- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Incognito
senior tag
válasz
AlyArkhon #311 üzenetére
Ha Gh0st r-a gondolsz, igen neki megváltozott az avatar-ja, de csak azért tehette meg, mert régóta itt van a PH -n és sok hozzászólása van. Valahol van egy ilyen topik ahol a szabájok le vannak fekteteve. Megvan:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=186531&arc=f
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=186532&arc=f
Szükséges feltételek:
- 600 napja reggelt nick és minimum PH! addikt rang, de azután sem jár automatikusan (notórius offolók gondolkozzanak mielőtt kérnek)
- 900 nap feletti user is kaphat ha elérte az őstag rangot és a Modok
egyetértenek a döntésben
- a PH! arculatába illő avatar készítése
- a Topicba csak a képet illeszd, és mellé a kérésed írd
- a Témához nem kapcsolódo hsz-eket azonnal töröljük
- ha segítség kell a képek elkészítésével kapcsolatban azt itt kérdezd meg: Bővebben: link
- ha valakit elutasítunk akkor 60 napon belül nem kérhet újra avatart
- az offolokat figyelmeztetjük és ha nem elég akkor bannoljuk
- a Topicban az ''up''-olás tiltva van -
Gh0sT
addikt
-
Incognito
senior tag
válasz
AlyArkhon #206 üzenetére
Nó para. Mazka05 is később kezdte és már szerintem olyan szinten van mint én...
Szerintem elég gyorsan lehet fejlődni... Én összevissza 7-8 órát játszottam vele idáig...
Más: lehet hogy ti már rég felfedeztétek, én csak most, hogy be lehet állítani automata támadásra. Igaz, ez csak a peccselt verzióban él. Ennek nagyon örülök. -
Incognito
senior tag
válasz
AlyArkhon #185 üzenetére
Hol lax. Ha azon múlik én kíírom a gémet meg a peccset egy dvd-re és póstára adom (most az a pár 100 forint, nem fog anyagi csődbe vinni). Hétfő este már te is nyomhatnád. Pont meg lennénk 4-en.
Más: azért mert én vagyok a Host, nem bonyolítok le sokkal nagyobb adatforgalmat a neten, ügye? -
Gh0sT
addikt
válasz
AlyArkhon #163 üzenetére
Az a nagy helyzet, hogy a patch letöltése csak az autoupdate-tellehetséges. Illetve voltak szemfüles emberek, akik leszedték pár napja GPG oldaláról mert ''véletlenül'' fent volt néhány óráig.
Milyen gyors a kapcsolatod? 250 MB-ot mennyi idő alatt tudnál leszedni? Szívesen segítenék ebben is, de sajna nem akarják feltenni sehova hogy letölthessük. -
Gh0sT
addikt
válasz
AlyArkhon #159 üzenetére
Kijavtottak 3000 hibát, ebből adódóan nem közölték még le a listát és lehet hogy nem is fogják a terjedelemre való tekintettel.
Nem működik a fal átteleportálása, tehát a fejlődés meg fog állni 15-16. szint környékén, mert nem lehet elérni a 20-as szintű szörnyeket.
Most gondolkodom, hogy mit csináljak. Lehet, hogy vissza rakom a régi verziót. -
Incognito
senior tag
-
Gh0sT
addikt
válasz
AlyArkhon #76 üzenetére
Nem lehet mindent upgradelni. Csak az ''enchantable'' cuccokat. Onnan ismered fel őket, hogy a nevük nem fehér, hanem kicsit szürkés. Azt is nézd meg, hogy adott varázstárgyat mibe lehet beletenni. Mert nem minden ''kompatibilis'' mindennel.
Van egy olyan képesség, hogy Natural Bond. Azt kell megtanulni első szinten. Viszont ezzel asszem manát tudsz kinyerni a kéken derengő helyekről. Ergo odamész és kapsz x db potion-t. Azt viszont nem tudom, hogy a gyógyitalok kitermeléséhez milyen képzettség kell.
Mazka: MSN címem továbbra is az email címem. Nem változott meg, csak nagyon ritkán használom. Mondjuk havonta egyszer. -
Gh0sT
addikt
válasz
AlyArkhon #37 üzenetére
Épp most jöttem meg a postáról. De balf@sz vagyok:
1. Elvágtam a szám a borítékkal
2. Fejtetőn címeztem meg
3. Alig bírtam leragasztani (remélem kitart amíg odaér)
Majd dobj egy mailt, ha megkaptad és tolhatunk multiban. Eddig csak külfödiekkel játszottam, és kicsit gáz, amikor a hiányos angol tudásommal kell elmagyarázni nekik valamit... -
Gh0sT
addikt
válasz
AlyArkhon #26 üzenetére
Közben megnéztem, hogy mi a helyzet a Gasplanet oldalán. A beta letölthető ingyen és bérmentve... Milyen neted van? Nem lenne érdemesebb letöltened inkább? Akkor tudnánk akár multiban is játszani. Ha gondolod, akkor tudok segíteni a regisztrációban. Csak fel kell iratkozni a Gamesspy-os hírlevelekre és ingyen töltheted a betát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózatokról alaposan
- Filmvilág
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest