú számot a frekvenciához (KHz) és alatta a sávszélesség, ami 6,7 vagy 8 MHz.
A csatorna szerinti keresésnél UHF vagy VHF lehet, ezeket végigkerestem de mindig csak ugyanaz a 60 csatorna jön be.
Feltételezem hogy a freki szerintihez kellene beírni valamit, de nem tudom mit.A tv-n csak annyit látok az stb-n hiányzó csatornánál hogy CH12 SC1. Ebből nem jöttem rá hogy ez mi, illetve az stb-n mit keressek.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Hobby rádiós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi