Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kernel

    nagyúr

    válasz FRENK1988 #13768 üzenetére

    Csak itt a barkácsolás – egyébként egyszerű – művelete épp a felesleges kiadásoktól kímélhetne meg, hiszen ha tapasztalnál legalább valamilyen pozitív fejleményt, akkor utána nagyobb bátorsággal vehetnéd meg az erősítővel is ellátott szerkezetet. Mondván, hogy a profi cucc, közvetlen a "tövére" épített erősítővel talán már csak jobb lehet. De igazából ezt sem garantálhatja senki.

    Annyi sejthető, hogy erősíteni is csak azt lehet, ami van. Azt lehetne tesztelni egy passzív próbaantennával.

    Így azután nyilván nem arról van szó, hogy a fórumozók nem akarnának segíteni, csak egyszerűen lehetetlen megmondani, hogy nálad mi fog működni.

    De az is érthető, hogy valaki nem akar barkácsolni (sokan nem is tudnak), nincs abban semmi. Akkor viszont fizetni kell, mit tudsz csinálni...

    (#13764) mexel

    Ez így van, a TV-n is ki lehet deríteni a frekvenciát, ha a szolgáltató nem segít ebben. Amikor azonos frekvencián megy több műsor, az egy közös multiplex csomagban továbbítódik. Esetleg az is furcsa lehet, hogy kábelen DVB-T csomagok (ami nem MinDigTV), de van ilyen hazai szolgáltató, valahol láttam Interneten én is.

    Viszont olyan is lehet, hogy bizonyos műsorokat csak DVB-C-ben tolnak, vegyes rendszerben, de ennek ellentmond, ha a TV is földi rendszerben hozta be. Mint ahogy Samsungnál is az elején lehet választani, hogy földi vagy kábeles keresést akarsz indítani, ez ott derül ki.

    (#13765) CoolBoy323

    Bármilyen fémlemez vagy háló is lehet a reflektor, de anélkül is működik. De nem a lapra kell tenni, van egy megadott távolság.

    Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák