- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Ennél jobbat magyarban nem találtam. Nem azt mondom, hogy ez mennyire jó, de ez van.
.
-
Geller72
veterán
Gyárilag is csak 8-9 percet írnak rá, ami már általában kamu gyanús. Ha neked 12 elmegy akkor ott valami csoda történt és örvendezz.
.Ahogy nézem, hála a teremtőnek, spec csatis az akkuja, azaz vagy mókolsz, vagy ez van. Amúgy akkora akkut használhatsz, ami bemegy a tartóba, vagy gumizol. Ebben az árkategóriában nem kell csodákat várni, bár szerintem mocskosul túl van árazva.
. GB-n néztem árat, vagy 50 euró.
. Kicsivel többért van Bugs 3 mondjuk, nem kefés motorokkal, negyed óra, húsz perc repidővel. De tök mindegy, úgy is az egy ilyen kommentsorozat vége, hogy hozzá kell lapátolnod kis zsetont, ha normális dolgot akarsz. Ennyiért ennyit, többért többet. :/ A negyed óra drónos körökben alacsony árszegmensben a teteje a dolognak. Több időt lényegesen több pénzért kapsz.
-
SpydeR3412
aktív tag
Az ilyen számozásokat én nem figyelem, de az biztos, hogy átlóban ugyanolyanok. Nézz meg egy képet, merre lejtenek az a lényeg. Motor meg úgy ahogy irtad.
Más: Átültettem én is az s7-et, kevesebb súlyra számítottam én is. Canopy nélkül 24.55g, ami azért nem annyira vészes, mások 6os mocival párosítják ezt a súlyt. De lehetett volna karcsúbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest