Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kriszbon

    őstag

    válasz fape #60835 üzenetére

    Huhúú.. nagyon szépen köszönöm, ráraktam és valóban lehet konfigurálni a ledeket, ki is próbáltam és rendben vissza is jelez(arról most nem is teszek képet, olyan mint az előző képen).
    A másik, hogy most már van több RTH beállítási lehetőség is.
    Hálás köszönet érte. :R :R :C


    Egy kérdés, ha a Modes oldalon beállítom a Killsvitch kapcsolót akkor a Failsafe Settings résznél a felső opciót aktiválni kell?
    Arról mit tudsz vagy hallottál amit írtam előtte hogy ha életbe léptetem az RTH funkciót ami a Failsafe kapcsolón/beállításon keresztül lehetséges, akkor az irányítás visszavehető-e a Failsafe kapcsoló inaktiválásával, vagy a Failsafe utólag már nem inaktiválható?

    Persze repülés közben még nem tudtam próbálni, mert még félig szét va borítva a gép, de hétvégén megpróbálok időt szakítani az éles tesztre is. :R

    Basszus olyan sokáig hagytam nyitva a hozzászólásomat(képek készítgetése miatt stb.), hogy látom kaptam másik verziót is. :R
    Ki is fogom azért azt is próbálni, annál újabb már úgy sem lesz Naze32 vezérlőhöz. :D

    [ Szerkesztve ]

    Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Új hozzászólás Aktív témák