- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
róland #13443 üzenetére
Omnikey-eket nem tudom, hogy árulják-e még. Gemalto / Gemplus olvasót árulták a homesys-hez, de valami 10 ezer forintért, ami durván sok ezekért. MSI olvasót valaki próbált 3 ezer ft kürül, de neki gondja volt az előfizetői kártya kezelésével.
Windows és normál linux alatt Castles Ez100pu olvasót használok.Ilyet 12 dolcsiért kapni taiwanról [link].
Szintén jó winows és linux alá, akár armos linuxhoz is, mivel alapból támogatja a linux kernel az Alcor micro AU9540 olvasó (ez nem a magyar alcor). Ez 10 dolcsi körül megvan kínából [link].
Ezt a kettőt és az említett omnikey-t magam is próbáltam / használtam.
Elvileg bármelyik pc smart card szabvánnyal [link] kompatibilis olvasó működhet.
Magyar bolt oldalán König USB Smart kártyaolvasó Fekete - CMP-SMARTRW10 néven látok emberi áron, nem használtam még ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- HP notebook topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest