Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
Gordiann #1959 üzenetére
Elkezdtem játszani, és megfogott. Ugyanúgy, mint az 1, csak talán még jobban.
Tényleg olyan diablo-s és hát azzal is játszottam sokat, így ez is nagygon bejön.
Amikor az introban felcsendült a DS főzenéje az hihetetlen volt, teljesen beugrottak a régi jó emlékek, és valahogy úgy éreztem, hogy egy új generációban megint ugyanott vagyok.
Most zsongok kicsit, sry
Az a kár csak, hogy kevesen vannak neten... -
Gh0sT
addikt
válasz
Gordiann #1950 üzenetére
Optimalizálták a harcrendszert, a fegyvereket, felszereléseket. Kicsit nehezebb lett a játék, ellenben élvezetesebb.
Vannak új varászlatok, titkos receptek, amikkel speckó varásztárgyakat lehet előállítani, új szörnyek, felszerelések, stb..
Én simán megvoltam nélküle is, de nem szívesen állnék vissza mosr már csak az alapjátékra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged