- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
neooen
aktív tag
Itt van a hiba oka! A verziónál azért van 2.0, mert időközben újra leszedtük, de nem patcheltük, mert úgyis előjön ez a hiba!
-
neooen
aktív tag
Nem játszottam az egyjátékost egyedül még, csak egy fél órát, de ennyi idő alatt nem jelentkezett! Ja, ami még fura, hogy ha ketten visszük az ''egyjátékost'', akkor sem jön elő ez a hiba!! Ötletünk sincs, hogy mitől lehet! Tegnap 5 órát úgy játszottunk végig, hogy nekem 1x sem lépett ki ilyen hibaüzenettel a haveromnak meg 20 percenként, ma pedig már nekem is kilépett! Ami elszomorít, hogy ezt eredeti játékkal csinálja és hogy külföli honlapokon sem találtam semmilyen megoldást, pedig jó néhányan találkoznak ilyennel, ja ,és hogy a patch sem segít!!!
[Szerkesztve] -
neooen
aktív tag
válasz
[pod]Diablo #1690 üzenetére
Szia nekünk is ilyen gondunk volt először,
erre itt találtunk megoldást:
[link]
A fórum végén van amit Te keresel !!
Arra az ''exception detected'' cuccra még nem találtunk megoldást, csak részlegesen! Ez pedig nem más, mint: a 2 legjobb barátom, akik testvérek, van 2 gépük, az egyik az majdnem olyan mint az enyém, csak neki 2 magos proci van benne, de a video kártya, ram, wincsi, az majdnem ugyanaz! A másik gépük pedig egy kihaló félben levő 2,2-es 4 éves AMD, hozzá egy GeForce 3 és 768 mega ram és ezen a gépen még soha nem fagyott ki! Mindig Ő csinálja a szervert, ezért ha nekünk ki is fagy (10-60 percenként, ez változó) vissza tudunk menni!
[Szerkesztve] -
neooen
aktív tag
up
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest