Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnigee
aktív tag
LOS egy egyszerű de nagyszerű dolgot kell megjegyezni és soha nem lesz gondod, régebben is le volt írva.
Nincs olyan hogy nem tudom melyik az eleje. Miért? Stick előre és gáz. A gép előre fog menni, ergó tudod melyik az elejeAmíg egy mm-es pontot is látsz ennyi elég. A trükk, ha ilyenkor balra indul meg a gép a horizonton, akkor balra yaw-olsz, egész addig, amíg balra halad a gép a horizonton. Amint megszűnik a balra haladás, azt jelenti hogy a gép egyenes feléd jön, nyomhatod neki a gázt plusz előre. Ha esetleg elkezd jobbra menni, akkor meg jobbra yawolsz. És lám a gép visszajön hozzád. Ennyit kell megjegyezni és nem kell headless soha többé.
Én már hoztam vissza így gépet és tökéletesen működik... hunyorítva láttam egy pontot az égen. Meg kell tanulni irányítani a gépet és tudni hogy mit csinálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest