- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
kriszbon #61517 üzenetére
Nem lehet hogy a távon nem állítottad be X6B-nél a failsafe-et? Mert ugye minden modellnél be kell állítani Flysky I6-nál. Nekem kettő különböző helyről van X6B, mindkettő Ibus-on működik és megy a failsafe. Ha a távon nincs beállítva akkor nem megy, de erről volt is szó.
Mondjuk nekem a két x6b között hatalmas range eltérés van, szóval tényleg úgy van melyik hogy sikerült... -
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #61512 üzenetére
Nahh.. továbbléptem a dolgon, és kivágtam a gépből az X6B vevőt, és tettem bele egy [ilyen] pöts kis vackot.
Megjegyzem a másik QAV XS 222 gépemben is ilyen van, amin a múltkori kínlódásom után SBUS-on lett Failsafe.
Az már nem csak gépre dugva táv kikapcs piros ernyős teszten esett át, hanem [élesben] is működött.Azért ennél a cserénél van egy érdekesség, hogy most nem SBUS-on van Failsafe gépre dugott állapotban, hanem IBUS-t kell beállítani, és akkor van.
Lehet a vevőn kellene valami gombnyomogatást eszközölni, de mivel működik így egyelőre nem érdekel.
Minden esetre érdekes egy dolog, de nem az egyetlen ezek között az utánzat alkatrészek között. -
fape
senior tag
válasz
kriszbon #61496 üzenetére
Pont tegnap/ma építettem be egy rc rankba egy ilyen vevőt, ez az egyetlen olyan vevőm amin van még pwm kimenet. Minden más sbus vagy ibus
Aszem ennek vevőnek első (pár) szériájánál volt valami gubanc a failsafe környékén.
Sztem egy próbát minden képen megér az ibus/sbus, annyi lehet segíteni rajta, hogy gáz csatornára (ch3 talán) failsafe-ra beállítasz -100%. Utána a korábbi pc-re dugós próba -
Johnny_vT
senior tag
válasz
kriszbon #61441 üzenetére
Amíg nem vettem észre a menetes szár alján lévő hasonló lyukat én is úgy gondoltam, hogy szorításra van ott a lyuk. Az igazság feltáratlan marad, mert a nagy magasságú propellervesztéskor végleg elveszett az egyik "kupak". (A propeller csodával határos módon meglett.
) Szóval én is arra jutottam, hogy jöhetnek az önzáró anyák!
-
fape
senior tag
válasz
kriszbon #61408 üzenetére
Ha megy az sbus akkor sztem maradhat. Ha megy az rc input és failsafe is van akkor főleg
Azt tudom még elképzelni, hogy vevőn lehet állítani, hogy sbust vagy ibust adjon ki magából (vagy a távon). Régen volt már flysky a kezemben. Ha nem akarod minden lehúzni/kapcsolni az osd-t akkor, ki lehet rakni még soft serialra is. -
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #61406 üzenetére
Áhhh... nem akar menni nekem ez az IBUS beállítás, hiába dugtam át a másik oldalra(IO2)lehúztam OSD-t onnan.
Meg hiába állítok bármit is a Port és Config oldalon, akkor sem működik.
SBUS esetleg nem lenne jó?
Csak mert azt sikerült behoznom.
És annál ha ott hagyom a kapcsolókat meg gázkart ahol álltak, és lekapcsolom a távot, igaz hogy ott is maradnak az állások ahol voltak, de kigyullad a piros kis ejtőernyő, tehát gondolom bekapcsolt az RTH? -
fape
senior tag
válasz
kriszbon #61399 üzenetére
Akkor bekötés lesz a gond, mert uart/RX-re kell kötni. Nekem is ilyen vezérlőm van. Anno nálam az uart3 RX-én volt a ibus. Ránézésre sztem elég ha átdugod a másik oldalra a csati (ugyan az a gnd,vcc, jel sorrend) és uart3-nál kiválasztod a serial rx-t és utána állítod a serial based-et és ibust. Előbb rosszul írtam a sorrendet, bocsesz. Szal előbb a ports tab és serial rx, utána config tag és serial+ibus.
-
fape
senior tag
válasz
kriszbon #61394 üzenetére
Pont ezt sejtettem, ezért nem érzékeli a failsafe-t az inav, mert teljesen valid és normális értékeket kap a vevőtől. Az még egy próbát megérhet, hogy throttle-t channelre állítasz egy -100%-t. De sok esélyt nem látok rá hogy ez lesz a megoldás.
Fs-i6 tud ibus-t, sbust nem tud. Nekem is van még fs-i6-om én az ia6c-t és az ia6b-t is ibus-szal használtam.
-
fape
senior tag
válasz
kriszbon #61391 üzenetére
Sztem nem kell armolni (sőt nem is ajánlom ha pc-ra van dugva a gép), elég csak a receiver tabon nézni, hogy mi történik amikor elmegy a jel és failsafe-nek kéne jönnie. Bekapcsolt távnál szépen mozognak színes csíkok, ahogy a stickket mozgatot. Ez után a kikapcsolt távnál mit látsz? Marad az utolsó érték vagy visszamegy alaphelyzetbe? (én csak annyi terveztem megnézni, hogy kötök egy vevőt az FC, semmi motor, esc stb és fenti lépéseket végre hajtva kiderül, hogy mi történik ha menet közben kikapcsolód a távot.)
Plusz a képernyő tetején is látszik ha failsafe "mód"ra vált a gép. Ja jól rémlik akkor piros ejtőernyő ikon az aksi fesz alatt. -
fape
senior tag
válasz
kriszbon #61387 üzenetére
PPM vagy ibus amin be van kötve?
Mert ez a FS-A8S-nek a klónja, amin elvileg csak ibus-nál van failsafe. Tippre azt jelenti amit mondta, hogy ppm-nél ismétli a végtelenségi az utolsó értelme értéket. Amúgy aszem nekem is van valahol egy, a hosszú hétvégén kipróbálom. De addig is, meg tudnád nézni, egy másik vevővel?infókat innen szedtem: Flysky micro receivers roundup
edit: azt mondjuk le tudod checkkolni, hogy a történik: Gép pcre dug, úgy hogy a vevő kapjon áramot (ha kell aksit is kell dugni a gépre) táv be kapcs, configurátorban nézed a receiver tabot, adsz gázt, majd táv ki kapcs. Ilyenkor mi történik? Minden marad ahol volt vagy visszaesik (kb) alaphelyzetbe?
-
fape
senior tag
válasz
kriszbon #61378 üzenetére
INAV 2.0-hoz: Az attól függ mi van beállítva. Ha úgy van beállítva, hogy menjen az adott magasságba és jöjjön haza, akkor pont ezt fogja csinálni. Addig megy az korábbi irányba amíg el nem éri az kívánt magasságot majd szépen elindul haza.
Jól összefoglalja a kövi videó. Tudom repcsihez van, de attól még tanulságos, plusz vannak kitekintések a drónokra is: How to setup INAV on a flying wing - video tutorial - GPS, Baro and Compass
-
vandor01
senior tag
válasz
kriszbon #61376 üzenetére
na ezt jol tetted hogy vetted ennyiert jo arasitva van
en nem vennek mindent az egyben..... csak 1 elfossa magát?
lehet kezdeni elolrolha a raceresek el vannak 2 csavarral amibol a masodik csak a villa vegen tarto!
szerintem az ilyen koca reptetok mint pl én vagyok... nos annak orokélet+1nap.... -
vandor01
senior tag
válasz
kriszbon #61369 üzenetére
3 szintes torony.... akar 20x20 is lehet
foldszint 4in1 30/35A
felemelet FC OSD es barometer vagy ami belefér
penthouse 50/100/200/600-as VTX...azt kesz is elore a kancsi mi kell még?
labankent 2 csavar azt slusz passz! mint a fernir vaz
ha kell 6" ban akkor csak lábcsere....
de csak egy csavart kell kikapni masodikat csak meglazitani.... -
vandor01
senior tag
válasz
kriszbon #61365 üzenetére
szerintem egy konnyu épitesre megfelelő ha nem sár nehéz vaz???
ide beraksz egy 3 szintes tornyot a kamcsit azt lehet vele porogni 250gramm alatt!
az általad sikeresen beépitett nehezékeket felejtsd el!
se hely se GPS se RTH se nyilacska hogy merre az arra!
max vmi akcio kamcsi a tetejére!
na keszen álsz rá? mert akkor hajra! -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
kriszbon #61283 üzenetére
Nekem a nagy van. Joshua Bardwell kiakadt a hangján
Még nem raktam fel a nagy gépbe, mert annál lustább lettem, meg már kicsit belefáradtam a 130-as gépek szerelésébe. És nem is reptetek mostanában olyan helyen, ahol ne találnám meg. Végre találtam szántóföldet, és még tavak is vannak, ami kielégíti az adrenalin fokozás igényem viszonylag közel a lakáshoz. -
Allien
veterán
-
ggggg5
csendes tag
válasz
kriszbon #61272 üzenetére
Van a banggoodon is hasonló árban.
Kipróbáltad hogy szól? BG 90dB-t ír.
-
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #61186 üzenetére
Az kimaradt hogy természetesen azonos FW van mindegyiken, meg a beállítások is, azokat amúgy sem szoktam piszkálni.
Amit visszább mutattam GB oldalán hogy úgy néz ki mint az enyém(még FW-t is olyant ír) arról van véleményed, bepróbálkozzam 1db-al?Ja igen, a másik hulladék ESC-n is sikerült a Flash, de csak sokszori próbára, és elsőnek csak azt engedte rárakni ami eredetileg is rajta volt(32.1) utána már nem vitázott és ráment a legújabb (32.6).
-
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
kriszbon #61179 üzenetére
Amikor az FW-t cserélted FC-n a beállításokat visszamásoltad CLI-ben, vagy újra beállítottad?
Miért nem keresed meg ez ügyben TerézAtyát?Megnéztem a videód. Szerintem most sem jó még. Rezeg az.
Ilyenkor jönne jól a telemetria.
Amúgy asztalon néztél rezgéstesztet? Joshua videói közt van. (én sem tudok angolul, de nem is kell tudni hozzá) -
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #61179 üzenetére
A tegnapi esés utáni mai próbarepülésem itt [megnézhető].
-
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #61172 üzenetére
Na meg is van a [feltöltött videó].
-
vandor01
senior tag
válasz
kriszbon #61167 üzenetére
szerintem....
BLHeli ha nem látja de a BF-bol még megtudod forgatni es szépen szabályozni a motort akkor erdemes probálkozni FW frissittés ujra dugas.... esetleg mindent lekapcs a szamitogépet is azt ujra feldugni max 10x-er megprobálni! Ha ugysem akarja.... akkor lehet kuka!
Ha BF-bol sem forgatja meg vagy esetleg már rangatja a motort.... akkor nem kell 10x inditani mehet egyenest a kukába... masikat felrak!
vagy vmi ilyesmi.....nem vagyok guru.....
ezekkel csak szivás van.....
senki nem szeretne ilyen miatt leesni 1x megy maskor nem vagy rangat etc etc..... -
ezoltan
tag
válasz
kriszbon #61100 üzenetére
A Smartaudio alapjában véve az osd-s távvezérlést jelenti (vtx csatornák/frekvencia,pidek,adóteljesítmény stb),a VTX Pit Mode bekapcsoláskor meg minimális teljesítménnyel üzemel meghatározott frekvencián (mondjuk lehetővé teszi a quad beállítását egy versenyen anélkül hogy bezavarná a többieket).
-
Geller72
veterán
válasz
kriszbon #61098 üzenetére
Pedig a VTX03S egész kellemesre sikeredett, PIT mode, smart audio, etc..és most is 10 euró alatt van.
A 03-ból is van még 2 tartalékban. Ebben a szegmensben azért ez még mindig csak hobbi kategória, de ennyiért arra a célra annyira nem rossz. Mondom ezt annak ellenére, hogy a jicsiniek nem a szívem csücske..
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
kriszbon #61088 üzenetére
Megfelelő feszültségre van bekötve? Én most forrasztom újra a VTX bekötését, mert véletlenül 12V-ra tettem 5V helyett. Repülni még nem repültem, ez egyelőre csak tesztpadon tűnt fel, hogy melegszik és akkor vettem észre. (Beugratós volt, mert alapból 5V az a pad is - erről megy a kamera - csak a kamera miatt összekötöttem a 12V-os hidat mellette.)
-
Egy-két
tag
válasz
kriszbon #61088 üzenetére
Ha a teszt padon elmegy a kép, az a túlmelegedes következménye is lehet. Főleg hogy mint az adatokból látható, nagyobb teljesítmény (nagyobb hő teljesítmény is) rövidebb ideig tud neked képet adni.
Szóval szerintem szereld össze a gépet és vidd el egy körre, ott a menetszél miatt nem hinném hogy gond lesz -
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #61083 üzenetére
Van még egy problémám, mégpedig hogy ezt az [Eachine VTX03-at] használnám a VTX02 helyett(az tönkrement) de olyant csinál, hogy mikor így utólag kiderült hogyan jelenik meg az OSD rendesen, úgy 10-15-20s után egyszerűen elmegy a kép.
Ha kihúzom és várok vele pár percet, akkor ismét ad képet egy ideig, és így megy tovább.
Esetleg túlmelegedhet, vagy egyszerűen hibás?
Kár hogy már 1,5 hónapja vettem, így nem biztos hogy lehet reklamálni, pedig semennyi ideig nem használtam, most szerettem volna beüzemelni.
Még hűtőlapkát is tettem rá, hogy ne forrósodjon annyira.Összekötöztem a cuccokat egy másik VTX-el, és azzal nem megy el a kép mint azzal a vacakkal.
-
fape
senior tag
válasz
kriszbon #61079 üzenetére
Pedig én is olyat használok. Nekem nem volt vele gondom.
Ha jól sejtem akkor arduinos fejlesztő eszközből nyomod és magadnak fordítod a kódot. Pro or Pro Mini 5V van kiválasztva?
A examples-ből fordítod az eeprom_clear-t? A hiba üzenet esetleg megvan még?
Configurator app-ból megy a font feltöltés. Ott nincs hiba?
Config.h-ban miket szerkesztettél? (nem hiszem hogy a config lenne a gond)Ezek ugye ki vannak kommentezve a config.h-ban?
//#define LOADFONT_DEFAULT // Uncomment to force an upload of default font instead of using GUI
//#define LOADFONT_LARGE // Uncomment to force an upload of large font instead of using GUI
//#define LOADFONT_BOLD // Uncomment to force an upload of bold font instead of using GUI
//#define DISPLAYFONTS // Uncomment to display installed fonts for testing -
válasz
kriszbon #60985 üzenetére
?
Aszongyák akár 80m távolságra elvisz, gondolom ebből reálisan megvan a 10-15m magasság. Persze ki kell kísérletezni, mit lőjön ki vele az ember, a kavicsnak semmi értelme, mert azzal nem fogod a drónt eltalálni, viszont bezúzod a szomszéd Jucinéni ablakát, ami seprűs-sodrófás incidenseket vonhat magaután...
-
fape
senior tag
válasz
kriszbon #60839 üzenetére
A BF failsafe és az INAV failsafe leírása alapján kapcsolós failsafe-t kikapcsolva visszajön az irányítás. Csak arra kell figyelni, hogy az aktuális stick állapotot fogja küldeni kapásból. (BF-nél még bolondítva van a stage1 és stage2-vel, alapból a kapcsolóra a stage1 lesz "aktív")
-
fape
senior tag
válasz
kriszbon #60833 üzenetére
Próbáljuk meg egyelőre ezt: inav_1.7.1_NAZE_LED_STRIP_NOBLACKBOX.hex
-
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #60808 üzenetére
Sziasztok!
Mivel hozzáértő válasz eddig nem érkezett a kérdésemre, így közben én is is sokat kutakodtam, de sajnos idegen nyelvismeret nélkül ez nagyon nehézkes.
Azért találtam valamit, pl. [itt] ha jól veszem ki akkor saját maguknak meg tudták oldani páran, sőt történt feltöltés is.
De sajnos az akkori legújabb és átalakított iNAV 1.7.0 feltöltési link már nem működik.
Egyedül az 1.6.1 verzió ami letölthető volt még, és valóban abban benne van a Led Strip beállítási lehetőség, viszont ennél meg az RTH funkciónál még nem lehetett megadni, állítani, hogy mekkora minimális magasságon jöjjön vissza a gép.Az utolsó hozzászólásban szó van a dump lementéséről, átküldéséről.
Na most ezt hogyan is lehet lementeni, majd belerakni egy másik verzióba, milyen parancsokat kell ehhez kiadni?
Lehetséges lenne az 1.6.1 iNAV dump ledre vonatkozó részének rárakása egy újabb még támogatott verzióra?
Ha igen ezt hogyan lehetne megoldani?Kár hogy az 1.7.0 verziót nem tudtam megtalálni letölteni, mert mintha az rémlene hogy abban már több állítási lehetőség volt az Advance menüben RTH-ra vonatkozóan(persze nem biztos hogy jól emlékszem).
-
kriszbon
őstag
válasz
kriszbon #60452 üzenetére
Sziasztok!
Na srácok én teljesen hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz, hiába bámulom a videót, vagy másikat.
Egyszerűen azt sem tudom hogy hova kössem [ezt] a vackot az F3 vezérlőn, na meg hogy mit állítsak be.
Be kell vallanom hogy rettenetesen nem megy ez a rész nekem(mondjuk a többi sem nagyon, de ez nahh..).Lehet inkább veszek még a [másik] fajtából, mert azt legalább be tudom kötni, és működik is.
Ezeket meg megpróbálom sima csipogóként használni(ha lehet) mert elég hangos azért, na meg van egy fél marékkal belőle.Anno első gépemnél azzal szenvedtem hogy csak PWM vezérlés van az FS-iA6 vezérlőn, és kevés volt a csatorna, most van több csatorna de nincs PWM csak PPM.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
kriszbon #60421 üzenetére
Az a buzzer a klasszikus szervó PWM jelet figyeli, ésha megszűnik, elkezd csipogni.
Ha nem PWM képes a vevőd, akkor meg lehet úgy oldani, hogy az FC megkapja a PWM / PPM jelet, majd az egyik csatornát kiküldöd egy csatin. Ezt PWM passthroughnak - channel forwarding-nak szokták hívni és általában gimbalt vezérelnek vele.
Pl. Painless 360 vidije. -
Johnny_vT
senior tag
válasz
kriszbon #60248 üzenetére
Köszi a tippeket! Végül hagytam a csudába a mini VTX-et és vettem egy jobb(?) minőségűt, amihez külön felcuppantok egy 5dBi-s pagodát. Akit érdekel, ez lett a végleges alkatrész- (és rendelés-)lista a budget buildemhez. Láthatóan az FC-ben is változás történt, mert találtam occóért jó kis Betaflight-ot, amihez a funkcionalitásban is többet nyújtó külön PDB-t dobom hozzá. Olcsóbban kijön, mint a Matek kombó megoldása és többet is tud
Véleményeket szívesen várok, bár változtatni már nem sokat fogok, mert ami zöld az úton van
-
Geller72
veterán
válasz
kriszbon #60253 üzenetére
KaiotEch mutatta minap. Nem olcsó, de cserébe két hétig rinyál, saját akkuról.
Ez 30 dodó, de van olcsóbb verziója is, klón - vmi 15 euró körül. Most éppen nincs itt, de GB-n van. (Köszi KaiotEch). 10 Euró.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
kriszbon #60208 üzenetére
Most már megint van, de dupla áron, 6,9 euró/darab :/ Nem mintha így nem lenne még mindig durván leakciózva, de na
Így már talán akadnak más alternatívák is, nem? Valakinek van ajánlata?
(Az külön szívás, hogy németbe 26,3 euró a vámmentesség limitje és így éppen túlmegy rajta, ergo muszáj lenne két részletben rendelni, ha nem akarok 19%-ot ráfizetni)
-
rxa
újonc
válasz
kriszbon #59383 üzenetére
Köszönöm, sajnos az sem segített rajtam, halmozottan hátrányos helyzetből próbálom, egy deka windóz sincs itthon, csak debian meg kali. Nem volt egyszerű a régi verziókat működésre bírni, de nem segített. Gondoltam, hátha a DFU mód használatával van gond, mindent ellenőriztem, ujrakonfigoltam, egy avr lapot DFU módban simán tudok irni, ez a kis bitang kopter viszont nem akarja az igazat.
A CF/BF egyszerüen nem kap választ a bootloadertől. Az adatkapcsolatot minden elképzelhető sebességen megpróbáltam, eredménytelenül. A kábel biztos, hogy jó, mert acm módban a cli felületen kommunikálok a géppel. Azt hiszem nem marad más megoldás veszek egy másik bosszantókoptert. Egyébként is utálatos ez a kis vacak, nagyon béna szerintem a kis rotorméret, nagyobbat meg a keret miatt nem is viselne el. A kameráját megtartom. Nem tudom mi a menő , beltéri micro fpv quad mostanában? Még van két kicsit sántító hubsan 107 l , d , remélem kitartanak , mig az uj repcsi megérkezik. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
kriszbon #59008 üzenetére
Nekem már a JJRC X1-nek nyivákoltak a motorjai 10 perc után.
Nagy gépeknél lejjebb veszik a cincegés hangerejét, mert eléggé gyorsan túlhevítheti őket. A babyhawknál viszont olyan hangerővel nyüszítenek a mocik, hogya a csipogó kutya füle hozzájuk képest.
Ha DSHOT-on hajtod, akkor simán le is hagyhatod a csipogót, mert kapcsolóról is jelez.@syler123 - kíváncsi leszek a BN180-ra. Azon gondolkodok, h ez már akár egy karra is kiférne az ESC fölé, de fingom sincs h a GPS-t mennyire zavarja az indukció. Az iránytűt nagyon, de ugyebár az nincs.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
kriszbon #58946 üzenetére
Ez GPS Rescue, ahogy a neve mondja, nem túlcicomázott RTH, és még bőven alpha stage. A konfigurátorban nem néztem, de lehet failsafe-re is állítani. Magneto-t, baro-t nem is használ, a parkolás még nincs implementálva, de ahhoz képest meglepően jól teszi a dolgát.
Ha tényleg jól fog műkdni, akkor bizony az iNAV long range racereknél / túrakoptereknél okafogyottá válhat. -
Peaceliker
addikt
válasz
kriszbon #58846 üzenetére
Szerintem ember kézen nem megy át egy alap rendelés. Raktarban kijelzőn megjelenik mit hova és csomagolják. Valszeg első pár rendelés kijutott oda, amikor rájöttek onnantól fogták meg a többit. Az enyém is olyan gyorsan postára került hogy csak lestem, lehet pont műszak váltás után, friss kipihent munkaerő pakolta össze gyorsan
Az meg szerintem nem elvárható hogy miután már tudják hogy pl 7% off helyett 7usd lett az ár, tehát csúnyán elcseszték még akkor is elküldjék. Ez ilyenkor szerencse kérdése. Én nem is számítottam rá hogy jönni fog, ha nem jött volna sem szólok semmit. Amiket feladtak azt benézték valszeg lenyelik...
Itthoni boltokkal is volt már ilyen, sosem jött meg az elcseszett áron a cucc -
Teréz Atya
senior tag
válasz
kriszbon #58735 üzenetére
LEföldelni, nem ELföldelni!
@Balázs1621 - BTW minek a magnetométer. BF / iNAV / röpcsi?
@Mindenki - 3.4-es Betaflightba az iNAV-os srácok behozták a rescue módot. Szinte senki sem hallott róla, a FB falamon is csak pislognak, hogy mi van.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
kriszbon #58739 üzenetére
H8 miniből vettem vagy 5-öt 2 dolcsiért kb. két éve. Abból egyet leszállítottak, 4 árát visszautalták.
@syler123 - én elvágnám a gyári antennát, és rátennék egy buzogányt, alias dipólt. Persze más f*ával verni a csalánt könnyű.
-
Markizmark
addikt
válasz
kriszbon #58669 üzenetére
Megnézem még, de párszor végig néztem. Amúgy a kamera tesztelésére jó, ha egy sima sárga RCA csati közepéhez érintem a kamera sárga vezetékét, a test meg az RCA külsejéhez? Az rca meg a tvben lenne vagy a szemüveg AV bemenetén.
Ha nincs kép akkor kaka a kamera, gondolom. -
Teréz Atya
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest