- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
én is szoktam tolni, 19 es wizardom van most. Amúgy ha combat amgicre gyúrok csak, ott mennyire "létfontosságú" csak 1 vonalat erősíteni ? Pl tűz, stb stb ? Mert igazából most a tűzvarázslatok egész jól fel vannak tápolva - 10es szintre, de mellette elkezdtem erősítegetni a death magicet mert van olyan ellenség ami rezisztens a tűzre.
-
Kobe
veterán
na, csináltam 2 screenshotot, kezd alakulni a tag, 21 es knight, msot csinálom azt a kldit amikor az azunite fegyert kell elvinni az erődbe....sztem nem állok rosszul mert 19 es szint van írva mint hogy ugy érdemes nekiállni
a gond az hogy a sebzése még alacsony bár a verést már elég jól tűri a kis boxzsák, cska jobb cumókat nem kapok rá így kétkezessel próbálom ellensúlyozni
[link]
[link] -
Kobe
veterán
izé, csapattagot lehet dismisselni/kirakni valahogy ? van egy fölös harmadik emberem aki egyelőre nem kell, csak lassítja a fejlődést
-
Kobe
veterán
nah megvannak a direktívák
csináltam egy humant, azt gyak mindenfele lehet fejleszteni, ez egy melee re kigyúrt harcos lesz, 10 es szinten van de elég jól csápol már
felfogadtam mellé Derut, az íjászt, az fedezi, egy elég korrekten végig lehet menni, cska ht uyge a kezdeti nehézségek, nincs igazán ütős fegyver meg ilyenek
azért nem erőltetem a többkasztúságot, mert a végén ugyis lesz egy varázsló a teamben aki támogat vagy combat magiccel bír, az legyen majd az ő specialitása, a harcosnak emg a csapkodás, bár majd 1-2 taktikai okosságot talán beújítok hozzá -
Kobe
veterán
van valakinek valami tanácsa hogy milyen vonalon és mit érdemes fejleszteni, ha a következőket szeretném a karakteremmel elérni:
közelharcos, nagy sebzéssel, de a mágiától sem idegenkedik
én egy harcosra - knightra vagy hasonlóra gondoltam akinek a combat spelljeit is adagolom szépen, azért szeretnék közelharcost mert csatában a varázslóra hamar ráugranak és azok általában hamarabb kimúlnak
erre humant néztem ki, nem tom melyik a jobb, íjász is szimpatikus, csak ugye a sok kasztváltogatás negatívan hat a végkifejletre, szal érdemes lenne csak 1 vnalon végigvinni az emberkét
kérdésemet új karakterre értem
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
emberek
van valakinek tippje arra hogy mitől lehet az a probléma, hogy az intro - microsoft. gas powered games videó betöltése után csak a nagy fekete semmi fogad a monitoron és nem tudk mást cisnálni csak resetelni emrt másra nem reagál ?
widescreen moncsi miatt lehet ? mert alapbol nem támogata azokat a felbntásokat, de akkor 2 csíknak kéne lennie, driver is radeon 9600pro hoz új, szal nemvágom mivan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged