- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Saccco #65183 üzenetére
Kettes proppal durván ki lehet tolni a repidőt. A Dji gépein is azért van ilyen és a "bogarak" is ezért tudnak relatíve sokat fent lenni. Ha valami nagyon takarékos gépet akarnék építeni, akkor simán valami 7-8"-ban kezdenék neki és 8-900kv körüli mocikkal. A Dji pantomjain is ilyen mocik vannak, és 4 cellás, 5350mAh-s akkuk. (P4) És a Phantom másfél kiló.
. Ezt alsó hangon fél kilóval könnyebből meg lehetne építeni. És a Phantom ~fél órát fent van azokkal a paraméterekkel. A Fél óra közeli repidő egy 6"-os géppel és 5-6S-en, alacsony kv-s mocikkal is meglenne már a kettes propokkal. Amikor a Phantom 4-re felraktam a hérmas karbon propokat és sport módban odapirítottam neki (itt már nem csak 73-at ment ugye
) le is kellett szállnom 13-14 perc után, mert mire talajon voltam, 10% volt az akkum.
. Ez a kettes proppal ~25 perc körül lenne így.
. (Sport módban ~20).
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #65165 üzenetére
Mármint? Az a vonat már lassan el is ment, emax most ezzel nagyon sereghajtó
Én szeretem ha van egy backup gépem, így most tinyhawk mellé épül majd egy másik bl gép (az 2s képes lesz), de leginkább mert érdekelnek az új 3br mocik (0802 és 08028). Én a 08028/16kkv ból építek majd egy gépet. Kíváncsi leszek TH hoz képest hogy repül majd 1s en... ez a másik ami érdekel, összehasonlítás
-
Geller72
veterán
válasz
Saccco #65134 üzenetére
Nem kicsi a képe, csak Pész írta, hogy a HD2-nél kisebb a FOV-ja de még így is szerintem jó, sőt szerintem pont jó. Nekem volt ennél sokkal kisebb FOV-al Fatsharkom, de az már nem annyira jött be. Pályázni biztos jó a kisebb FOV, de nekem ez a cucc jött be a leginkább. A csúszkákat mindig párban huzogasd, ne egyesével. Kezd el nagyon kint és úgy gyere befele ha kell, bár nekem mivel nagy a fejem és a szemeim is elég távol vannak egymástól, a padló legnagyobb állásában a legjobb. A dioptria szett ehhez sem kell. Nekem egyedül az zavaró, hogy az akkutok jobb oldalt a halántékomnál van és eléggé nyom. Jobban örültem volna, ha hátra teszik. De tervben van, hogy átrakom, de mindig halasztgatom.
. Ahogy írtam, hidd el, hogy ehhez a kategóriához fogsz kilyukadni.
.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco #65079 üzenetére
Megvolt a Fatshark HD3 próba. Hát...
De ki mondta, hogy kicsi a képe?! Persze kisebb, mint egy doboznak, viszonyítási alap Quanum Cyclops V2 D, de még mindig nagy. Szerencsétlenségemre nagyon izzadós vagyok. Sajnos a lencsék párásodása azonnal jelezte is, ám erre van ugye a ventilátor, bekapcsolása után a párásodás meg is szűnt. Így elsőre nem annyira éreztem, hogy az IPD csúszkát hova is kellene húzni. A képe nagyon tetszik. A prémium tok szintén.
Köszönöm a lehetőséget a drónos kollégának is.
-
fape
senior tag
válasz
Saccco #65079 üzenetére
Azért egy hdot is nézz meg ha teheted.
Hátha ez is segít: fpvgogglecomparison.com -
mrbig
csendes tag
válasz
Saccco #65045 üzenetére
ORQA: azért azt fontos tudni, hogy Kickstarteren nem előrendelést ad le az ember, hanem támogatást ad a cégnek, aki aztán ha elkészül a termék, akkor megjutalmazza valamivel. Ha meg bedől a projekt, akkor meg nem jár vissza semmi.
Kicsit azt is furcsállom, hogy a srácok látszólag két kézzel szórják a pénzt egy olyan termék kifejlesztésébe, amiből talán pár ezer darabot lehet majd eladni a világon.
-
mrbig
csendes tag
válasz
Saccco #64782 üzenetére
JB nagyon lehúzta, pont a műanyag váz miatt. Egy r249-es carbon vázat érdemes lehet nézni mellé. De akkor már olcsóbb, ha egyből azt a gépet rendeled meg.
-
Geller72
veterán
válasz
Saccco #64688 üzenetére
Most pakoltam bele a snapper cuccait abba a vázba, amit te csináltál. Vannak előnyei és hátrányai is a dolognak. A nyomtatott váz nehezebb, mint a papír-gyáriak, de mindent kibír.
. Sokkal jobban védi a motorokat is, bár nem igazán prop-barát, ugye itt sincs védelem a propoknak, és azért nagyságrendekkel többet van a földön, mint egy nagyobb gép.
.
Lehet, hogy utóbbi időben többet "2s-Mobuláztam", de ezek után az 1s-es 0703 nem igazán fog meg. Viszont 2s-en ezek eszement jól mennek. Öszse nem lehet hasonlítani a két azonos gyári cuccot. Azt hiszem, átforrasztok XT30-ra és egy db 2s/300/XT30-as akkuval nyomom majd. Azt hiszem találtam is hozzá már olyan vázat, ami ezt az akkut fogadja átalakítás nélkül és marad ilyen könnyű. Kelleni is fognak, mert ezzel a tempóval ilyen szűk helyeken fogynak a vázak.
. Ha szinte ugyanezt a tömeg/erő arányt tartják a 3s-en, az kegyetlen lesz.
-
válasz
Saccco #64614 üzenetére
Az adó és a vevő párban legyen:
Botantennánál, vagy mikor csak egy kábel 'madzagvég' az antenna akkor gondolom ez mindegy, inkább a 'habkeverő' formájú antennáknál van jelentősége, ott kell nézni hogy merre csavarodik a habkeverő fej és az egyezzen az adó és a vevő antennánál - erről van szó magyarán ugye?
-
fape
senior tag
válasz
Saccco #64599 üzenetére
Remélhetőleg jó lesz. Csak az új ACCESS protokollt támogatja, xlite féle kisebb module bay van csak benne. De ahhoz jón majd 1W-s r9m lite pro.
-
twine
veterán
válasz
Saccco #64529 üzenetére
Zer0-t azóta nézegetem a dobozában
mióta megjött, még a boldclash-ek sem repültek
Annyit "hobbyztam" az elmúlt kb két hétben hogy kiforrasztottam a boldclash távból az adót, és bele próbáltam a vázba,illetve egy LED szalag csatlakozót bele próbáltam a zéró "programozó" forrpontjaiba,hogy azzal meg tudom e oldani az st-linkre való csatlakozást fizikailag,,,,a LED csatlakozó nagyon kva. Jó lesz errepont az a távolság ami kell,és faján rá lehet tolni az st-link csatlakozóit...
Viszont a boldclashen lévő kristályt jó lenne lecserélni egy, smd-re....mert ami rajta van,túl nagy ....nyilván nem magamtól találtam ki...NFE-tol lestem el a trükköt....
Uh gondoltam,valszeg megkeresem egy régi osztálytarsam (elektromuszeresz) aki tudtommal tud dolgozni ilyen kis amd cucokkal ,hátha megcsinálja nekem....
Röviden...ZEr0 egyelőre dísz a notebook mellett
Holnap holnap után rally...a phantom fog repülni,ha nem szakad az eső... -
-
válasz
Saccco #64477 üzenetére
Köszönöm! Akkor eddig valahogy így sikerült összevadásznom a dolgokat:
JJRC H67 - 13,93 USD
Eachine EV800 - 45,75 USD
Eachine TX06 PAL - 12,73 USDMinden Aliexpress-en volt a legolcsóbb...
Sőt, van egy 5 USD kuponom is, így a fenti motyó 67,41 USD lesz, tehát kb 20.000 Ft.
Ehhez majd kell valami budget távirányító. Abból jelenleg miket tudnátok javasolni?
Érdemes vennem hozzá még bármit? Jobb motort?
Illetve milyen akksit rendeljek hozzá? Gyáriból van vagy 6db már, de olvastam hogy ez elég béna.Nagyon köszönöm a segítségeteket!
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #64355 üzenetére
Igen az. Hogy Kabab találta fel ezt a kategóriát vagy ő is csak felszállt a vonatra azt nem tudom. De évek óta az első hype amiben érzem az értelmet
Sztem ma be is rendelem
Bár most láttam egy vidit. Inno 1103 7500 (!!) kv 2s és ordenáré jól megy, és repido is durva. 4p nél 3.4 ről még nem esett be a fesz az embernek pedig kente neki. Szal az a build vonzana, de ilyen vázat nagyon még nem kapni (amicsibol horror) és sztem 120usd alatt nem állna meg. +40 usd meg nem kevés (én legalábbis spúr vagyok).
-
ezoltan
tag
válasz
Saccco #64339 üzenetére
ProDrone ProPagoda Goggles Edition-t és Realacc TripleFeed Patch-et.
4-500 méterig gyakorlatilag mindegy,merre nézek (gyakorlatilag teljesen tiszta,zavarmentes a kép),nagyjából ezen a távon válthat szerintem a diversity.
Mivel a Realacc irányított,ennél számít a megfelelő pozíció,de 1,6 km-ig simán teljesen jó (messzebb nem próbáltam még). -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Saccco #64339 üzenetére
Én ezt használom. Hatalmas változást hozott a bothoz képest. Még akciós 2.áig.
Melyik dvr rögzít sötéten?Peaceliker: hogy nincs nagy difi köztük.
-
twine
veterán
válasz
Saccco #64135 üzenetére
"Rettegj" "Cica"....megjött a szett....
Kissé irónikus, hogy a futárt arra kértem, hogy mivel nem vagyok otthon, dobja be a kukába, a kerítés mellet van, ki is nyitottam neki a tetejét...
SZóval reméljem így megfordítom a pályafutását a kis deszkának nálam, és most visszafelé "indulunk", tehát nem az van hogy megérkezik->próbálkozás->agygörcs->kettétöröm és->kuka,,,
hanem így a kukából indulva más ívet fut be majd a kis cuccSzóval a rettegést meg ugy értem,,,,ilyenkor mikor bejelentkezek a topicba kb ugy érzem magam, mint a rajzfilmekben, amikor megérkezik a faluba a kellemetlen figura, és egymás után csukódnak a zsalugáterek....
Saccco és syler123 meg így:
Bocs a hosszú offért....de nagy az öröm, egy hétig nem volt tracking mozdulás,,ma meg egyszer csak itt lett...Szerk:
VAn még hozzá egy csomag bontatlan 19KKV Boldclash...uh. alig várom, hogy induljon a szerelés...
de most elutazom a családdal 4napra kicsit pihenni...uh. húsvét alatt biztos nem sanyargatlak titeket a KEIL-el meg a firmware-ek "csodás titkaival"
De jövő héten...Újult erővel -
Djuree
félisten
válasz
Saccco #64165 üzenetére
ez azért nem teljesen igaz.
a parrot már felveszi vele a versenyt, mind minőségben mind tudásban, kb. fele árban.
most a fimi x8 se is eléggé odaver neki, még olcsóbban...persze ez új gép, még firmware javításokra szorul. nekem is itt van már, de 1 hete fúj a szél, még ki se tudtam próbálni.
de persze ha az árat nem nézzük én is dji-t vennék, de a többiek nagyon szorosan követik... -
vandor01
senior tag
válasz
Saccco #64149 üzenetére
pont ma csináltam pillango tesztet mikor csak repkedek bokortol bokorig mint a lepke.... nem 1x ru mert a 2,5" 30%.on emelkedik 40%-os gyorsit 50%-os gazon mar repeszt.... es meg van 50%??? csak ket fa kezemmel birjam uralni
2,5" gep 75gramm az occo turnigy 3S 450mah = 40gramm summ 115gramm szoval "LEPKÉZVE" 6 es fél perc! de ha tolom akkor kb 3 perc és az elso 10sec alatt akar be is utom a feszt!
en 3,4-en hozom le aztan visszaszivjak magukat 3,7-re.... -
Peaceliker
addikt
-
twine
veterán
válasz
Saccco #64100 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Sokat agyaltam, írjam e meg, vagy sem, mert már teljesen hülyét csinálok magamból, de egyrészt nem találom a megoldást a net bugyraiban, másrészt ha már lúd legyen kövér...nézzetek igazán hülyének!
Szóval ment az örömködés a múltkor, hogy "azta kva milyen lett a kis zümi az NFE Silvertől", és hogy végre beindult!
Pár napra rá gondoltam, én azért végignnézem még egyszer a folyamatot, hogy mire megjön a Zer0 "profi programozó" legyek
Na itt ki is derült az igazság,,,hogy a nagy rohanásban, stresszben, és "programozásban" amikor én azt mondtam végre sikerült,akkor én a "BoldClash-BWHOOP-B-03-master" nevű firm-et toltam a gépre, amit még régebben letöltöttem, mert azt hittem, ez az eredeti módosítatlan gyári fimr...gondoltam legyen meg ez is...
Nos ez nem módosítatlan, de nem is az NFE,,,ha ezt feltolom, f@szán kapcsolódik a gyári távhoz a gép, és repül...Ezzel ellentétben sem a syler123 álltal küldött firm, sem az álltalam letöltött, és mókolgatott firm nem akar működnia gépen...
Amennyire már sikerült átnyálazni a dolgot, talán valami csatorna kiosztás problémám lehet, de nem tudok rájönni, hogy mi az
A "legtöbb" amit elértem, az az volt, hogy a táv bekapcsolásakor ugyan villog még a zümin a led, de amint kitolom a gázkart egy kicsit megáll a villogás, és világít, mintha kapcsolódna(hangot nem ad a táv, mint rendes kapcsolódáskor)
De ennek ellenére nem pörögnek fel a motorok....
Szóval az NFE project STOCk távval egyelőre itt tart...sehová nem jutottam vele...a Zer0 meg copat kicsit,,máskor gyorsabban ér ide hozzám minden cucc,,,most 04.11-én megérkezett a tracking szerint Bécsbe éjfélkor, azóta semmi új infó a trackingben..."ott ragadt" 5 napja
De nyilván ez majd megoldódik,,,,az NFE viszont nem fog "magától"....pedig már rommá túrtam a netet,,,
Saccco eszmecseréléseit megtaláltam NFE-vel....már talán a NASA szerverein is jártamDe NFE-vel még mindig nem repül a gépem
Esetleg kérhetek némi öteletelést újra? Vajon mit kellene be, vagy kikapcsolni abban a kva firmwareben, hogy a stock távval is repüljön a gép!?
köszönöm előre is -
twine
veterán
válasz
Saccco #64074 üzenetére
Köszönöm kérdésed,azóta nem nyúltam hozzá
Épp most ment el a család egy sétára gondoltam kihasznalom az időt,és nekifutok ismét...
Egyszóval: nem
Zer0 már Bécsben jár...talán nemsokára hozza a postás
Azt hogy csinálom,ahogy legutóbb mondtad,hogy keil-el modositom a firm-et, aztán stlink utilityvel rakom fel?
Keilben hogyan mentsen...és utilityvel hogy küldjem a gépre? -
WinZol
aktív tag
válasz
Saccco #64052 üzenetére
Használtat nem szeretnék.
A [Quanum Cyclops Diversity] mennyire jó?
Súlya közel 445 g, (80-grammal több az EV800D-nél)Az ára most nagyon jó: 58EUR
Mit értesz express szállítás alatt? Én csak a Registered (Tracking) szállítást látom.
Viszont ha hozzáteszek egy akksit, akkor a szállítás ingyenes.Hobbykingről mennyi az átlagos szállítás?
Köszi
-
twine
veterán
válasz
Saccco #64018 üzenetére
Ismét csak hatalmas tisztelet, és még nagyobb köszönet a türelmedért/türelmetekért
ú
Egyelőre teljesen "halott" a deszka, meg sem nyekken,,,
Amikor először töröltem a chip tartalmát st utilityben, akkor hunytak ki a fények...gondolom ez normlis, hiszen "kiradiroztam az agyát"tehát logikusan nincs is ami megmondja a bárminek a deszkán mit tegyen...
Gondoltam majd az uj firm....de azt már vagy 20xflasheltem,,,irni, törölni tudom a deszkát, de ez most olyan eléggé erős kómás állapot,,mint kiscsikó koromban amikor bemindenezve feküdtem, a haverok szólongattak hogy térjek magamhoz,,,amit az agyam fogott, de reagálni nem tudtam
Na most asszem kb. ilyen állapotba került a deszka...Mára befejeztem,,,
talán holnap megpróbálkozom ismét egy "szívmasszázsal" a deszkán
Tényleg köszönöm a türelmeteket -
-
twine
veterán
válasz
Saccco #63987 üzenetére
Nos,,,,
Szeretném előre leszögezni, hogy nincs idegbetegség, és kv@anyázás, de egyelőre azért erőssen elakadt a mutatvány...sajnos még mindíg pontosan ugyanitt tartok B03pro boardokkal
Pedig, pont azért rendeltem boldclash oldaláról az ST-Linket, mert azt gondoltam, "telepít, összedug, flashel,örül...."
És annyira nem is érzem magam retardnak, hogy 3db kábelt, gyárilag felforrasztott csatlakozókkal ne tudjak a helyére illeszteni megfelelő sorrenben...
De ugy tűnik, cáfolnom kell magamMert valamiért mégsem sikerül...
A hibaüzenet még mindig ugyanaz...
Az stlink utility az ST-link2-t felismeri, mert tudtam firmware-t frissíteni rajta, és tudtam az álltalad küldött csomaggal downgradelni is...
A kábelek az eszközökre éppen ugy, és abban a sorrendben vannak bedugva az eszközökbe
ahogy a képen szerepel a boldclash oldalán:Tápot elvileg külön a "linkerre" nem kell adni ha jól tudom, elvileg annyi a feladatom,
hogy csatlakoztatom az aksit a B03pro deszkára, majd az igy életre keltett deszkát csatlakoztatom az ST-link-re,ami már a gépbe van dugva,,,vagy csatlakoztatom, a linkerre, és utána dugom a gépbe ezt az egész szettet....
Vaaaaaaaagy ezek bármiféle másik sorrendje, amiknek már valszeg az összes kombinációját végig próbáltam...Az eredmény "can not connect to target"
Van két b03pro deszka is otthon, egyiket sem ismeri fel a szoftver, és ugyanazt kaptam a melóhelyi gépen is, meg otthon is....
mindkettő egészséges gép, még egészségesebb szoftver környezet...Ezek tükrében én k*rhatok el valamit,,,de mit? annyi videót, képet, leírást megnéztem már...
Segítsetek nekem légyszi,,,honnan induljak? mit próbáljak ki, hogy ez a mutatvány egyenesbe jöjjön,,,
Hiszem, hogy utána talán a szoftveres részében már egyedül is boldogulok, mert elég szájbarágósak a youtube videók...
De ha nem tudok csatlakozni a deszkához, semmit nem érek velük
Előre is köszönöm, ha ötletelnétek kicsit a problémámon -
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #63897 üzenetére
aztán lehet lófütty a difi, de árban ez elég meggyőző...gyári sem lenne rossz, de annyit nem adok 1s akkuért
(#63898) Geller72
rápróbálok ezekre az URUAV akkukra, 5k/5db postával, aztán meglátjuk. Meg rendeltem hk ról nanotech 500 35/70c ket, az tuti fika lesz, de olcsó és gyorsan itt van
5" flottám gatyába kell rázni, de csak majd 2,5 ös gépek után
most sikerült elpasszolnom 2 whoop projectet darabokban, így azok már nem nyomják a lelkem, hogy sosem lesznek kész
-
syler123
veterán
válasz
Saccco #63874 üzenetére
Akkor erre mondjátok hogy elég jó?
Elvileg ha minden igaz ez való, a Boldclash cm03 716 19kkv motorra és be is fér a h67 propvédői közé? Ha jól nézem nekem a 0,8mm-es kell.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #63868 üzenetére
persze hülyeséget írok, mert nem motor füttő hanem váz
tiny6x...de az pont 31mm. Fene tudja már, nyár óta fiókban van csak a témategnap kezdtem elővenni őket, most csináltam pararell kábelt tinyhawk hoz, azt holnap megreptetem
szóval 31mm a 1220? honnét érdemes ilyen propokat venni? illetve 716 19kkv ra ajánlott? repidő lényegesebb, mert indoor only tolom ezekkel, power már kk proppal sem rossz sztem
tinyhawk ra még mindig nincs rebrand prop? gyári horror drága :S -
belakiraly
tag
válasz
Saccco #63864 üzenetére
Én lecseréltem z 4 lapátos eachine és 3 lapátos KK propellereket a gemfan 1219/1220-asaira. Nem mondom, hogy érzek óriási különbséget, viszont átmérőben annyival nagyobb, hogy egy kicsit megnyomorgatott vázba - ahol nem teljesen kerek a duct - már bele fog érni.
Cserébe lehet ütni vágni, hajlani egyik sem hajlott még el és olyan meghajlási csíkok sem keletkeztek, mint az eachine propellereknél szoktak, úgyhogy nekem bejöttek.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #63851 üzenetére
2" 2s ha lightiban akarja az ember, ha van bátorság és skill akkor lehet 2.5 col is
Néztem sok vidit. Ha tényleg úgy nyomja az ember hogy kb ki sem jön a játékok közül akkor aszondom ok, elmegy, olcsóbb vele gyakorolni mint bl prop védő nélküli géppel. De amikor mező felett meg erdőben /fák fölött tolják az kín szenvedés...nézni is.lassú, bizinytalan, gyenge. Még a 2s is. Olyan helyeken egy 2s 11xx kis gép is fényévekkel szebben, ügyesebben viselkedik. Mmint erdő meg ilyesmi. Mezőről ne is beszéljünk, oda az is dög unalom
... Szigorúan szerintem... -
fape
senior tag
válasz
Saccco #63794 üzenetére
Sőt Happymodel Mobula7 HD is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone-t használók OFF topikja
- Házimozi haladó szinten
- Hobby rádiós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest