- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Arti1
aktív tag
válasz
Jackal2 #15751 üzenetére
X5C jön EU-ból, köszönöm a linket.
Ha másnak most kell, csak szólok, hogy márc. 31-ig van ez a 13.001,- Ft kedvezményes ár szállítással (vagy majd kitalálnak utána valami mást... passz)
Eachine H8 Mini helyett valami szobában játszadozós kopter, EU raktárból van valahol? Ha nincs, akkor megrendelem a rendes BG-on, X5C-hez való alkatrészekkel együtt, csak ha jöhet gyorsabban, akkor érdekelne EU-ból is, alkatrészek ráérnek, nem tervezem a kb. 2 hét alatt rommá törni az X5C-tszerk:
nem lustaságból, olvasom szorgalmasan a fórumot visszafele, de töltőt honnan és milyent érdemes rendelni? Nem szeretnék lufit csinálni az akksikból. Ja és akksikat X5C-hez és a H8 mini vagy hozzá hasolnó szobakopterhez? olvastam, hogy április 1-től nem jöhet BG-ről akksi... Köszönöm! -
Allien
veterán
válasz
Jackal2 #15573 üzenetére
Én a runcam helyett talán a Mobius-t ajánlanám, mert hobbyking-ről rengeteg kieg jöhet hozzá, akár 5,8-s fpv-t lehet belőle csinálni. Igaz, a kamera, plusz a kiegek bőven 100 dolcsi fölé mennek, de az egyik legolcsóbb platform talán (full HD felvétellel, plusz fpv opcióval).
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #15573 üzenetére
MJX X600 meg Runcam elegge jo kombo, de elokep nelkul soha nem talalom el a temat. Nem is tettem fel YT-ra mert vagy a foldet nezi vagy az eget, a folyo tuloldalan levo hazat, de nem a kacsakat. Aztan lehet en vagyok a bena, hogy nemtom fentrol mit kene nezni es honnan.
Mas, az U807-et kiprobaltam egy 400 X 600 meteres foldon. 4 akku, abbol egy a gepben, egy toltodik zsebben. Van hely nyelgazon kifutnia magat a gepnek. Kesz ZEN!
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
Jackal2 #15546 üzenetére
Nincsenek nagy igényeim, alap videózgatás HD (1080p minőségben), élőkép továbbítása telefonra, tabletre, hazatérés elveszített jel esetén.
Nekem ennyi elég, nem profi, vagy verseny szintre kell.RC modell fórumon láttam, hogy elég jó áron vannak korrekt felszereltséggel a Phantom 1-2-esek használtan. Ezeket érdemes fontolóra venni?
-
fape
senior tag
válasz
Jackal2 #15521 üzenetére
Antennatartó nem járt hozzá?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #15516 üzenetére
Az antennanak csak a lecsupaszitott 31,25mm-es resze ad, a tobbi csak arra van, hogy legyen min lognia. Tehat csak annyi a dolgod h az antenna vegebol visszamersz 3,1 centit es addig lecsupaszitod a koax kulso felet. Aztan en huznek ra zsugorcsovet h vedjem a szabadon maradt derotot.
-
Patics
tag
válasz
Jackal2 #15480 üzenetére
Csak azért van a nagy döbbenet, mert a drón "elkényelmesít"... Ha helivel keztél volna, most nem csodálkoznál...
Ezért is repülő "népmodel" a drón, mert a repülni tudás nagyobb részét az elektronika tudja.
Arra gondolok, hogy addig még elmegy amig seggel hátrafelé repül valaki. De mikor szembefordul és megváltoznak az irányok, már észnél kell lenni. És ezután jön a fejjel lefelé-orral előre, majd a "hű bazzeg", a fejjel lefelé-seggel előre... szoftveres rásegítés nélkül, ami ha jól értem, a drónnál az "acro" mód...
És így még nyolcasozni is... kamera? az csak zavarna,...
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #15482 üzenetére
Hát, akkor egy ujjam mindig a kapcsolón csücsül.
A Dromidánál jobb, ott a jobb muatóujjra rakták az acro gombot. Ha valamit elba.., akkor egy gomnyomás és mentve a gép. Persze így is törtem már. Biztos ami ziher van egy pótvázam is pluszban.
Elkezdtem nézegetni a mikro FPV kamerákat. Nem tudom, hogy megéri-e 35-40 dolcsi, hogy a dromidára szereljem. Csak 25mW-os és az antenna is rá van forrasztva, lehet egy esés után dobhatom el. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #15480 üzenetére
Pff, dehogy, 2 hete nem is lattam a gepet. Most ket repules kozt a google maps-ot nezem, hol lehetne Racer-t roptetni Pozsony kornyeken. Eddig van ket szimpi telek, ha nem leszek ennyire lusta szemrevetelezem.
Elobb toltam 2X45 perces feel good reptetest az U807-el. Ennel jobb agyradir nem letezik!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Jackal2 #15409 üzenetére
&_X10Dead_: Köszi
Az X1-gyel úgy voltam, hogy nem akarok annyit szórakozni a motorokkal, mint a szénkefésekkel kéne
Ha már szóba került az olaj, láttam több helyen, hogy WD40-et javasolnak tisztítás és kenés céljából. Sajnos mivel párolgó természete van, csak nagyon rövid ideig ken, vagyis arra a feladatra nem igazán alkalmas, annál inkább a szilikonspray/olaj
Milyen akkut eszik az X1? Rendelnék bele, ha már bangiék nem küldenek.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Jackal2 #15332 üzenetére
A motor tilt egy irányba történik (pl előre), vagy mindet kifelé/befelé? Mi a haszna?
Mindenkinek:
Hosszas vajúdást követően X5C-1 user lettem, van is mellé 2 akku (gyári 500+Goo 720-as). Utóbbi márkáról tudtok valamit mondani (jó/rossz)? Az egyik zöld LED pár hol világít-hol nem, mi lehet a gond? Illetve egy motor kicsit hamarabb áll meg, mint a többi, tudok vele csinálni valamit?Gyors szétszedéssel találtam egy csúnya forrasztást az egyik LED egy lábánál, illetve a fogaskerekeken valamennyi piszkot berakódva, ami okozhatott valamennyi feszülést, ezeket holnap rendbeteszem.
Plusz közben rendeltem egy X1-et is, ha már annyira le volt akciózva. Banggood akkor nem küld akkut a gépek mellé?
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Jackal2 #15398 üzenetére
Azt nem értem hogy a glass fibre miért van fordítva írva.
Patics Én eddig csak drága cuccokat láttam náluk, ráadásúl kész koptereket. Lehet hogy van szállítási költség is.
Egy pár dolog még is jó áron van. Az igaz hogy a devo 7-em dupla annyi mint amennyiért vettem.
Shipping úgy nézem kb $30
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #15346 üzenetére
Eredeti tappal es toltovel nem sikerult eddig a B6 minibol 55W-nal tobbet kihuzni, a gep egyszeruen ujraindul.
Amugy semmi nem tiltja, h kisebb aramon tolts tobb akkut. En pl 4 1500-as 3S akkut toltok 3-4 A-ral, kedvemtol fuggoen. Nem hajt a tatar, maximum 2 ora feltolteni.
Amugy az is megoldas lehet, ha szervalsz egy olomakkut es ezt viszed magaddal. A b6-ok 11-18V-ig barmivel elmennek. Ha az akku csak 6V-os akkor meg pl. egy step-up konverterrel tudsz pl. 12V kimenofeszt eloallitani. -
szacsee
nagyúr
válasz
Jackal2 #15333 üzenetére
Akksiból nem kell annyi 😁.
Kocsi akksiról tudod tölteni míg repkedsz. Ha elbír a b6 2 akksit, akkor paralell boardal tudsz tölteni 4-et 2db b6-ról. Folyamatos repüléshez 8akksi és 3 db b6 kellene, de ha lehal az egyik töltő akkor nincs para otthon, hogy csak egy van. Hk akciózni szokta 20-25$ környékére a turnigy 100w-os akkucell-jeit. Abból 1 és egy b6 is elég lehet. De vehetsz 12 akksit is és töltheted fél napig, aztán rep után megint fél nap pihi... 😋 -
mgy
senior tag
válasz
Jackal2 #15332 üzenetére
Nekem (is) nagyon tetszik a Taranis, megmarad ez véglegesnek. Újra ráfeküdtem a 150-es tanulógép építésének, már minden meg-/úton van hozzá. És igen, arra is 20-as littlebeeket vettem, bár aprócska motorokkal. Azokhoz túlzás, de nem sokkal drágább, mint a kisebb, így legalább arra nincs többet gond.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Jackal2 #15326 üzenetére
Építs egy gépet!
Little bee esc 10k
Aliról zmr250 váz 5-6k
Moci 17k (Sk22xx)
Fc 8k
Propod van
Akksicsati 1-2 $
Pdb-t adnak a vázhoz, kamera 3k felfogatás meg moddolható. Kb ugyanannyiba van, de ha lehal valami akkor az építési tapasztalat miatt egyből hozzá tudsz nyúlni és van pótalkatrész mindenhez. 😊 -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Jackal2 #15326 üzenetére
Durva, hogy most vettél másik gépet, mert a NH túl erős.
Gyorsan fejlődsz. Én meg gyakorolni se tudok, mert mindig besz*pat valami.
Az Esc-m is állítólag már egy hete a postán van.
A Runner-re állítólag felmegy a 6-os propp, a NH még kicsivel nagyobb talán. Arra is jónak kéne lennie elviekben. -
medvegy
aktív tag
válasz
Jackal2 #15290 üzenetére
Az SJ5000X Elite-et próbáltad már az F330-al?
Más: Ti mennyire szoktátok lemeríteni a LiPo aksikat? Ha 85%-ot veszek ki a 2200-es 3S aksiból az sok? Rögtön használat után capacity checker-rel rámérve 14-16% szokott benne maradni,de olyan 15 perc után újramérve visszamegy kb. 18-20%-ra.
-
ottobacsi
tag
válasz
Jackal2 #15253 üzenetére
Teljesen igazad van, de egyrészt ahogy már írtam az asszony kinyírna ha ennyit költenék "játékra"!
másrészt most még mindig csak egy JJRC H20-al bohóckodok, és szerintem nem kellene hirtelen ekkorát váltani, mert nagyon fájna ha össze törném. A h20-al is még sokat bénázok.
-
Rorschach666
újonc
válasz
Jackal2 #15177 üzenetére
na igen, az a bemutató videó ahol más formája van a gépnek szerintem az kamu, akárhol meg néztem 1 hónap múlva lehet csak kapni azért nincs semmi videó fent róla csupán az az egy sajnos, de az igen meggyőző szerintem...
Hát kénytelen leszek ki várni még 1 hónapot aztán dönteni, Walkera Furious és ez a model között vagy esetleg még Walkera F210Köszönöm a részletes tájékoztatást meg hogy utána néztél ennyire tüzetesen a gépnek
Szóval ha majd egyszer el jutok a vásárláshoz rakom is fel a videót meg a képeket
Pont ez az hogy most megyek magyar országra és azért lett volna jó valami komolyabb drón.... -
KisApám
addikt
válasz
Jackal2 #15191 üzenetére
Jaja
Az RCGROUPS oldalán "szídják" is a H99 propellerét IS... tényleg elcseszték a banggood-nál (Eachine-nál).
Ahogy olvastam, az X11 propellere elvileg felmegy rá. Kipróbálom.Ésa hogy már írtam valamikor:
a kamerája nem 3MP, mégis úgy hírdetik. Sima 1 MP-es kamera, a videó az. A fénykép elvileg 3 MP-es, de az 1 MP-es eredeti képet interpolálja fel 3 MP-re és írtó ocsmány minőségű.
Illetve a távirányítójával is gondok vannak (jelvesztés).Egy gépbe sikerült 2 alaphibát összehozniuk (propeller+távirányító), illetve jó nagyot hazudniuk a kamerával kapcsolatban IS (+propeller anyagminőség).
Gratula. -
Rorschach666
újonc
válasz
Jackal2 #15149 üzenetére
azért mert verseny drónok közt kevés van ilyen paraméterekkel ellátva.... pl gps, rtf, jó motor, kamera is jó, és az akumlátor idő is idáig verhetetlen 18-25 perc... idáig ez viszi a pálmát a többihez képest.... alkatrészek vannak azt már néztem.
szemcsiből ezt néztem most ki ez marha olcsó.... http://www.dronefactory.ch/dronefactory-shop/quanum-v2-fpv-videobrillen-set/ezt pedig most a hétvégén próbáltam ki: http://www.dronefactory.ch/dronefactory-shop/headplay-hd-fpv-videobrille-mit-5-8ghz-empfaenger/ szerintem nagyon állat nekem nagyon be jött ....
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #15150 üzenetére
"Főleg hogy már 30-40.000-ért is vannak brushlessek vagy "like brushless" motorosak
"
Hade, hade, hade a JJRC X1 meg brushless 85 dollarert, ami kb. 25k JMF. Persze JJRC-hez illo bugokkal, de akkor is.
A Nighthawk meg tenyleg szogegyszeru egy komolyabb gephez kepest. Meg OSD sincs. Jo, en azt terveztem hogyha kirepulok az fpv / tav jelebol, atbillentek egy kapcsolot / bekapcsol a failsafe es a naze32 helyben tartja, mig meg nem talalom. Nem is akartam RTH-t, mert fak kozott nem egeszseges.
Amugy megoldhato, csak nagyon sokat kene vele szoszolnom, igy ezzel egyszeruen nem fogok 500m-nel messzeb repulni. Mondja az, aki a 3. FPV reptetesnel kirepult a tav hatotavjabol.
-
Rorschach666
újonc
válasz
Jackal2 #15139 üzenetére
ez lenne már a harmadik, kicsi olcsókkal kezdtem, elsőnek nano, aztán 30cm-es de az olcsóbb 30.000.forintos drón, aztán most venném majd ezt egy szemüveggel. csak ennyire bele menőleg nem vágtam a dolgokat, idáig hobby szinten csináltam de tetszik nagyon és jobban el szeretnék merülni a drónozás világában
-
Rorschach666
újonc
válasz
Jackal2 #15136 üzenetére
köszi a gyors segítséget!
és körülbelül FPV hatótávolság? értem ez alatt hogy milyen messzire tudok elrepülni élő képpel, van ennek valami függvénye? mit kell nézni? Köszikb egy hónap múlva dobják ki az "RC eye navigator 250-et, és azt szeretném megvenni, de az nem tiszta hogy szemüvegből melyik lenne az ideálisabb hozzá vagy az mindegy stb.....?!
Erről lenne szó:
http://www.conrad.ch/ce/de/product/1409247/RC-Logger-RC-Eye-Navigator-250-Racecopter-RtF-First-Person-View-GPS-Funktion-Kameraflug?INSERT_KZ=UO&insert=UO&WT.mc_id=ade_search_2_dynamic_b2c_products&WT.srch=1&gclid=Cj0KEQjwlLm3BRDjnML3h9ic_vkBEiQABa5oeWsPbc5dH1Skso2lRseH3ADcMSfxbNxJP73i9Fl_6XQaAiIu8P8HAQ
-
Patics
tag
válasz
Jackal2 #15115 üzenetére
Köszii..
Kezdek megvilágosodni.
A gondom, hogy ezek "új technológiák" én még elakadtam a repcsi/heli egy szem ESC szabályzójánál, amit ugyan lehet programozni, általában elegendőek a gyári beállítások és nincs mit forrasztgatni, minden dugó/aljzatos... Aztán látom már jön a BUSZ rendszer is ...
Ezek szerint amit a V686-ban látok, az is PDB? Csak állítási lehetőség nincs rajta, vagy nem is kell állítani?
A rajz nagyon jó, köszi. Ha nincsenek integrálva az egységek, akkor mi van a PDB-n? Csupán csatlakozók? Egyáltalán, kell a PDB, ha minden külön van?
Pl. a gyro az mindig integrált vagy lehet az is külön? Pl. Ez Egy gyro a helihez, ilyenhez még hasonlót sem látok a V686-ban, pedig van benne valahol.
Jó lenne egy lista, hogy mikből is áll egy drón...
És, akkor, hogy mit és miképpen kell/lehet állítani egy FC-n. Nyilván van hozzá egy szoftver...
Hát.. ez nem egyszerű.. főképpen nem angol nélkül. Jó lenne lassan átlátnom..
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #15101 üzenetére
RCGroupson egyik srac felrakta a baro-t, de nem irt ujra h mi a helyzet. En meg letojom, nem arra van a gep.
Ha minden igaz a YAW I-t kell csesztetni vagy a magnetometert bekapcsolni vagy cleanflight-ban mar van tulfordulas ellen rutin. KingKong 6040-es propkat hasznalok, csak igy neha tul gyors es az 1500-as akkuk hamar lemerulnek.
BTW asszem megvan az uj jeloltem. QAV210 (a la Charpu) copy vazon kb. ujraepitem a NightHawkot. Ez ilyen sleeper lesz, a 210 nem hozza ra a fraszt az emberekre mint a 280. Csak a sebessege es a hangja miatt.Csak nemtom h cleanflight vagy betaflight menjen fel. De ez mind azutan h mar a konyokomon fog kijonni az FPV. Az meg nem holnap lesz.
@ Patics - Quadkoptereknel van egy uj lap, az FCB. Ezen csucsulnek a gyro-k meg a tobbi erzekelo es a vezerloegyseg. Ezt altalaban 5V-rol etetjuk BEC / UBEC-el.
Betojsz, de mar ropcsiknel is van gyrostabilizalas. Amikor a gep folott elveszted az uralmat benyomsz egy kapcsolot es a gep nem nekicsapodik a foldnek hanem kivizszintezi magat. Nevezzuk checkpointnak. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #15092 üzenetére
Igen, a tervezok kretensege veget nem ismer. Nem vezettek be az akkut VBAT szenzorhoz. Sokan a focsatirol kaparjak le a boritast es forrasztjak ra az oldalso VBAT porbe kabelet. Namost folyekony szigszalag nelkul hogy impregnalod vissza? Sehogy. Habar nekem van, en inkabb kette vagok egy balance plugot es a kamera alatti plusz csatlakozorol fogom kivezetni a tapot. Jol el van dugva, de ugyan olyan mint amire a kamera adoja vagy a LED-ek vannak kotve.
A current meter aramot mer de fingom sincs honnan veszi az erteket. -
molnigee
aktív tag
válasz
Jackal2 #15064 üzenetére
Köszi a segítséget, ma akartam tesztelni, de most meg nem tudom hogy a 20km/h szél mennyire van rá rossz hatással... meg k-index 4
Most csak a gyári kamera felfogatást, meg a caomt raktam rá -> instabil
Levettem a camot, ugyanaz..
Sajna a gyári felfogatáshoz nem vittem szerszámot, nem tudtam levenni, de az már nem nagy súly, szóval én már nem értem... és kezdek belefáradni kicsit.Ugyanakkor nem értem, hogy pár nappal ezelőtt teljesen megpakolva elég jól repült, mondjuk ahoz képest most másik prop van rajta most.
Ha lesz szélcsend, akkor csinálok egy tesztet prop cserékkel, különböző terhelésekkel...
-
molnigee
aktív tag
válasz
Jackal2 #15059 üzenetére
Üresen jól megy a gép teljesen, a motorok megeshet már nem egyformák, van amelyik kicsit szorul, van amelyik kicsit kattog.
Lehet csak nagyobb terhelés alatt jön ki a motor erő különbség?Mai nap ráadás, gimbal sensor not connected, szerintem az egyik kábel a sensor csatinál megszakadt, kis mozgatásra fel fel villan a sensoron a led... Remélem csak ennyi baja van...
Amúgy nem is értem, odarakják az a vékonyka kis kábelt a gimbal aljára, szinte azonnal tud sérülni...Ez se az én napom...
-
molnigee
aktív tag
válasz
Jackal2 #15021 üzenetére
Hát igen, ennél korábban nem tudok kimenni, de hétvégén ha jó idő lesz, csinálok napfényes videót is végre
Minden alapbeallitason van, lehet Wb-t, sharpness-t, isot, colort, Ev-t, fénymérést, gondolom ugyanazok mint sjcamban. G sencor, motion detektor ebben is van ám, csak mert írtad sjcam szolgáltatásban lenyomja a többieketmm és tudod óráról vezérelni a sjcamot?
-
medvegy
aktív tag
válasz
Jackal2 #14930 üzenetére
Az a bringás tesztvideó érdekelne
Engem a 'fícsör' áradat kb hidegen hagy mert igazából két dologra használnám: 1) ideje nagy részében a P1.1.1 alatt csücsülne és rögzítené a nagyvilágot az égből, 2) néha elvinném nyaralni és meg is úsztatnám. Ehhez nyilván kell a jó képminőség, nem árt ha megbízható, ha minél hosszabb az üzemidő, stb. A gyro azért érdekel annyira, mert úgy gondoltam, hogy a 2D gimbalt nem ártana a kamera beépített stabilizátorával is megtámogatni.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Jackal2 #14933 üzenetére
Bazz, 50m 1 sec delay-el. Remelem komoly, mert viccnek azert durva lenne. 120m is eleg keves.
Mellesleg a focipalya kornyeken magasfesz vezetekek vannak. Amikor meg kinn a foldeken reptettem, messze a vezetekeketol, ugy tunt h vastagon 120 m felett van a hatotav, de ott meg nem mertem messzebb menni.
-
vanni
csendes tag
válasz
Jackal2 #14810 üzenetére
Köszönöm szépen!
A trim kapcsolókkal akkor kell korrigálni, ha teljes szélcsendben sodródik? Amúgy mintha elég lenne, ha a jobb joystickkel irányítok...
Másik kérdés: felfele tolom a gázkart, akkor nekem nem csak felemelkedik, de el is indul előre. Ez normális? Vagy szélcsendben (szobában) függőlegesen kéne emelkednie?
A headlessel kapcsolatban: ha ki van kapcsolva, akkor zavarba ejtő, hogy ha a bal karral elforgatom a tengelye körül a drónt, akkor a jobbra, balra irány is megváltozik. Ha a headless aktív, akkor meg mindegy, merre áll a drón eleje, a jobbra, balra irány nem változik. Ez kezelhetőbb, főleg, hogy messziről nehéz a drón forgását követni és ahhoz képest jobbra, balra gondolkodni.
Jól gondolom, hogy ez a különbség a headless On ill. Off között?Olvasom a blogot is.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Jackal2 #14810 üzenetére
Egy részét leírtam neki. Amúgy ha normális iránytű lenne benne még talán valahogyan jobban működne is. (bár ezt nem gondoltam át)
Ha H8 mininél sikerül jól bekalibrálni a headlesst akkor az eléggé jól repül.
Kamera platformokon is van értelme a headless módnak csak ha kamerázol vele akkor abból nem lesz valami túl jó videó. Meg persze elveszi a vezetés élményét ésha nagyon kell akkor van RTH is hazajönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged