- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
KaiotEch #25435 üzenetére
Működik valóban, kerestem is már meg vele azt a kis "dögöt".
Csak mint kiderült a valós használat közben mikor működik minden, nem pont azok a feszültségek jönnek a kamera portból mint nyugalmi helyzetben.
Így mikor elindítod a gépet, nagyon halkan nyekereg rajta a [Buzzer].
Nem tudom hogyan tudnám megoldani, hogy működés közben a jelvezetéken ne jöjjön olyan magas fesz, de egyenlőre hagyom a csodába, mert addig hallom csak, amíg fel nem szállok.
Persze így valamicskét fogyaszt is.
Ha valaki oda akarja kötni, akkor kell egy 1.25-ös 3 vagy 4 pines JST csatlakozó.
[Itt] megnézhető a port kiosztása, zöldtől indulva kell, a fekete a jel, nálam a 4. be sincs kötve belül gyárilag.Ja igen, a piros gomb megnyomásra csak addig szól amíg nyomod, tehát nyomkodnod kell, vagy folyamatosan nyomni és sípoló hangot ad.
Nagy gazban nem tudom milyen messziről lehet meghallani, persze jó fül nem árt hozzá. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
KaiotEch #25422 üzenetére
Ha megszunik a PWM jel, akkor csipog. Namost az X251-nel fel kene kutatni azt a jelvezeteket (vagy tobbet), ami a vevobol megy az FCB-be. Aztan megallapitani h mikepp van kodolva, pl. PWM, PPM vagy serial. Ha elso, akkor ezt bekotni, ha a masodik, akkor PPM kompatibilis kell, ha a harmadik, akkor passz.
Egyszerubb a LED-re jelforditot eszkabalni egy buzzerral. -
foka
aktív tag
válasz
KaiotEch #25299 üzenetére
Az én 2W-os Skyzone N2000-emre gondolsz?
Vagy a 2W-os jelerősítőre?
-
Teréz Atya
senior tag
-
DJGABI
addikt
válasz
KaiotEch #25101 üzenetére
olcsójános módjára biztos lehet abból a 40ből is faragni. de ezekre ugye vám/fa rájön.. máris inkább 80-hoz van közel. akkor meg úgy van az ember vett volna anno egy eu raktáros x380-at aztán dolgozni is lehetne vele (nyilván nem, mert fpv kéne rá, meg normális kamera, de na.. érthető a koncepció)
én sztem maradok toy grade-nél, ez a racer világ a 10k-s alkatrészekkel nem a műfajom
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
KaiotEch #25060 üzenetére
Ahogy eszrevettem, alin jobban fosnak a buyer protection-tol, mint a BG+GB eggyutveve. Rendeltem atalakito kabelokat, fele annyit kuldtek. Reklamaltam. Fel napon belul felvettek velem a kapcsolatot, azonnal megkuldtek, majd egy heten keresztul esedeztek a bocsanatomaert. Mar ez volt idegesito.
-
-
-
foka
aktív tag
válasz
KaiotEch #24928 üzenetére
Nemcsak X elrendezés van a világon, mindből van + is, quad, hexa, octo
Rajtam kívül nem sok mindenki használ Mission Plannert? APM és Pixhawk vezérlőkhöz?
Shaddam: ornithopter: Dűne?
Nekem mindkét F3-am hasonló, az egyik pont ez, a másik kinézetre ilyen, csak Naze32 F3 névvel illették. -
Plasticbomb
addikt
válasz
KaiotEch #24931 üzenetére
De va előnye, ha jól emlékszem azt emeleték ki, hogy kevesebb vesződség van a mtorok összehangolásában, mint az x verzónál. Csak egy motort kell a jobb, és egy a bal, illetve egy az első és a hátsó döntéshez. Ha jól emlékszem.
Az a 24ike, az augusztus 24, vagy szeptember? Nézem a készleteket NHból, de még az alkatrészek is sok oldalon Out of Stockban vannak...
-
Patics
tag
válasz
KaiotEch #24887 üzenetére
Mondjuk ez engem is érdekelne... Nekem kiválló minőségű Fatshark Immersion kamerám: 900 tvl, adóm: 600 mW, antennáim, és 150 méternél már csíkosodik, két fa mögött már megy el a kép.
Azt hittem 700-800 méterig simán tűéles lesz. Hát nem. Most átépítem 200 Mw-os, más gyártó adójára, majd kiderül.
De a Phonixek, tényleg, milyen szettel adják az FPV képet? Vagy ott más a rendszer?
-
SpydeR3412
aktív tag
-
válasz
KaiotEch #24645 üzenetére
És milyen jól tettem! Igazából csak ott hibáztam hogy a szobában gyakoroltam egy x1 el
Ha betartod ezeket akkor nem gáz nagyot harapni:-Nem játszunk szobában
-Nem vagizunk senki előtt (Mert akkor az első emeletről kell levadászni)
-Kint csak mode 2ben repülünk (különben nem jön vissza ha mode 1)
-Elsőnek nem engedjük 1,5m-nél magasabbra! (Különben bátor leszel azt keresheted)
-Nem akarsz tengely körüli forgást gyakorolni!, csak előre hátra jobbra balra.
-Megtanulod a magasságtartást, ez x1-nél elég hamar megy!
-Veszel még akkut, hogy legyen némi játékidő.
-Megtanulod az indítási kombókat (Rosszabb mint a mortal kombat a nintendo klubban)
-A gép szinte lezúzhatatlan! De mindig ésszel!Az x1 mindent kibír kivéve amit nem. A láb törős és leszállni betonra szar mert pattog.
Tökéletes kezdőgép, de ha nincs érzéked akkor erős lehet.Csendes mint állat! Tehát, ha a lakóház alatt nyomod senki nem akar lelőni mert nincs hangja!
A kanyarodás a legnagyobb negatívum, de ez szokható.
Én ezt tanulom most az x350-el is. És jobb is hogy ezt hagytam utoljára mert sok eséstől kíméltem meg magam. Az x350-el x1 után 4x estem, de ebből egy a 3D mód voltJó alap a kis x1 a nagy dög 350-hez. Amit eleinte remegve irányítottam és más is. Most már akár csontra vágott gázzal is megküldöm és tökéletesen kezelem. (Ha nem kell kanyarodni) Tehát a rutin meg van. Egyedül Jackal miatt kezdtem a kanyarodást gyakorolni, mert rámtrollkodott, hogy ebbe mi a jó
Pl, ha kezdek egy u807-el ami neked van az egyáltalán nem garancia arra, hogy utána elbánok az x1-el. Mert mikor odaadtad mondtam is, hogy mennyivel kezesebb. Ha most kezdenék akkor sem csinálnám kefés motorossal. Vagy x251 vagy x1.
-
Tegla80
addikt
válasz
KaiotEch #24645 üzenetére
Igy igy. En is kihagynek par lepcsot,ha...(meg az x1-et is)..
viszont nem erdekel az x251 ...neztem azt is,de nem szaguldani akarok(inkabb kamera platform)es azt fejleszteni nemistom lehetne e kameraval,fpv vel....plusz az meg sok penz hozza,ha lehet 1altalan. Amugy 93$ korul mar lattam valahol x251-et,de abban nem volt karbon talp es motortarto szarak csak muanyag alkatreszek....
Szoval nezelodom meg. -
Tegla80
addikt
válasz
KaiotEch #24641 üzenetére
Tuti a xarabbat es valszeg azert is akcijozzak.....plusz annyira nem is erdekel.
Mar jo ideje nezegetem a gepeket,de oszintem megmondva mind egy kalap xar a nekem megfelelo arban.....ennek az a hibaja annak az amannak meg az es En spec nem szeretnek 2-300$/€/£ elkolteni erre...
Egy relative jo kepet ado es kezelheto plusz nagy(obb) hatotavu gepet szeretnek.A kismillio gep/vidi/cikk utan ezt tartom befutonak szamomra.hubsan x4 502e A gps es "helybenlebeges" ,kamera,hatotav miatt.
Van ennek az 502s valtozata ,viszont 160+$ ert nekem mar annak sok az ara.
Szoval kivarok azt majd lesz valahogy. -
Minstrel
senior tag
válasz
KaiotEch #24601 üzenetére
Ez az utódja Quanum Cyclops FPV Goggle
Nekem ez tetszik most, de úgy tűnik még csak 3D rajz formájában létezik
Eachine VR D2 5 Inches 800*480
-
vandor01
senior tag
válasz
KaiotEch #24494 üzenetére
gyere... bruxel mollenbek kerulet?
rossz helyen dobod el a gepet ami nem "halal" (mecset)... de neked halal
er annyit?hat igen fiatalsag bolondsag....
de mi mar nem a tini korosztaly vagyunk
a 25sec-es cimbora meglett oszulo otvenes miniszteriumi alkalmazzott
EU-s szagerto.. jar ki tanacskozni ide BrX-elbe!
de ha mondom neki hogy kar lehuz... na azt meg nem ertette
6x nagyobb teruleten mint egy focipalya...
de sikerult 25sec alatt a hazak fole kuldeni a mini-t azt kalap kabat...
valaki talalt vagy latott egy UFO-t villogni ejfelkor a fajan vagy kertjeben -
molnigee
aktív tag
válasz
KaiotEch #24472 üzenetére
Amúgy miért akar mindenki eachine racer 250-et? A vote&share-ban is az vezet...
Ha jól értem, és eléri a 10K megosztást, akkor $1 lesz snap up-ban?
Illetve a top 10, meg $9.9? Azért ennyiért egy mi dront kipróbálnék -
Minstrel
senior tag
válasz
KaiotEch #24169 üzenetére
Van hozzá kétfajta vevő, szerintem bőven elég, mindegyik elég pici, a nagyobbra telemetria is köthető és minden adatot visszaküld a kijelzőre. Amúgy ennyiért nagyon jó kis szett, nekem 28e körül volt vevővel.
Ja és van upgrade változat árány színben, tud valami más protokollt is, még nem néztem utána alaposabban.
-
Jackal2
senior tag
válasz
KaiotEch #24162 üzenetére
Elég jók az AT9 távok, de csak hírből ismerem őket.
Megcsináltam az FPV-t az XK-ra, külön táppal, teljesen jól kijön a kép a kameráról, szóval holnap lehet majd kísérletezni vele
Remélem ha felrakom a főtápra, nem száll szét az egész, de elvileg úgy csináltam mindent, ahogy kell, izgulok is eléggé
Szóval valaki jöhet velem utasként szemüvegen keresztül
Vandor: ezért nem mondjuk meg, hova megyünk
Kaiotech: töltőt? Miről fogod tölteni?
-
Jackal2
senior tag
válasz
KaiotEch #24154 üzenetére
A hardver szerint, ami benne van, igen, de még nem volt nálam, bár ígéretet kaptam rá.
Teljesen más, de egy kicsit offtopic, de nem tenném abba, mert sok embert érint. Aki életében akart már legalább egyszer venni autót (mint most én, mert nem férnek a táskába a kopterek
) az biztosan nézett már rétegvastagság vizsgáló műszert. Gondoltam felmegyek a BG-re és nézek egy olyat, ami kis szórással, mikronban írja ki a cuccokat, ezt találtam és van róla a neten teszt:
- DT-156A poén nem ez, hanem, ami a kopteres vásárlásokat is érinti, hogy amikor legörgettem a Shippinghez, akkor mit vettem észre? Nem csak a normal shipping ingyenes, hanem a Priority is, ami csak 6-9 napos, hoppá.
- Air Parcel Register Free shipping 7-20 business days
- Priority Direct Mail Free shipping 6-9 business daysEZ SEHOL NINCS FELTÜNTETVE AZ OLDALON, szóval ezek után érdemes megnézni, hogy másik shipping is ingyenes-e mert nem mindegy hogy 20 nap, vagy 6.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest