- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsee75
tag
Tőled mit kértek be halál pontosan?
van egy ilyen..."1. Rendelt küldemény esetén csatolandó okmányok:
-számla, és/vagy
-paypal igazolás és/vagy
-rendelés-visszaigazolás (pl.: ebay) és/vagy
A vámhivatal a vámérték alátámasztás érdekében további dokumentumokat kérhet be"én ráírtam pontosan a típusát
-
_X10Dead_
aktív tag
Szúrópróba szerűen ellenőriznek.
A csomagon feltüntetett érték nem számít, mert az vagy igaz, vagy nem.
Ha felmerül a gyanúja, hogy a feltüntetett érték nem felel meg a valóságnak, joguk van akár 10 centes csomagot is megvizsgálni, az, hogy kell-e fizetned, csak az eljárás lefolytatása után derül ki.
Általában bekérik tőled a fizetési bizonylatokat, de még ezzel együtt is mondhatják, ha akarják, hogy irreális. Ez esetben Ők mondják, meg, hogy szerintük mennyit ér, Te meg eldöntheted, hogy kell, vagy nem...A határ egyébként 22 EUR
-
qqzs
őstag
(#29117) [chelloZotya: Nem ugyanaz megneztem. A praktikeres picit talan masszivabb meg gombolyitettek az elei es a ket belso taska is nagyobb mint a praktikeresben 2-2 centivel. Praktikeres legnagyobbja 46x33x15.5 a belseje minusz 2 centi
itt az obis annak a belseje meg minusz 1.5 centi(#29116) Allien: Igen az en vettem egy basicet , mire elpostaztak kideritettem hogy van olyan basic verzio amivel nem kompatibilis a gimbal mert 3 perc a repido vele, amire van egy alaplapi drototzos forrasztos de gyari megoldas egyebkent. Ezert meg berendeltem egy gimbbalost is ezek mar uj alaplappal jonnek. (nem gyujtom oket nalam ezek forgoeszkozok
)
(#29119) Jackal2: azt ertem miert megy elore jobban de ha mar egy mas is menne ilyen jol elore jobban mi a kulonbseg. iranyvaltas kanyarodas oldalazas is furgebb? Mi egyebkent a racer otlet? korbe korbe versenypalyakra lettek kitalalva vagy akadalykerulgetosre?
Sajnos meg mindig Nyiregyen vannak, majd szolok ha megyek fel pestre, de ha te jossz erre szoljal mar ha jol szamolom 4 van amit meg nem lattal jxd, hornet, hubsan meg a cheerson CX-10WD meg van meg 2 gimbbal is es jon meg 2 -
SpydeR3412
aktív tag
Köszi srácok! Igy egyszerűbb.
Meg kérnék egy kis segítséget a távhoz is: Ha a jobb kart benyomom, akkor lesz acro (ez működik). De hol van a 3d mód? A bal vállgombra kéne aktiválódnia, de semmi nem történik .
Illetve, ha a bal kart nyomom be (D/R), akkor az a sebességváltó? -
qqzs
őstag
Ja , multkor ha jo emlekszem 20millio amperora 2 percig eleg es talan 30 masodperces egy pakk vagy valami ilyesmit irt de csak remlik
ja nem hanem We were doing 3-4 pulls per pack set and pulls lasted approx 30secs szoval 2 perc huzas jo sport (lesz ha megcsinaljak a akkucseret levegoben mondjuk valami utantolto dronnal)
Ez mar erdekesebb Drone Horgaszat
-
"megállapítottuk hogy szarabb az X1"
Én ilyenről nem tudok
A 251-el jobb repülni és jobb a táv is. Szinte "bárki" elvezeti.
Viszont az x1-et strapabíróbb gépnek tartom. Ha a yaw probléma nem állna fent akkor a táv gagyisága sem érdekelne. A 251-et nem merném úgy küldeni mint az x1et.
Igénytelen gép ez az x1 és pont ezért jó.
A 251 összességében jobb gép de, ha vennem kéne és választani akkor megint x1
Mert brutál, hogy mit kibír, ha puffan.
Pedig jövőhéten nekem is jön a 251. De nem véletlen van 2 x1 nálam.
Szerintem a Devo modnak sem fogok ellenállni.
-
kriszbon
őstag
Mostanában nálam is leszerepelt a Banggood elég rendesen.
Pont az ilyen szállítási késések miatt, fizetek érte külön, valami 7-10 nap van írva, és nem hogy ideér addigra, hanem akkor adják csak fel, vagy még akkor sem.
Van vagy 6-7 küldeményem(több tízezres cuccok), amit kb. 8-10. napon adtak fel, de van 21.-én rendelt cucc ami a mai napig nem jött meg(ja 7-10 nap ugye).
Na és még csak a fáradságot sem veszik, hogy 1 napon belül válaszoljanak a reklamációkra. -
Allien
veterán
X250 nagyon jó kis gép, DE! NEM brushless, szénkefés. Ettől még jó. De, az eredeti táv kicsit döcögős. Viszont, 66.99-t ír az egyik helyen, ha megnyitom már 80-t ír...
Nekem még mindig nem sikerült elő csalni az eredeti távval a 100% trottlet, csak a 60%-ot. Ergo, nekem még mindig KELL a tarantula távja, hogy minden klappoljon vele, Ráadásul, így külön gombokra kerülnek főbb funkciók, mint flippelés, és nem kell bénázgatni, hogy az irányító kart nyomd be.
-
Allien
veterán
6 elemet? Ahol voltam éppen (amúgy DM), egy csomag (4db) 500 forint lett volna! Azaz, 1000 forintot kellett volna kiadnom.Ergo, NEM lett volna egyszerűbb, mert most ezt megcsináltam, és ha véletlenül lenne hasonló helyzetem, már nem kell még egyszer megcsinálnom. Főleg ezt kint "terepen" sokkal nehezebb megoldani.
-
-
mobbo
senior tag
BG helpcenter: My Order Status is Back Order?
-
üszök
őstag
Hát elő fordulhat.
Az új aksikat próbáltam,hármat nyomtam ki.
Petyuska111
(újonc)Én ezeket próbáltam tegnap,mintha jobban menne vele mint a gyári kékkel,viszont kicsit lóg a tartóban,én tekertem rá celluxot.
Én monduk 5$ ért vettem még.
Vettem ebből is kettőt,de ezek még nem jöttek meg.Ennek a kábelnek a fordítottja kellene neked,de én még nem találkozam olyannal. Ha látsz szólj,mert engem is érdekel.
-
kriszbon
őstag
Fogalmam sincs róla, nekem nincs ilyen.
Elég ellentmondó adatokat találni róla videókban, mert ugye sétálva elmenni valahova és úgy nézni mekkora a hatótáv, az egy dolog.
De mikor repül a gép mindenfelé, akkor már bizony itt sem jön ki a matek hogy az annyi az lehet csak 1/3 lesz.
Na meg nem árt hozzá valami jóféle vevő, ha lehet 2 antenna is legyen rajta.
Egyszerűen részemről pontos választ nehéz adni rá.(#27918) kimista : Szerintem hogy a kamerán csak 2 pines csati van, a gépen viszont 4 pines aljzat.
Látom közben szerkesztettél. -
kriszbon
őstag
Szerintem egy kijelző vagy szemüveg amin látod hogy mit lát a kamera.
Ha a képen látható csatlakozó 1.25-ös Jst, akkor rá tudod dugni a kamera portjára a gépnek, mert 5V-ot ad ott.
Megnézed [rcgroups] oldalán a kiosztást hogy melyik kettő az ahova dughatod.
Ácsi nem jó, mert az a kamerába megy, a másik vége forrasztós.
Ha van legalább 1db két pines 1,25-ös Jst csatid, akkor azzal meg tudod oldani. -
Igazából az x100 erőssége az, hogy x6 távval felkészít a trükközésre károkozás nélkül.
Persze minden gép más, de utána hamar meglehet szokni a többit.
Én is belekavarodtam az x1-be ma párszor, de nem kellett szaladni érte pedig küldtem neki rendesen.
Meg tetszik, hogy 60 percet repül mától
-
Zsee75
tag
Kedves vagy köszi, de az most messze van nekem
nem tudom mi van az enyémmel. egy kis esés után el kezdett jobbra húzni. (giro kal. megcsináltam) a trimmerrel sikerült egyenesbe hozni, repkedtem vele pár percet nem volt semmi baja, klasszul repült aztán egyszer csak elkezdett megint eléggé jobbra félrehúzni. igencsak küzdöttem mire visszahoztam és leszálltam vele. felraktam tölteni az aksit, gyereket lefektettük majd este 11 körül bekapcsolom, felszállok vele a szobába és szinte egyhelyben lebeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged