- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
Szuperboci #2050 üzenetére
Hálózati eszközöknél az elsődlegest letiltani annyit tesz tiltsam le a netet?
Ha jól emlékszem, akkor a helyi kapcsolaton jobb klikk és letiltás.
-
Gh0sT
addikt
válasz
Szuperboci #2047 üzenetére
Tűzfal? Router?
-
Gh0sT
addikt
válasz
Szuperboci #2044 üzenetére
No, sikerült valamit alakítanod? Van még ötletem...
-
Gh0sT
addikt
válasz
Szuperboci #2041 üzenetére
Uninstalláld a játékot az egyik gépről és a telepítésnél használj másik CD keyt! Szerintem az lesz a gond, hogy minegyiket ugyanazzal a kóddal tettétek fel.
-
Gh0sT
addikt
válasz
Szuperboci #2038 üzenetére
Mi a pontos hibaüzenet? Tudsz csinálni screenshotot? Mindjárt mondok rá megoldást!
-
Gh0sT
addikt
válasz
Szuperboci #2035 üzenetére
Ilyennel még nem találkoztam, de eszerint jártatok el?
-
Gh0sT
addikt
válasz
Szuperboci #2032 üzenetére
LAN-on Hamachival tudtok játszani.
A topikon belül itt van néhány hozzászólás, ami a programmal foglalkozik.
-
Gh0sT
addikt
válasz
Szuperboci #2028 üzenetére
Broken World
Incognito: mennyi a maximális létszám a csapatban? 8 fő itt is, vagy 6-ban van limitálva?
-
Muton
addikt
válasz
Szuperboci #2026 üzenetére
olyannal csapattam én is. sőt, még a felmosóvödör sisakot (képesség: iszonyat hülyén nézel ki benne
) is megtaláltam
-
Incognito
senior tag
válasz
Szuperboci #2026 üzenetére
Egy főkaraktered lehet és majd ha indulsz a játékban vehetsz fel magad mellé egy segítőt akit ugyan úgy irányíthatsz és fejleszthetsz mint a fő karakteredet...
-
Gh0sT
addikt
válasz
Szuperboci #2024 üzenetére
Gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy mivel indulsz, de amit érdemes szem előtt tartani:
mindenféle karakterrel nehéz lesz eleinte játszani. Harcossal azért, mert leszedik az íjászok, tömeges csatáknál pedig esélyed nem lesz a nagy csetepatéban középen. A varázslóval meg az lesz a gond, hogy ugyan nem kell közel menni senkihez, de ha egyszer eltalálnak, akkor tuti halál.A játék úgy lett kitalálva, hogy a varázslók sebzésre általában erősebbek, mint egy mezei paladin, cserébe viszont nagyon jó célpontok és ütik is őket rendesen.
Tapasztalat: harcossal eleinte bukdácsoltam, de egy idő után alig tudtak leverni. Varázslóval könnyű indulni, jókat lehet sebezni, de a resistes lények ellen hatástalanok.
Én azt mondom, hogy indulj el bármivel és majd bővítsd a csapatod különböző kasztokkal, amire éppen szükség lesz. Egy valami nagyon jó: a gyógyítás. Én erre külön karaktert használok, ami vagy valamilyen lény, vagy egy felbérelhető csapattárs.
Fejlődés: resistre idővel gyúrj, de az elején még nem lesz rá szükséged. Ezt az íjászok skilljei között találod. Én szigorúan egykasztúságra törekszem a 20-30. szintig. Esetleg némi gyógyító mágiát szoktam minimálisan bevenni, hogy kibekkeljem a potionokat. Harcosnál fene se tudja mi a jó. A lényeg az, hogy vagy-vagy. Kétkezes harc, esetleg egykezes + pajzs, netán kétekezes fegyverhasználat. Mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai is. Javaslom, hogy több vonalon ne fejlessz egyszerre, mert egy idő után elmaradsz mindkettővel. Ugyanez vonatkozik a varázslókra is. Csatamágusnál tűz, villám, vagy halál. Természetnél meg csak fagy van, de itt opcionálisan lehet a gyógyítás vonalat is erősíteni. Az íjász nálam mostohagyerek volt, nyilatkozni nem nagyon tudok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged