-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnigee
aktív tag
válasz
varadigabor #55211 üzenetére
Ez a kpe cső vagy mi a neve, össze tudod tekerni is. Raktunk rá occo lepedőt hogy jobban látszódjon. 350 ft/m, mi 4-6m bol csináltunk.
Másik meg vízi nudlisat szivacs, nyársal rögzítve. -
vandor01
senior tag
válasz
varadigabor #55162 üzenetére
nincs itt semmi gaz ez a JJRC H31 vizállo dron mukodes kozben
emberek... nincs itt semmi nezni valo lehet tovabb haladni -
kriszbon
őstag
válasz
Talán hogy nem tengerben próbáltad meg úsztatni, és kicsi a vízmélység?
Amúgy részvétem.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Szárítás, WD spray és csapágycsere után talán semmi.
A WD helyett én most Nano Protech-et használok. Elvileg segít a vízkáros elektronikának a korrózió ellen.
Baro-t nehogy lefújd vele, ja és a kétoldalú ragasztót is oldja, ugyanúgy mint a WD. -
ezoltan
tag
válasz
Áááá
"Megúszta".....? -
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #55087 üzenetére
na csak össze kell már raknom mind a 8 gépet
-
Jackal2
senior tag
válasz
Jah a 200+osak javítás alatt. Sosincs időm foglalkozni vele, ráadásul most is a 130-asok kerülnek majd elé, ugyanis jön még egy váz, meg jön egy BAT 100 is, hogy 1S-re is legyen brushlessem:d
-
ezoltan
tag
válasz
Komoly gépek!
Tetszik ez a bandázs-jellegű anyag az esc-ken.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
varadigabor #55079 üzenetére
De elvileg nem fekete képnek kéne lennie jelvesztéskor, hanem bemákosodik, vagy csak rosszul tudom, és valóban jelvesztéskor is fekete képpel találkozom? Amúgy nem esküszöm meg, de mintha lett volna OSD, de lehet csak a szemüveg információit láttam, nem tudom, mert minden tizedmásodperc hosszú másodperceknek tűntek és arra koncentráltam, hogy "nem veszem le a szemüveget, nem disarmolok, várok a jelre"
ami szerencsére megjött, és szerencsére észnél maradtam nem repítettem fel a francba, nem csaptam földhöz az a 2-3 másodperc alatt. Ja, csak a hecc kedvéért, a DVR felvételen nincs különösebb nyom, hogy annyira megszakad a jel. Hozzáteszem nem volt túl acélos a kapcsolat, mivel törött antenna volt a gépen. Az nap jöttek meg az antennák és nem volt idő lecserélni. Szóval sokszor már ~80 méternél is szinte értelmezhetetlen képet láttam a szemüvegben. Aztán amikor vissza jött a kép nem ment el újból. Akkut sem cseréltem a szemüvegnél, és repültem utána kb 15 percet. Szóval nagyon nem tudom hova tenni a dolgot. Lehetséges, hogy a gyenge jelnél letiltja a képernyőt, de a DVR felé, amit a VIDEO outba kötöttem még ereszti?
Lehet AV módban kéne reptetnem? Ami persze gyengébb képminőség. -
syler123
veterán
válasz
varadigabor #55016 üzenetére
Fene essen bele, megvettem a ZMR Exlipse vázat meg +2 kart hozzá (minőséginek és masszívnak tűnik), +2 matek pdb-t meg egy tx801 vtx-et.
Nem bírtam ki, ez a hobbi ritka nagy pénztemető... A fiókban lévő cuccok mennek rá, motor, esc, fc.
Remélem nem posztoltok mostanában semmi számomra érdekeset
-
syler123
veterán
válasz
varadigabor #55016 üzenetére
Elég durva tank lehet, 3,5mm bottom plate
Lehet veszek egyet freestyle-ra.
Jók lehetnek ezek az antennák?
-
ezoltan
tag
válasz
varadigabor #54964 üzenetére
Teszt gyanánt lebegtetés kis gázokkal megvolt Multishot-on.
Eddig semmi hibajelenség.Odakint az idő miatt még nem tudtam kipróbálni,élesben hogy viselkedik.
Mindössze annyit szeretnék hogy lehetőleg desync nélkül,stabilan működjön.A régi esc-kkel Oneshot-on volt és számomra kifogástalan volt ahogy viselkedett a levegőben.
-
molnigee
aktív tag
válasz
varadigabor #54958 üzenetére
Az a baj, nincs neki BF-ben dshot600, én is furcsállom... nekem ugyanaz az sp3 FC van, hglrc escel kiadta rögtön a dshot600-at, megy is vele, neki meg miért nem a dys-el?
-
stefi81
tag
válasz
varadigabor #54901 üzenetére
De viszont keveset eszik. wv passatba is raknak már 1.4 motor és az is repül...
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
varadigabor #54886 üzenetére
Az S800-ad egyértelműen farnehéz. Ha nincs benne gopro, tégy előre 70-80g-nyi nehezéket és jó lesz.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
varadigabor #54886 üzenetére
Az Omnibus F4 pro V2 egy KGB project szintű túrakopternél instant agyfaszt jelent. Forrasztás szempontjából eddig a legrosszabb, amivel találkoztam. Tavaly ilyenkor nagy gurítás volt, mert nem volt más értelmes iNAV-ra alkalmas FC, de szerencsére negyed éve már van egy rakat más lehetőség. Hogy nehogy matek ügynöknek nevezzenek, pl. ott a DYS F4 V2.
Meg knyörgöm, az F4 pro-ból is 5 (öt!!!) szájbavert alverziót hoztak ki, ahol átvariálták a portokat és azok függőségeit. Akartam írni az Omnibus-okról összefoglalót, de úgy döntöttem, ilyen trehány bandáról írjon az, akinek fizetnek érte. -
lkristóf
senior tag
válasz
varadigabor #54875 üzenetére
Van egy DarkMaxom, van a háznál egy Racer 250 pro
+ készülőben van egy saját építésű Leopard LX5 vázzal T-Motor AIR 40-el szerelt gép + ilyen propokkal tervezem használni.
Jelenleg már csak a motorokat várja meg az antennáját és úgy 195 grammon áll. -
kriszbon
őstag
válasz
varadigabor #54812 üzenetére
Na hallod ha távolságban földközelben tudja, akkor azt tudni illik neki magasságban is.
Megjegyzem a képtovábbítás nem a legjobb ilyenkor, az ilyen olcsó DVR felvevők meg elég háklisak a gyenge jelre, olyankor csak szakadozott fekete ugráló képet rögzít némelyik.Ez nem is sok amúgy, vannak akik jóval 1000m fölé is küldenek ZMR250-et, tehát nagyon le vagyok maradva.
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #54812 üzenetére
Nekem meg semmi műszer nincs fent, nemtom mennyire mentem,ennyire persze tuti nem... Azt tudom hogy 7mp volt a szabad esés xD
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #54784 üzenetére
Nekem is tört azért néha. Pl amikor fc orientáció rossz volt és armoltam 1070 min th val xD
-
syler123
veterán
válasz
varadigabor #54779 üzenetére
Ez így kevés előny
Mármint az árkülönbözetet nézve. Azt hittem stabilabban repül vagy valami, de ha ilyen nincs, akkor jó nekem a Kingkong.
Amúgy minőségre a 4 colos kingkong sokkal jobb, mint az 5 colos. Nem értem azt miért nem csinálták ugyanolyanra... -
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #54779 üzenetére
Nemtom mit csináltok de én kkt is alig bírtam törni
az is olyan volt hogy majd 90 fokig hajlott
5045 tört mint a ropi -
syler123
veterán
válasz
varadigabor #54776 üzenetére
Megéri a felárat a Dal 5040C a KK5040-hez képest? Ha igen veszek egy 2 szettet. Jó drága, sokat nem veszek belőle.
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #54776 üzenetére
Tegnap este is úgy volt hogy építek aztán megint ném tudtam rávenni magam :\
-
kriszbon
őstag
válasz
varadigabor #54773 üzenetére
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #54773 üzenetére
nekem van csak ki kéne majd már bontani
-
kriszbon
őstag
válasz
varadigabor #54762 üzenetére
Egyszer közületek kipróbálhatná valaki [Ezt] a propeller fajtát hogy mi a véleménye róluk.
Már csak azért hogy vagy csak beképzelek valamit, vagy valóban úgy van, mert próbálgattam én is pár fajta propot, és szinte mindig ezeknél kötök ki a végén, mert mintha ezzel repülne a leg könnyedébben a gép. -
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #54762 üzenetére
És bokrot is lehet velük vágni? XD
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
varadigabor #54728 üzenetére
Holnap berakok egy EBEC-et. Meghajtom róla a kamerát, vevőt, VTX-et és kiderül mit tud így.
A röhej, hogy ugyan ilyen FC-t vettem a Lizardba is, vagyis ilyet küldött a GB Gyanítom az van, hogy az FC-n gyenge a BEC, vagy csak rossz tervezés. -
Jackal2
senior tag
válasz
varadigabor #54690 üzenetére
Ez egy ilyen cruiser gép lesz?
-
kriszbon
őstag
válasz
varadigabor #54688 üzenetére
Hehee.. az [enyém] 1 g-al nehezebb lett propokkal együtt(Y.T vidi).
Jaaa.. hogy ez nem arról szól kié nehezebb?
Igen, mindent belegyömöszöltem ebbe is.
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #54688 üzenetére
Igen, mondtad már mi van rajta
Nekem is 365g amúgy
Nekem csak 1300as akku van és 3 ágú prop lesz rajta (6040x3), kivancsi leszek mennyit lesz fent. Neked repido? -
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #54686 üzenetére
400g? Akkor enyém elég jó súlyú lett
már csak ki kéne próbálni xD mekkora akkuval repulsz vele? Milyen prop?
Az a törés mákos és jó hír hogy kar bírja
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
varadigabor #54650 üzenetére
Hátő, izé, nemtom.
Nekem még nincs, és amíg meg nem sülnek a mostaniak, nem váltok.
Vagy a fene tudja, ezen a héten annyi dolgot kell kipróbálnom, hogy bele sem merek gondolni.Más:
Mivel szoktátok megfogni a motorokat, amikor a szilikonos anyákat húzzátok rájuk? Én először 3X felhúztam őket egy kiégett motorra, hogy lazuljanak, majd vastag befőttesgumival körbetekertem a mocit, de így sem tudtam olyan szorosan felhúzni az anyákat, ahogy szeretem. A nem szilikonos anyák meg nem férnek fel. -
Baku
aktív tag
válasz
varadigabor #54609 üzenetére
Az a baj, hogy a BG-on nincs lehetőség felvenni a közvetlen kapcsolatot az eladóval, csak az "ügyfélszolgálattal" tudok kommunikálni, azok meg akárhányszor is írok, mindig csak mellébeszélnek, rizsálnak össze - vissza.... (Ezért szeretem jobban az Alit, ott tudok írni az eladónak ....)
Nem vagyok türelmetlen, de hogy több mint egy hónapja semmit nem mozdult, és a GLS meg sem kapta még, ez felb@szta az agyam....
És most is azt írják a terméklapon, hogy raktáron, és 24 órán belül elindítják ....Nekem ott bűzlik a dolog, és attól félek, hogy nincs már ez az (akkor újnak számító) EU- s " meglepetésmentes " szállítási mód.... Viszont ha megb@sszák áfával, akkor nem kell. CSAK amiatt ugrottam bele, mert mentesnek ígérték .....
-
ezoltan
tag
válasz
varadigabor #54599 üzenetére
Egész jó képe van.
Épp ma jött meg a Firefly Hawkeye Q6.Holnap ki is próbáltam volna a levegőben,de úgy néz ki megint meghalt az esc-m.....
Összevissza szakadozik a pár napja kicserélt esc motorja,nem veszi a gázt.FC valószínűleg jó,mert egy jól működő motor jelkábelével is ugyanezt csinálja.
Mindezt nyolc akksi után ami alatt tökéletesen üzemelt.
Azóta egy napot pihent a szekrényben,ma indítanám be és ez fogad.
Van még 3 használt de elvileg jó cseredarabom,ma este felkerül a soron következő aztán meglátom jó lesz-e és ha igen,megint meddig......... -
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #54553 üzenetére
Vevőre nem jó a vee sztem.
(#54558) syler123
Ár érték arány sztem. Ennyiért nincs ilyen "könnyű" váz
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
varadigabor #54553 üzenetére
F4-el a 32k csak overclockal megy. Kalman filter nincs, mert megint volt egy cicaharc a Raceflight-ból kiugrott fejlesztővel. Van helyette más, most nemtom mi.
Az ex-Raceflight-os gyerek meg forkolta a Betát, így lett most a Butterflight, amiben már benne a Kalman filter. -
david335
tag
válasz
varadigabor #54542 üzenetére
F4 V3-ra is érvényes ez?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
varadigabor #54542 üzenetére
Nekem az F405-CTR az istenért sem akart átállni 8k/8k-ra, pedig minden támogatja. Maradt 8k/2k. Mind1, túlélem.
Már feldobtam RCG-re is a kérdést, h miezmá!
Ja, CPU használat a béka segge alatt, a proci soha nem ment 26 fok fölé. -
fape
senior tag
válasz
varadigabor #54357 üzenetére
Nincs azzal gond, már az ős régi emax nighthawk 280pro-n is soft mountos volt a gyro. Kapott ez rendesen még is bírta.
Na de én a Matek F722-STD-t néztem ki magamnak. (f4-s layout csak a cpu van f7-re cserélve) -
molnigee
aktív tag
válasz
varadigabor #54307 üzenetére
Drh-s dinogy se éppen olcsó aksi, plusz osztott posta, plusz még eljut hozzám posta. Meg nincs is meg a szükséges mennyiség ott nem.
Egyenlőre kivarok kicsit még, végülis 4el több aksim van mint tavaly -
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #54259 üzenetére
Azok nekem is nemrég, pedig már lemondtam róluk
Sztem nem volt raktáron...
Bg meg most 1-2 levél váltás után újra küld nekem 2db vtx et amit nem kaptam meg. Pedig tracking nélkül, bizti nélkül rendeltem... -
wender
csendes tag
válasz
varadigabor #54211 üzenetére
Megcseréltem az átlósan két egyforma irányba forgó motort és ugyanúgy leáll nagyobb gázra. Gyári hibás lehet mert egy dekányit nem tudtam még repülni vele. Köszönöm a segítséget, rendelek egy új motort.
-
vandor01
senior tag
válasz
varadigabor #54186 üzenetére
hááát itt azt irják vagyis csak azt adjak meg! [link]
igaz csak 1-2S-re.... de már toltam ra 3S-t is... pebrobálkozom a 4S-el is
az x251-es e-n 1307-es moci van es 5" prop! -
syler123
veterán
válasz
varadigabor #54109 üzenetére
Árban hogy jönnek ki ezek a legyártatott vázak?
-
Jackal2
senior tag
válasz
varadigabor #54057 üzenetére
Pont tegnap kérdeztem Csabát, de azt mondta, hogy nem elég könnyű
De ha tudsz valamit, egyből szólj
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #54064 üzenetére
Feláldoznám a 3g ot cserélhető karért simán
És akkor lesz 4 colos géped is? -
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #54057 üzenetére
Cserélhető karos vagy a hyena ami van ?
Amúgy tudja valaki, hogy a fullspeed 2s fc valóban bírja a 4s t?
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #53987 üzenetére
Nekem 4x10 és ha jól rémlik 37g,de uniplate. Csaba azt mondta hogy "próbálta" de nem sikerült eltörni, kevesebb anyaggal lehet hogy cserélhető karos verzió is kijöhet ilyen súlyban.
-
ezoltan
tag
válasz
varadigabor #53920 üzenetére
Éppen tegnap méregettem le pár dolgot,a Tattu 1300/75c 4s-t tudom hozzáfűzni: 150g.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
varadigabor #53901 üzenetére
Mint a mostani Grand Turismo-k és LeMans-i speciálok. Gyorsak, meg jók, de olyan csúnyák, hogy sírva nézek rájuk. Egy McLaren F1 1997 GTR viszont gyönyörű!
versus -
Teréz Atya
senior tag
válasz
varadigabor #53899 üzenetére
Jajjdecsúnya! A 2017-es gyönyörű volt!
-
kriszbon
őstag
válasz
varadigabor #53865 üzenetére
Annyira azért nem számít, persze nem elhanyagolható az sem.
Nem olyan sok ám az amit rápakoltam, de ez is nézőpont kérdése.Na mert az ESC védővel együtt a roppant könnyű ESC annyit tesz ki mint egy átlagos típus, úgy 6g-ot.
A motorvédők 10g, a kartervédő+felső platni 5g(hova raktam volna a +dolgokat amúgy), landoló lábak 5g(ha alsó aksis lenne az aksivédő is lenne ennyi), és ami a lényeg GPS+Baro+Magneto 15g.
Igaz hogy egy nehezebb [kamera] van benne (+5g) de annyit talán megér.
Ja, meg van egy antenna fordító 90°-ra (+5g) de ha nem 10g-os antennát teszek rá hanem 5g körülit, akkor ott vagyok mint egy átlagossal.
Dísz alátétek és erősebb standof talán kitesz 4-5g-ot, de erősebb és szebb.
Tehát összességében úgy jó és szép ahogy van, igaz még gondolkodom a vörös alátéteken.Egy dolog viszont nagyon bánt, hogy 5"-os propoknál nagyobbakat nem lehet rárakni, még 5,5-ös sem megy rá.
De ez talán kompenzálható más szögállásúval.
Úgy elég rendesen elbaltázták a váz méretezését, nem csak a prop miatt, hanem még szélességben is, mert csak nem szabvány méretű alkatrészek férnek el a roppant kicsi belső részben.A forrasztós, rádugdosós dologról meg annyit, hogy sokkal könnyebb visszabontani valamit benne, ha nem úgy van direktbe forrasztva az aminek nem kell hogy úgy legyen.
-
kriszbon
őstag
válasz
varadigabor #53863 üzenetére
Egészségetekre, mint ahogy tapasztalhattátok nem igen izgat a divat, az a lényeg nekem tetsszen, és megfelelő védelemmel legyen ellátva.
A repülési stílusom sem igényli a nagy gramm mániát, tehát nem is erőltetem a dolgot. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
varadigabor #53779 üzenetére
Ezek a mocik 6 colon se húznak sokat.
Mondom, ezzel fogok őrültködni, mert mindenből van csere.
A Sky Shadow majdnem kész, a Frog kb. egy délután alatt elkészül. Az új cél a 200km/h. Kopterral drága lenne, így röpcsit keresek. Sajna a Zeta Ultra-Z Blaze-t 20%-os eksünben lerabolták. Pedig milyen szép gép.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
varadigabor #53738 üzenetére
Alakul ez, de tedd fel roll rate-et, meg adj neki expót, mert mire körbefordul, addigra leesik.
-
twine
veterán
válasz
varadigabor #53723 üzenetére
Köszönöm....
Végül kiderült, én voltam a retardált, természetesen bangoodon a termékinfóban megtaláltam, hogy B2csúccsal küldik a pákát, így rendeltem onnan egyet...12.147.-HuF volt...Szenvedés OFF....
-
twine
veterán
válasz
varadigabor #53713 üzenetére
A tkm ki van
már megint addig nyűglődtem, hogy mostanra az innen túrt GBDY0052 lejárt...
Tegnap este még működött, mostanra "expired"...Én
sajnosnem vagyok fent facebookon, így halmozottan hátrányos helyzetűnek számítok....
De ha van esetleg valakinek egy most is működő kódja, megköszönöm...(#53712) Peaceliker :
Van abban valami amit mondaszcsak nem akartam feleslegesen külön csúcsot rendelgetni...Pedig valóban logikus, és tényleg nem a +1 krediten múlik, csak valahogy most épp úgy éreztem, nem kell....de mire ezt így éreztem, "el is múlt" a kupon
De azt még mindig nem tudom, milyen csúccsal érkezik a BG-os páka
Senki sem tudja?
-
david335
tag
válasz
varadigabor #53671 üzenetére
Milyen vázba raktad?
-
david335
tag
válasz
varadigabor #53667 üzenetére
El is halálazott?
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #53663 üzenetére
Nekem asszem 51es sem fér fel könnyű gépre
Még azon agyaltam hogy van régi 5045bn propom. Elég masszív tuti nem egyenesíti ki 3000kv sem... Csak lehet marha nehéz, de majd lemérem -
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #53659 üzenetére
Nekem 18-án indítottak csomagot bg ről pl. 12i csomag meg már az országban van
-
Jackal2
senior tag
válasz
varadigabor #53656 üzenetére
Majd lehet felteszem.
Megjöttek ma a GB-s akksijaim, ennyit az akksi paráról. Mellékesen 2x gyorsabb volt mint Banggood és Tattut és Ganonenget is vettem.
-
Jackal2
senior tag
válasz
varadigabor #53635 üzenetére
Nekem van egy komplett, bontatlan V-Tailem
Valójában egy csomó cuccom van eladó, csak ide nem lehet betenni
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #53648 üzenetére
Én piroflip rendelésbe szállnék majd be
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #53646 üzenetére
Nekem csak proli f3 ak vannak xD
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
FB-on láttam valamelyik csoportban, hogy most valaki v-tail cuccokat ad el. Lehet érdemes lenne ott megnézned.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Okés, köszi akkor sztem veszek majd egy ilyet. Tán mindegyik fc men maradt üres uart, bár nem mindegyik gépemen van osd
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #53618 üzenetére
És domb mögé meg ne repülőn be senki
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #53577 üzenetére
Csaba tud
Amúgy ben nagyon láttam. -
molnigee
aktív tag
válasz
varadigabor #53549 üzenetére
Volt hogy elején meghuzattam, és szerintem a hideg aksi miatt durva fesz beesés volt. 1-2 perc után volt érezhető hogy képbe került az aksi. Van valakinek ilyen dal 5040es prop ja?
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
varadigabor #53536 üzenetére
-
molnigee
aktív tag
válasz
varadigabor #53514 üzenetére
Transtech Frog
-
ezoltan
tag
válasz
varadigabor #53419 üzenetére
Igen,közvetlenül a bejövő pozitívra kötöttem.
A kamera a gyári csatlakozáson van,az eredeti kábellel,mivel a lapon nem akartam mokkolni a pákával,a vezetéket toldottam meg a kamera csatlakozójával.
Jó helyen kell annak is lennie. -
Saccco
nagyúr
válasz
varadigabor #53400 üzenetére
Nekem minden filamentből van egy Benchy.
-
fape
senior tag
válasz
varadigabor #53351 üzenetére
Nekem is tegnap jött meg 4 pár Li-ion aksi a fasttechtől, amit január közepén rendeltem. Volt rajta pár plusz matrica, hogy vigyázat aksi van benne. Meg hogy nem sért két eus törvényt. Este lefotózom ha valakit érdekel.
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #53370 üzenetére
Nem volt tervben, de ez a gép első látásra szerelem
most azt nem tudom hogy kék vagy "titán" színű legyen
mondjuk tornado ezüst /feka lehet akkor titán színű kéne... Bár a kék, kék mocikkal bitang
de van mindenem vtx en kívül, ezért nem adnék 58k t az egybe gépért...
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
varadigabor #53351 üzenetére
GearBest akkurendelési kísérlet (Dinogy 1500mAh) HK-4 warehouse:
We are very sorry, no shipping method is suitable for your order. If it contains batteries, e-cig products, or items over 100cm length, please un-select them, then view available shipping options.szerk:
Gaoneng 1500mAh China warehouse:
választhatok szállítási opciót, igaz csak EU Registered -
ezoltan
tag
válasz
varadigabor #53222 üzenetére
Hasznos ez a kis táblázat,köszi!
Giroszkóp és gyorsulásmérő kalibrációjának lehetősége CF ill. BF nélkül nagyon hasznos számomra.
Ma is tanultam valamit. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
varadigabor #53215 üzenetére
Itt sokszor olvastam, hogy az F4 lapot jó, ha puhítjuk, és ezért kérdeztem így rá, és itt.
Omnibus F4 V3 van a nagy gépben, és HAKRC F4 van a kicsiben. Egyik sem oszcillál, rendetlenkedik, vagyis indokolatlan lenne puhítani a rögzítésüket. Ez volt a kérdésem, amire köszönöm a választ!
Amivel gondom van a kis géppel (HAKRC F4 20x20), hogy stab módban ferdén van a talajon a gép amikor rádugom az akkut, és armolok olyan, mintha a vízszintet nem igazán akarná eltalálni. Folyamatosan kell korrigálni, de egy két kanyar és ez elmúlik, de van, hogy inkább leszállok és vízszintes helyzetben kezdem újra a procedúrát.
Akinek van Leader 120, mindenkinek Fortinet FC van a gépben? Láttam olyan képeket a neten, ahol a FullSpeed FC-n rajta van a gyártó logója. EZEN az FC-n pl ott a logó a bal sarokban. -
syler123
veterán
válasz
varadigabor #53088 üzenetére
Aha már látom 8ms vs 20ms válaszidő, az elég sok, még az elbaltázott reptetésemnél is számíthat
Távon kellett valamit állítani, ha ibus-ra váltok?
RX Setup fülön van egy olyan, hogy i-bus setup azon belül Channel, most az 1-esen van, fogalmam nincs ez mit változtat, illetve mire kell állítani. Olyat nem látok hogy váltás ppm és ibus között. I6X-nél láttam olyat hogy output és ott lehetett állítani, nálam az a menüpont hiányzik.
-
syler123
veterán
válasz
varadigabor #53086 üzenetére
Az aux 5-6 ot még sikerült is átállítani kapcsolóra, de azt hittem ppm-es receiver-el használhatok több csatornát. Tehát jelenleg 2 kapcsolót tudok használni.
Egyébként lesz gond ha ppm módban használom a receiver ibus helyett? Nekem az ibus nem működik, természetesen átdugtam a kábelt ibushoz, beállítottam betaflight alatt is, de nem megy. Ha a ppm is jó, akkor nem vesződök vele. -
syler123
veterán
válasz
varadigabor #53084 üzenetére
Jah nem tudtam
Akkor nem bántom.
Aux channelek megint nem akarnak menni. Nektek rögtön jó volt, amikor bekötöttétek vagy valamit állítani kellett? Tehát minden más működik, csak az auxok nem, vagyis kettő megy, de nem azzal amivel szeretném, ha nem a két tekerős bizbasz az aux1, aux2. De a többi nem megy.
A channel map az AETR1234.
-
syler123
veterán
válasz
varadigabor #53076 üzenetére
Köszi, valami olyasmit olvastam régebben, hogy olyan hosszúnak kell lennie, mint ami a távban van. Na nem érdekes.
Viszont lesz egy banális kérdésem, miért lehet hogy nem megy a bindelés? Kiválasztottam a 2. modellt, nevet adtam neki stb, bind módba kapcsoltam a távot, nyomom a bind gombot a vevőn miközben adom hozzá az áramot, de semmi nem történik
Távon kell valami állítani?
Egyik videóban írják, hogy rx setupban kellene az outputot ppm-re tenni, de nekem nincs az rx setuban outputMegoldva!
-
molnigee
aktív tag
válasz
varadigabor #53037 üzenetére
A súly az még annyi amennyi, de hogy berezeg a váz punchra a lizardon? hogy lehet ilyet kiadni? vagy lehet csak rossz pidelés de akkor is... kamerák rosszak rajtuk, lagolnak a hd dvr miatt, azt mondja "really shit", repülésre alkalmatlan... nagyon bosszantó, ja a wizard 6sen új trükköt tud
, 5se megy nekik, pedig elvileg tudni kell...
-
FingR86
őstag
válasz
varadigabor #53012 üzenetére
egyik mód sincs a te termékedre ? mondjuk jó lenne tudni fixre, hogy most akkor melyik is a kettő közül
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #52946 üzenetére
Én is erre számítok, ha lejjebb megy ára tuti lecsapok rá
Szerk : kapcsoló t úgy sejtem hogy 3 állású lesz, akkor 2 nekem tök elég
-
Zalaym
tag
válasz
varadigabor #52919 üzenetére
A hatótáv gondolom az adó és vevő erősségétől függ. Mi miatt nincsennek nagyobb hatótávúak? Nagyon szipkázná az akksit? Vagy? Mi az akadálya, hogy ezek a hobbi gépek 3-5 km-t repüljenek folyamatos videó- jeltovábbítással?
Boccs, ha nagyon láma kérdés, még a téma elején vagyok nagyon. -
twine
veterán
válasz
varadigabor #52884 üzenetére
+(#52885) Saccco
-
Saccco
nagyúr
válasz
varadigabor #52884 üzenetére
Nekem ez lakásban is megy a Whoop-pal.
-
syler123
veterán
válasz
varadigabor #52882 üzenetére
Azt már írta hogy a mező fölött uncsi, izgalmasabb emberek fölött...
-
kriszbon
őstag
válasz
varadigabor #52867 üzenetére
Valakinek van videója hogy elhúz a fenébe a gép BF alatt kapcsolt funkciónál, de valami szélsebesen, csak nem emlékszem kié volt itt közületek.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Tuti nem lesz, vagy, ha lenne az valami egész más
Nem is az a lényeg, hanem az irány, hogy hol van a felszállási pont.
Van egy hely, ami ~2-4 méter magas fákkal van tele és zegzugos. Nos, ha ott reptetek van viszonyítás, hogy merre is kéne mennem, hogy oda jöjjek vissza, ahol vagyok. Bár az, hogy az iránytű mennyire gyors reagálású még nem tudom, de a lényeg, hogy megoldottam a kérdést. -
cd334
tag
válasz
Returm to Home = kína
-
twine
veterán
válasz
varadigabor #52814 üzenetére
Köszönöm...
akkor nincs szükség rá....mer'van! ok, értem..."csipognia kellene ha le kapcsolod a távot és failsafel"
igen, volt egy ilyen érzésem, hogy valami hasonló miatt sipogott aksira akasztva, hiszen nem volt rajta vevő...
Világos...
Lassan minden kitisztul remélhetőleg...a Taranis is helyet változtatott végre tracking szerint, lassan beesik, és akkor végre egyben lesz a szett...indulhat a vevő forrasztgatás,bindelés...repülés. szoftverezés...
meg hát úgy élesben a móka... -
válasz
varadigabor #52704 üzenetére
Ismerek olyat, aki 3000kv-val 5045-t hajt.
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #52508 üzenetére
Persze értem, csak minek küldeném át rajta?
párhuzamosan kap jelet és csókolom
-
syler123
veterán
válasz
varadigabor #52504 üzenetére
Ha elmegy repülni a drónnal, akkor mi a lényege a low latency-nek?
-
Baku
aktív tag
válasz
varadigabor #52449 üzenetére
Ismerősöm elmondása szerint siklóernyővel, ha fent kiderül, hogy nincsenek felhajtó áramlatok, akkor a repülési idő max. 10 perc. Ha valamivel meg tudná toldani ezt az időt még kb. 10 perccel, akkor a kb. 20 perces repülés már "megérné" azt a hajcihőt ami az ernyő be-ki csomagolásával jár. Vannak ugyan spec. háti motorok erre a célra, de horror áron. Szeretné valamivel szerényebb befektetéssel kísérletezés képpen kipróbálni a dolgot valami drón, repcsi, vagy más rc model brushless motorjával. (Lehetq,hogy csónakmotor is jó lenne?)
Én annyit ígértem neki, hogy megkérdezem, kikérem nálam tapasztaltabb, okosabb fórumtársak véleményét erről ....Lehet hogy odaadom neki az X8 BL-t, hogy kösse a hátára .....
(De csak ha felvehetem videora az action-t....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest