-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
flegga92 #69189 üzenetére
szerintem.....
nehez dolog mert mar reg nem kaphato es a kategoriajaban van mar annyi konkurense! a motoron kivul mar nem igazan van hossza alkatresz talan meg propeller? az utolso ara olyan 50 ejro volt... de ma mar hasonlo gép ami meg talan jobb is mint Nihui pl JJRC H31? kb 30 euro....
ehhez kepest lod be az arat.... gyari uj allapot csilivili est TALAN 10e ft? de lehet árulgatod honapokig azt a vegen lealkudjak a felenek a felere??? Szerintem 5e -ert hirdesd meg azt talan 1 honap alatt vki raharap?
vagy a legjobb keress a csaladban egy 10-12 eves gyerkocot azt itt a volt a gyereknap lepd meg vele! -
Teréz Atya
senior tag
válasz
flegga92 #11156 üzenetére
Nem tudom, mert volt egy hasonlo esetem a tiedhez, igy az U807 toltojet szanaltam es azota csak "normalis" toltovel toltok.
Azzal a kabellal lehet tobb sajat vedelmes akkut tolteni, de akkor mar inkabb valami ilyet vennek.
Persze az igazi egy "normalis tolto." Tegnap rendeltem egy eredeti Skyrc Imax B6 mini-t. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
flegga92 #11153 üzenetére
Nekem a Giant Power 750mAh 35C jott be legjobban. Az eredeti akkuhoz kepest eletre kel a gep. A JJRC H12C akkuja is bele megy, de azzal nem olyan furge a gep.
En az Eachine Racer toltojehez szerkesztettem paralell - > JST dugaszt es sorosan toltom az 1S akkukat.
800 mA-t tud, egy ora alatt 2-3 akkut feltolt, mivel 2-3S tolto.Az mellett meg hasznalom a Dromida USB-s toltojet. Egy az egyben ugyan az a Galaxy Visitor 6 toltoje.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
flegga92 #11149 üzenetére
No, a Galaxy Visitor 3 akkuja nem tartalamaz toltoelektronikat es az U807 toltoje sem.
En egy hobbyuzletben szoktam leadni. Legjobb lenne lemeriteni pl egy 100 ohmos ellenallassal. A sos viz sajna korrodalja a kapcsokat, nem tul jo meritesre. Egyik peldanyon egy napi aztatas utan is meg jo 4V-ot mertem.
Amugy nekem is volt ilyen akkum. Eredeti Dromida toltovel toltottem mindig, de egy honap utan felpuffadt.
Felmergedtem, kivittem egy betonplaccra es szoget vertem bele. Nem kellett volna, mert ugy beindult mint egy raketa, szinte hihetetlenul sok fustot okadva.
Azota tisztelem a LiPo akksikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest