-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
-
-
twine
veterán
"Kvázi megvetted, és használhatatlan ...."
Én is így gondolom....de mivel nem vagyok igazán hozzáértő, nem akartam egyből a "lázadással" kezdeni..inkább az infógyűjtés felől közelítem..
Egyébként még egész olcsón megúsztam 17.000-Huf-ért, mert az "alapára" szinte mindenhol 22.000... -
Jackal2
senior tag
Oké de ki vesz meg egy Syma X8 G-t, hogy levegye róla a kamerát, és felrakjon rá egy másikat? Mindenki az alap X8C-t veszi meg, ami 20. Tök fölösleges a felár.
A gond az, hogy egy kétszer drágább technikát egy szénkefés csodával nincs értelme körbe hurcolni, mert ha leesik, akkor a károd nagyobb lesz, mint maga a drón. Nincs RTH, nincs GPS stabilizálás. Bohóckodni jó, de hogy én fel nem raknék egy gimbalt meg egy normális akciókamerát, az biztos.
Különösen nem azért, hogy beleférjünk a mágikus 50.000 forintba, mert hogy ez volt a kiinduló pont.
Elhiszem hogy 70 lesz, én anno láttam 400 dolláros átalakító szettet is, de ezt ajánlani azért nem ajánlanám senkinek. Ez egy jó hobby projekt, de kicserélni egy új valaminek a vezérlőjét, ESC-jét és a 4 motort....
-
vegyszer
addikt
Akkor nem kell szégyenkeznem amiatt, hogy én is vettem egy ilyet a Syma X5C/JJRC 1000A akkuk mellé?
Mert már pár messze nem olyan, mint rég, és ha már van egy iSDT SC-608 150W.
És sajnálnám az újabb aksikat kidobni a gagyi töltők miatt. (nekem új projekthez kellett a töltő, de a fiaim megfertőztem eme szép hobbival, ők épp egy-egy 1s FPV kopter beszerzése miatt rágják a fülem, holott szemüveg sincs...) -
vandor01
senior tag
gyartott hozza kabeleket amire 2/3 osztasban felrak 1S aksikat aztan vagy 2 vagy a 3 cellas balancer lukra tolja oket
Ilyen esetben csak azonos teljesitmenyu es merultsegu 1S aksikat lehet felrakni? vagy mindegy mert a tolto ugyis csak az adott cellara figyel mikor tolja neki delejt...
-
vandor01
senior tag
az 1S aksikra JS losi dugalyos a sima zold szinu osztot hasznalom
nem fujt meg meg semmitpersze ha szeretnek 4-6db ot tolteni
vele kell hozza egy jobb fajta USB tolto 2-3A-al! pl 6x500mah tolteni? KELL!
ha veszek vmi mas tipusu dugallyal gepet (E010) atalakitom nem kuzdok
kismilio kulonbozo dugalyyal....2S-re meg tenyleg nem art egy B6-os tolto boarddal lehet 4-6-ot is egyidoben
ott figyelni kell milyen progit indit el az ember mert az meg tudja fujni az aksit... -
vandor01
senior tag
lehet valamit rosszul csinalsz?
nekem eddig 2 aksim puposodott meg de minden esetben fa...z voltam....
de idoben lerangattam a toltorol es mai napig hasznalom oket...
neha neha rakd be fagyasztoba... jot tesz az alakjuknak lefogynakaz FPV kameramat is megfujtam
de vagy mar eleve szar oreg aksi volt benne...
vagy ezek a mini csatis toltok aksik..??
osszevissza polaritassal vannak....
oda kell figyelni.... -
_X10Dead_
aktív tag
Nincs semmi baja a kütyünek.
A dobozban volt egy cetli azt fussd át, kábé minden le van benne írva.EZ NEM TÖLTŐ!!!
Az alsó élén a két pólusú csati arra való, hogy külső táppal is tudd etetni. Ez akkor jó, ha 1S akkuval bíbelődsz (annak a feszültsége nem elég a működéséhez), vagy nem akarod, hogy a mért értékeket befolyásolja a műszer fogyasztása. Ez utóbbinak nincs különösebb jelentősége, a cucc kb 10mA-t fogyaszt, a 2 digites pontosság mellett nincs érzékelhető eltérés.
A jobb oldali 3 pólusú NEM szervó csati. Az egy Futaba RX csati ( + ; - , smart control )
A többi elég eyértelmű:
Discharge módban merít, Balance módban balanszol.
A Discharge mód akkor hatásos, ha van hozzá halogén szetted is, mivel önmagában csak minimálisan tudja terhelni az akkut. A Balance mód meg arra jó, hogy ha kezdenek szétcsúszi a cellák, akkor a magasabb feszültségűeket addig meríti, míg el nem érik a leggyengébb cella feszültségét.A harmadik funkció amit keresel az maga az akku-fesz kijelzés. Rádugod az akkut és megnézed, fel van-e töltve
Vigyázz, mert nem csak LiPo, hanem LiFEPo-hoz is jó! Azért mondom, hogy vigyázz, mert az alsó értékeket 2.0V-ig lehet állítani, ez meg szimplán kinyírhatja a LiPo akkudat !
-
popi1987
csendes tag
miért az Ali-t választod viszonyítási alapnak?
( én inkább a GB-t vagy a BG-t nézném meg, ha össze akarom hasonlítani az árakat a magyar árakkal, ez esetben sehogy sem jönne ki, hogy ugyan annyiba kerülnek. )én ezt vettem legutóbb és meg vagyok vele elégedve, sokkal jobb, mint a 6S:
Firefly 7S -
kriszbon
őstag
Nem vagyok kamera ügyben jártas, az üggyel kapcsolatban véleményként írom ezt, hasonló tapaszalatom más termékkel van. Gondolod jótékonysági intézmény az a bolt aki annyiért tudja adni a kamerát mint a kínaiak? Legtöbbször azért tudja az eredeti árán adni, mert gagyi hamisítványt ad el amit fillérekért szerzett be. Tudod jótevő tündérek nem igazán vannak a mai világban, viszont az igazåt váltig állító csaló annál több. Persze lehet nekik is úgy szállították olcsópénzért hogy ez pedig tuti eredeti, csak jófejek vagyunk és bagóért adjuk. Természetesen egyszer sem biztos hogy így van mint ahogy leírtam, de azért érdemes elkondolkodni hogy hogyan a fenébe is tudja ilyen olcsón adni magyarisztánban. Ui. Prioritással kéred 2-3 dodóért és 7-10 nap alatt megjön(munkanap).
-
Petyuska111
tag
A kisméretű biszbaszaimat még soha nem fogták meg a vámon, pedig rendeltem már elég sok mindent, ami értékhatár felett volt. De ha megfogják: még áfával (+esetleg vámmal) is sokkal OLCSÓBB, mint itthon, mert nincs rajta a bolt haszna. És 10 cuccból megcsípnek kb. 1-2-3-at. Ügyfélszolgálatuk a kínaiaknak teljesen jó, nekem eddig mindent cseréltek, vagy visszautalták az árát, soha gondom nem volt. Azt is hozzáteszem, hogy a kínai áruk minősége már meglepően jó, ritka a hibás cucc! Valamilyen alap angol tudás kell az ügyintézéshez, ez igaz, bár megkockáztatom, hogy Google fordítóval is tök jól el lehet boldogulni. Teljesen megbízhatóak ezek a boltok, összefoglalóban ott vannak (bár elég hiányos a lista, pl. a Gearbest, Tinydeal, Fasttech, stb. hiányzik, jó lenne ezeket frissíteni). Ja, és időnként vannak jó cuccok EU raktárakban, ott nincs semmi ÁFA meg vámolás, bár az ár magasabb kicsit. Gondold át, hogy ki megy szembe a forgalommal...
-
kimista
aktív tag
látom nem jött át sem az én szövegem, sem az előttem szólóké.
kintről nincs kockázat.
megvan az ár, beszorzod 1.3-al, ott a végár. kész. azt veszed, amiről van teszt, nem pedig egy noname magyar boltból kitudja milyen magyarosított nevű cuccot.
kintről sokkla egyszerűbb garanciát intézni. A magyar szolgáltatás kimerül abban, h 3 hónapig ülnek rajta majd azt mondják h beázott, user error, stb. kintről meg küldenek kb azonnal h szólsz.a 27ezres kamerádat kint meg tudod venni 50-60 dolcsiért. nem hiszel nekünk h bent minden 2x drágább.
Nem is értem miért válaszolok, menj és vedd meg azt! hajrá! -
kimista
aktív tag
gondolkozz picit. szerinted ezek honnan rendelik? ugyanúgy kínából. majd pont olcsóbban fogja adni
előbb írtam, h sjcamot legalább 3 szinten klónozzák. Az eredeti jó minőség, de annak ára is van (lásd amit linkeltél). de van olcsóbb variáns, meg van mégolcsóbb, és van 20 dolcsis variáns is. mindegyik ugyanolyan névvel fut, sjcam 4000, sjcam sj4000, scjcam, láttam már mindenféle verziót.De nem lebeszélünk, vedd meg azt, aztán majd rájössz h mi csak segíteni akartunk
te pénzed bánja.
-
Petyuska111
tag
Csak hogy pontosítsunk. Egy X5c kamera nem 8,000 hanem kb. 3500 Ft. Nem sokat ér az igaz. Itt szerintem mindenki külföldről vásárol, senki nem hülye, nálunk minimum a duplájába kerül minden, a boltos egyébként pontosan ugyanonnan rendeli... A vámon meg sok minden átjön, pl. Runcam2, Firefly Q6 gond nélkül megjött. Nem értéket néznek, hanem méretet, súlyt, kis vackokkal nem foglalkoznak. Akkor higgy a magyar boltosnak, ha drón berreg a sírján:-)
-
kimista
aktív tag
én biztos nem vennék itthonról ilyet.
EZ tipikusan az a termék amit lemásolnak, majd a másolat másolatát is lemásolják, ezer verzió és variáns.
Plusz a magyar árrés.
Külföldről nincs zsákbamacska. Azt veszed, amit akarsz, megbízható helyről. eu raktárból, vagy kínaiból, rászámolod az áfát és kész. még mindig olcsóbban jössz ki. -
-
Allien
veterán
Én egyszer bedőltem egy hasonló kínai hirdetésnek. 22 dollárom bánja. Bár az is igaz, a kiegészítők miatt annyira nem bántam meg végül. De inkább sose ilyentet! Mondjuk, igaziból speckó cucc! Lehet, felrakok vele majd videjót, mert ehhez képest a 4k egy fos. Ugyanis, élőben mozgó Rembrandt festmény! Persze, a videó szoftver szerint 1080P, de ugye ezt úgy éri el, hogy a 320x240-s pixel halmazt bele rakja a full HD "keretbe". Tök poén!
[link]
Ne tévesszen meg az SJ4000 felirat! Semmi köze hozzá, mert ugye asszociáció az SJCAM-ra!A kamerán már nem szerepel, és az eredeti cuccon MINDIG szerepel az SJCAM felirat!
Ja, meg az akksija azért korrekt, stimmel az Eken H9-be is, ami meg ugye SJCAM átbrandelése.
Azaz, inkább az Eken H9:
[link] 40 dolcsiért. -
Jackal2
senior tag
Igen, de ebben benne van az is, hogy mindent felaggatsz rá. A propeller, a védőkeret (amit én például sosem teszek fel). Azért írják ezt rá, mert sok esetben (bár itt éppen nem) a csomagolásban úgy helyezkedik el a gép, hogy például a propeller rajta van.
Az általánosan elfogadott a motor to motor, mert az változik a legritkábban (persze nem lehetetlen, lásd Emax X váz 4-5-6-os karjai).
-
Kereva7
újonc
Köszönöm szépen. Csak azért kérdeztem mert ahogy nézegetem ebay-en külön van ezekhez a frissített változatokhoz táv is amihez csak az új modellek számai vannak oda írva hogy kompatibilis. Nem úgy mint mondjuk egy propellerhez amihez fel van tüntetve a régi és az új modell is hogy jó mindegyikhez. Nem lehet hogy a barométer miatt van valami változás a távban is, mondjuk a gázkar kapcsán?? Bocs ha hülyeséget kérdezek. Csak találgatok
-
twine
veterán
Én most fejből meg nem mondom mekkora volt az aksi amivel már csak földfelszíni lebegést tudott abszolválni a nyomorult! De az 100% ,hogy súlyban lényegesen kevesebb mint egy "yi"...
pedig durván le volt kopasztva már a cheerson!
Csak a nyák volt gyakorlatilag! A motorokat egy hosszában elvágott (és persze méretre vágott) szívószálba toltam, és így sikerült acélosan a panelban a helyükre tolni....alulra 2 oldalas 3M ragacs, ami tökéletesen fogta az aksit.... Igazi kis "gépszúnyog", Sufnituning 'everAZért a Phantom más kategória
Viszont ezek a kis cheersonok arra jók voltak, hogy azóta bármilyen játék kategórai a kezembe kerül, biztos kézzel irányítom...
(kivéve a racing fpv-t, mert azzal 1perc gyakorlatom nincs...) -
Geller72
veterán
A fantomról jut eszembe két dolog. Az egyik, hogy van itt nálam egy magyar újság, ami drónokról szól. Szépen összeszedett (másik, külföldi verzióról fordított
koppintotttartalommal) Nem rossz, de az egész szinte DJI és Parrot reklám.. Kis Hubsan high-enddel megtámogatva.
A másik, hogy tud e valaki Phantom 3 Pro forrást olcsón. Amit eddig kaptam infót, az egy német cég 779 eurós ára. Vadi új persze, gyári garral, etc. Ha valaki tudna megoldást, van eladó olcsóbb és/vagy jobban eleresztett gépe kevés üzemórával, privátban megkereshet. Én is nézegetem még mindig a Mavic Pro-t is.
.
-
Jackal2
senior tag
Több megoldás is van én Velcrozni szoktam őket. A hátulütője az, hogy így sokszor fejjel lefele van a kép szóval ezt nem szabad elfelejteni megfordítani, ala Runcam 1. A másik, hogy ütésre azért ezek lejönnek, de inkább repüljön el, mint nyelje el az energiát. Ezért javaslom a NARANCSSÁRGA színt, mert könnyebb keresni
-
Geller72
veterán
Amilyen a képen is van. Amit írtam is a kommentben. A 7S-en agyalok.
Aki esetleg rokonságba, ismerősnek, vagy csak úgy venne egy kezdő, belépő, kamerás gépet, most találtam egyet, ami H31 árban van és a hülyék még egy kamot is adnak hozzá.
. 27 euró RTF-ben, kammal, kuponnal
Eachine E5C. Amennyire látom, szinte H31 koppintás, motorok, szerintem panel is. Kamera külön vagy 14 euró egy ilyenhez amúgy. 7 percet repül szépen, mondjuk a H31 400-as akkujával szemben ennek 650-es van.
A Cool sunglasses az ugye alap..
Itt a vidi, hogyan repül és milyen a kamerája.
27 euróért egy vicc.
.
-
molnigee
aktív tag
Túl sokat nem kereshettél akkor
Runcamhoz:
- sima, ezt oda rakod velcroval ahova akarod
- döntött, felcsavarozhatólegendhez, de gonodlom más is beleférhet
Mobius, de ez is bármihez kbValld be hogy nem is kerestél
Ennyit találtam 2 perc alatt
-
Geller72
veterán
Az "álló" akciókamokat én is most nézegetem. A Firefly 7S lesz, azt hiszem, bár a 6S is nagyon jó.
Viszont ezeket sokkal olcsóbban meg lehet venni a GB-n.
Az a gond, hogy a kínai újév miatt gyakorlatilag használhatatlanok a shopok február 2.-ig. Legalábbis nekem azt írta az egyik staff, hogy nagyon ne erőlködjek, mert a kínai részlegben még a helpdesk sem megy. A BG-n legalábbis ez igaz.
A lapos kamokat ugyanolyan tépőzárral, mint az akkukat. Adják is a legtöbbhöz. Kettőt legalább..
-
Geller72
veterán
Mennyi az ára? 76.04 Euró
Alatta ott a kupon, ha ráviszed az egeret, láthatod hogy a 76 euróból még kapsz 20% kedvezményt, ami 15.2 euró. Ha ezt ugye leveszed a 76-ból, akkor 61.2 euró lesz a vége,ami kevesebb mint 19k.
A droidos app nekem is azt hozza amit neked, én nem ott néztem, az a menü nem olyan, mint az iOS alatti app. De mindegy igazából. -
DJGABI
addikt
semmi infó a képérzékelőről, soc-ról, skipp. pár dollárral többért neves helyről küldik, normális specifikációval [link]
amúgy a 4k ezeknél kamu, kiegészítőt még a legolcsóbbhoz is ennyit adnak.(napokban pont ezen röhögtem, goprohoz rendelsz egy ilyen 20$-s sima kínai hd camot, amit ha ki is dobsz még akkor is olcsóbban jössz ki a tartozékokkal mint hivatalos boltból vennéd őket külön-külön [link]) -
Geller72
veterán
Amit fentebb linkeltél, kínai kamera, ahhoz oda van írva egyértelműen, hogy "Remote Control Support: No"
Tehát az biztos halott ötlet. A Syma gépet nem ismerem, nincs ilyenem, ebben nem tudok segíteni. Fórumot kell keresni, ahol már ezt megtárgyalták. Viszont a tárgyalt BG-s 4K-s kamerának van egy rakás kábele, olyan is mintha lenne, amivel "géphez" lehet kötni. Ha így van és van jel kábel is közte - mert gondolom, hogy van - akkor már csak a Symán múlik minden. -
Geller72
veterán
Pont ezt néztem, hogy ez ugyanannyira jönne ki, jó bicajra is, viszont már tudja a 4k-t. Másfél órát bír..etc.
Viszont kisebb kopterra szarabb felrögzíteni. A bogárra viszont jó, mert ahogy néztem, koppra gopro méret, azaz kompatibilis a bogár tokjával. Mondjuk ekkora bazi nagy dobozt biztos csekkolnak a három betűsök és a 100 euróból lesz 140, mire kicsomagolod. Mivel csak kínai raktárban látom. Amúgy vicc, hogy amikor megad egy rep időt, akkor azt írja, hogy úgy 18 perc, ha nincsenek rajta a lábak és a prop védó protektorok. Ki az az ökör, aki ezeket leveszi és nem ezzel együtt számol rep időt? Miért nem komplett cuccal együtt adja meg a rep időt, mondjuk kammal együtt? Az a 300 min-es töltési idő az valami vicc lesz, szerintem egy jobb töltővel ez töredéke. Végül is egy 1800-as akku van benne, ami máshol 30-40 perc alatt faja töltővel készen van. Nem mértem, de nekem a 4S-es, 1500-as akkut sem tart tovább feltölteni, mint fél óra. Talán..
-
Arti1
aktív tag
Ha kamera már van, akkor lehet, hogy érdemesebb lenne egy kamera nélküli verziót venni, ha árulják úgy. (Bár, a kameravezérlést akkor el kell felejteni, akkor vagy felküldi x másodpercenkénti fényképezéssel a saját kamerát, vagy videóval, de az meg gimbal nélkül... gimballal meg már nem fér bele a keretbe, gondolom)
A felfogatást, ahogy néztem, hasonlít a standard gopro meg klónjai felfogatására, fotózáshoz teljesen jó lehet. -
syler123
veterán
Nagy falat persze, de 10-ik dronenak is nagy falat lett volna, mert egyiken sem kell állítani csak a komolyabbakon (csak az irányítást tanulom meg alapabb drone-okkal, attól még a cleanflight nem fog jobban menni), akkor a 10. drónommal szenvednék ugyanígy. Minden be lett állítva ami teréz atya oldalán szerepel, nem tudom ezen kívül még mit kellene beállítanom. Gondolom ha valami banális amatőr hiba lenne, akkor már rég megírta volna valaki a beállításaim alapján hogy nem látod mit állítottál be? Ember normális vagy????
Olvasgatva a cikkeket egyáltalán nem gondoltam hogy nem fog majd működni miután bepötyögöm mások pid értékeit.
Rengeteg dologról nem írtak még a Guide-kben sem. Még azt sem hogyan armold stb.
-
qqzs
őstag
semmit csak a bal oldali gombbal be kell allitani a cel feszultseget meriteshez meg balancolashoz is ami alabol 4.1 es ezert nem akart nekem sem mukodni eloszor. annyi hogy csak egy tizedest ismer szoval 3.8 ra allitottam, meg nem pittyen avegen de nem meriti tul mert megall a merites es a cucc is kihul.
Innen rendeltem meg kettot [link]
-
FrankóStein
aktív tag
Én megpróbáltam sima csavarhúzóval feszegetni, de úgy láttam, hogy jobb ha abbahagyom, mert vagy a csavarhúzó kitamasztasara hasznalt tengely nút teteje megy tönkre, vagy a tengely alján lévő fogaskerék fog lejönni a tengelyről, és azt már később nem tudnám rászorítani, forogna benne a tengely.
-
twine
veterán
Súly:
Fene sem tudja...vannak ezek a "tesztek"...(itt 700gr a két üveg)ezek alapján optimista vagyok, de azért féltem a gépet
-
twine
veterán
Köszönöm az ötletet,,,fényerőt tekintve valóban különböző a két lámpa
Pontosan még nem tudom milyen felvételhez kellene, csak eszembe jutott, hogy van egy ilyenem itthon amit kb 2 éve rendeltem, és azóta porosodik aksi nélkül
Rápróbáltam a gépre, és nagyon megtetszett, és látok benne lehetőségeket...
ezért indult be a kérdőjel a filkómban...Esetleg némi "sufni" tuningal, valahogy lekönnyíteni a lámpát, átépíteni "hungarocelbe" , tudomisén...mert az eredeti rendeltetésétől (hogy akár egész este világítson), jelentősen eltérne a használata .... cca. 20-22 percet kell világítania,, erre az időre talán nem is kell neki hűtőborda stb...
persze csak találgatok egyelőre -
.DLL
veterán
Jogos, van különbség a két fogalomban...
¿Akkor még jelenleg is "kisrepülőgépnek" számít például egy Parrot Bebop, és az az irracionális procedúra kellene a (nyugodt) repüléshez, ami eddig is? Mert akkor van miért parázni, és nem a netfirkászok, hanem a biztosúr miatt. :\
-
kriszbon
őstag
Nem tudom ahogy neked jobb, csak ugye +3 USD és ingyen jön Kínából, igaz akkor már 4900Ft.
(#35689) DJGABI :
Nem értem a 7500-at, mert nem annyiba jön ki ha Kínából hozatod.
Az hogy speciel Német raktáron állt amit linkeltem, nem sokat jelent szerintem.(#35693) Baku: Jó az, 1s aksinak szerintem nem is kell több/jobb.
-
Geller72
veterán
Nekem egy ilyen E4 van, igaz gyárilag kaptam a másik racerhoz - lévén alapból 4S-es akkuval adják. Igaz, van B3-am is a Falconhoz, de azt ne felejtsd el, hogy a B3-al 4S-es akkut nehéz lesz tölteni.
.
(Úton van egy B3 mini külső PSU-val és termal monitoring kábellel, meg egy parallel boarddal, ami már meg is érkezett. Ezt egyszer kell megvenni, de előbb-utóbb mindenképpen kelleni fog majd nekem is valami komolyabb. A B3 után már az E4 is egy megváltás volt, még a 3S-es akkukhoz is.
)
-
molnigee
aktív tag
Én végül ezt a pkát vettem meg, eddig nincs vele gondom: Mustool® MT223 60W Adjustable Temperature
Hegyet is tudsz venni hozzá. -
Jackal2
senior tag
A B3 pont nem jó erre. Valamilyen intelligens, mikroprocesszoros töltő kell. Ha szétnézel a blogomon, elég kimerítő teszteket olvashatsz róla. Két irány van:
- töltő beépített táppal: bedugod a 220-ba és megy
- töltő külső táppal, ez ugyan az, mint a felső, csak kívül van egy kocka, amit bedugsz a 220-ba, majd utána azt a töltőbeMindkettőnek van előnye és hátránya, plusz van egy kakukk tojás, ami XT60-ról tölthető, Eachine Gemini vagy ISDT 608
Sztenderd idő szerint 2400 mAh-s akkut 1 óra alatt tölt fel, de ha bátor vagy, lemehet fél órára is (de tegyél oda egy poroltót
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest