- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
-
Saccco
nagyúr
válasz
KaiotEch #29604 üzenetére
Én is spórolás miatt mentem rá a 9X-re, előtte az i6 volt a kiszemelt. De aztán találtam aprón egy modul nélküli 9X-et na mondom ez az én kütyüm. Közben viszont ilyen olyan, de főleg anyagi okok miatt abbahagytam a quad projektet és eltettem a polcra a távot. Aztán banggood anniversary sale-ben láttam az E010-et és nem tudtam ellenállni. Fel is vágodtam Oscar Liang oldalára, ahol pont ezt a quadot bindelték egy Taranis-hoz, két modult mutatott be Oscar. Az egyik annyira egyszerűen és olcsón elkészíthető, hogy pár nap nyomozás utan be is rendeltem az alkatrészeket hozzá. Az utolsó darab ma jött meg (arduino mini pro). Ezzel a kis moddal menni fog mind a három quadom a 9X-szel, nagyjából 2.000 Ft befektetéssel, a távval együtt is 10 alatt vagyok.
Remélhetőleg nem törik bele a bicskám.Szerk.: következő cél E010 Tiny Whoop
Snapupban sikerült elhozni egy kamerát 1.400 Ft-ért. Ehhez még kell pár alkatrész (adó - vevő). A vevőt powerbankról fogom táplálni és easycap-pel küldöm a telefonra a képet. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
KaiotEch #29601 üzenetére
Hogy vajon mi a Taranis titka? Kb. ugyanaz mint monitorban a Dell u2312hm. A felso kategoriabol mar-mar elerheto tav, amit mar joskapista is ismer, igy meri ajanlani. Meg Charpu is hasznalja, igy rossz nem lehet.
Sokan ismerik, igy sokan reszelik a FW-t, van hozza sok vevo es minden bokorban talalsz valakit, akinek mar volt.
Namost ebben az arkategoriaban mar annyi mindent lehetne valsztani, hogy ihaj, de a Walkera Devokon kivul nem tudok masik tavrol, amelyik korul ekkora comminty lenne. Talan a FlySky tavok, de ott altalaban a kezdok es olcsojanosok tomorulnek, igy vilagmegvalto dolgok ritkabban jonnek letre.
Rovidre fogva, lehet mast is venni, de akkor magadnak kell feltalalni a kereket. Tapasztalatbl tudom, h gyakran faraszto, igy jobb mar a kitaposott uton jarni.@Saccco - Turnigy 9X - hat, se elotte, se utanna ennyire szethekkelt FlySky tavot nem lattam. Az i6 lehetett volna az utodja talan, ha tobb memoriaja lenne.
-
Saccco
nagyúr
válasz
KaiotEch #29601 üzenetére
"For only ~$220 you get 16 channels, up to 18, full telemetry, S.BUS support, voice and vibration alerts, tons of customization options through open source software, ability to use a different Tx module for long range systems or spektrum for blade copters.
For the price you can't beat it. More expensive comparable Futaba and Spektrum remotes don't have all those features and cost $800+
The only cons I see are it comes with a NiMH battery (cheap to upgrade to lipo/life), and it feels somewhat cheap when compared to something high end like a DX18." - [link]
Árérték arány bajnok.
-
kriszbon
őstag
válasz
KaiotEch #29156 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod, átolvasom.
Amúgy regelve vagyok, csak én nem kötöttem semmit semmihez, mert nem is gondoltam ilyenre, mivel ahol eddig vásárolgattam nem kellett.
Az lehet hogy drága, de nem is kapni sehol sem ezt a típust.
Hogy miért vagyunk belőle kihagyva, vagy is a többi általunk gyakran látogatott oldal miért nem árulja azt nem tudom.
Máshol ahol kapható esetleg, ott meg horror a szállítás,(de szó szerint az).(#29157) kimista:
Jah.. rámegyek, de semmi nem történik, nem úgy mint a többi oldalnál. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
KaiotEch #28893 üzenetére
No, megcsak az kene. Ha 10km-es korben lett volna dron, akkor a netfirkaszok mar arra uszitanak a verszomjas plebset, hogy TICSAKBEEEE!
4-en meghaltak mert 2 gep osszeutkozott. Nem akarok itelkezni, de altalaban arra hozzak ki a nyomozasok h a tapasztalt pilota tulvallalta. Rajtuk mar nem segithetunk, RIP. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
KaiotEch #28849 üzenetére
A Hisky HMX 280 baja nem a CC3D. Hanem az h alulmotorizalt. Bakker, 1510-es motor egy 280-as gepre, na nemar.
A masik meg az h a 3S akkut piros JST-rol etetik, ami szeret megolvadni. Meg neha csak ugy leesik az egbol, amo vagy a customzalt FW bugja vagy nem. Ezen kivul semmi baja.
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
KaiotEch #28703 üzenetére
Azt hiszed nem tettük meg?
Szerinted kaptunk-e választ?
Szerinted nem bombáztuk a BG-t, GB-t is, hogy legalább ők lépjenek valamit?Menj fel az XK Innovations honlapjára, és nézd meg milyen quadokat árulnak. Ja, hogy a 251-es valamiért hónapokkal ezelőtt lekerült róla? Érdekes módon a 252-es, 260-as kint van...
Bökj rá a Community gombra. Szerinted mi lehet az oka, hogy június közepe óta nem működik? -
Zoty4
őstag
válasz
KaiotEch #28651 üzenetére
Ez mire jo?
En mindenkeppen megyek, ha nem lesz szel, hetvegen az idojaras eleg keplekeny, szar idoben meg nem nagyon lehet, no meg megjott a +3 akksi az x251hez
Tenyleg Kaio, ugye multkor dumaltuk a hinuit amit megrendeltem, alapbol vmi 8$os express postaval kuldik, ez volt egy hete, ma jott meg a trackimg rola, ma adtak fel, szoval a banggood nalam leszerepelt, gearbestes cuccok, 8 nap alatt itt vannak.
-
mrrr74
aktív tag
válasz
KaiotEch #28504 üzenetére
Pont ezzel kapcsolatban szerettem volna kérdezni, mert úgy néz ki csak ideér a boardom egyszer.
Ha rádugok 4x950mAh-ás akkut és beállítom a töltőáramot 4A-re, akkor mi történik ha kettő feltöltődött a négyből? A másik kettőn oszlik meg a töltőáram (2x2A, ha csak 1 marad töltetlen, akkor 1x4A)?
Így nagyon gyorsan tönkre lehetne vágni az akkukat, így azt gondolom nem így működik a folyamat. De akkor hogy? -
Arti1
aktív tag
válasz
KaiotEch #28210 üzenetére
Vidéki vagyok, a nyugati határ mellett, innen kicsit nagy kiruccanás lenne egy reptetésre felugrani pestre
Bár lehet, hogy egyszer odaérekKöszönöm mindenkinek a tippeket meg a segítséget
Lehet, hogy mivel nem tudok választani, inkább racer lesz belőle u807 után(najó, csak vicc volt)
szerintem megvárom a tavaszt a nagygépre váltással, addig begyakorlom az FPV-t az u807-tel (fel- leszállás, fordulás, stb... ) aztán majd meglátjuk addig mit fejlesztenek
de ismerem magam, ha bedobnak egy nagyobb akciót valami EU-s raktárban, lehet, hogy elcsábulok -
Arti1
aktív tag
válasz
KaiotEch #28205 üzenetére
Jóvanna
Pont azon elmélkedek most, hogy mi legyen alatta.
Itt az ősz, nagyon viszket az ujjam a buy gomb felett, hogy legyen egy normális kezdő brushless gépem (X1 vagy XK251), de:
- nem biztos, hogy ki tudnám már használni, mire megérkezik és megtanulom irányítani, tél lesz
- még mindig nem tudok dönteni, hogy X1 vagy XK251. FPV-hez mi lenne a jobb? Van már szemüveg, minden hozzá, már csak maga a hordozó gép kellene, melyiket ajánlanátok?
- bírják ezek a szelet? Mióta az u807-nél kamerástól dobott be a szél a kukoricásba (pedig a levelek is alig rezdültek, olyan minimális szél volt) azóta olyan gépet szeretnék, ami bírja a szelet, tudja kompenzálni...
Ezeket fel lehet gondolom szerelni minden földi jóval, bírják (vagy bírniuk kellene...)Szerk:
meg ahogy fejlődik a technika...
tavasszal találtam rá a fórumra, akkor még mindenki épp csak túl volt az X5C-n a nagyok közül...
most meg...
El se tudom képzelni, mi lesz jövő tavaszra a technikával, ha csak akkor veszem majd az első brushlesst...
lehet, hogy arra már alap lesz a baro meg a GPS meg az SMS küldős elvesztésgátló -
qqzs
őstag
válasz
KaiotEch #27942 üzenetére
Olyan van mar de az csak egy feszultseget tud , ez meg kettot plusz a repidot. Plusz az kb sulyban a ketto egyutt
(#27944) vandor01: áá ez szuper tudtok meg ilyeneket amik bevaltak?
-
stinky14
csendes tag
válasz
KaiotEch #27923 üzenetére
Köszi!
Még szerencse, hogy fel se tudtam szállni.
Első nem syma x5 és hasonló gépek..
Itt is kell csinálni valamit a távval, hogy el tudj indulni? Mint pl az x5-nél a gáz fel-le. A ledek még a helyén. A jobb joystik mozgatását jelzik is. De a gázra nincs reakció.
Amúgy igen. SP3 racing. Az este neki esek, és átolvasok mindent amit csak találok róla. -
molnigee
aktív tag
válasz
KaiotEch #27619 üzenetére
Szerintem alszunk egyet és kiderül... A Flash deal pont addig tart, amíg a szülinap el nem kezdődik, lehet itt lesznek még egyéb jó akciók?
-
szacsee
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Netatmo Weather Station
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest