- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
-
El lehet vele bohóckodni, de akiket ismerek és van nekik, nem szeretik túlságosan. Túl gyors yaw(függőleges tengely mentén forgás) és nem kezelhető túl jól. Van akinek az egész gép behülyült, repképtelenné vált.
(#34627) syler123: bele fog lógni a képbe a prop, illetve sérülékeny lesz ott, de nekem stabilnak sem tűnik ott. Ha fejreáll a gép az antennának kakukk.
-
Geller72
veterán
Egy kis olvasnivaló előtte...
Én nem venném meg. És nem azért, mert van racerem is, hanem mert inkább építenék egyet. Vagy építtetnék. Nekem ez nagyon gagyinak tűnik és még drága is annak ellenére, hogy gagyi. De persze ez csak az én véleményem. 200 euro a verda alaphangon. 50 a posta. És a vám meg az áfa, ha kintről jön. Ha ezt összeadom, ennyi pénzért már el lehet kezdeni egy épített gép alkatrészbeszerzését, aminek a legtöbb elemére, ha külön rendeled, nem lesz "vámmegáfa". A valóságban ez a gép közel nem akkora, mint elsőre a képeken látszik.Update: közben látom, hogy írtál. 20k..hm..nekem ennyit sem érne meg, de neked lehet hogy igen. Ki tudja, mit kapott még az a gép, ha rommá vannak törve a lábai. Lehet, hogy napok múlva fog csak kiderülni, vagy hetek múlva.
-
SpydeR3412
aktív tag
-
Saccco
nagyúr
------------------------
BTW:
Megjött a Gearbestről az akciós motorkészlet. 820-as motorok propellerrel együtt és még mindig csak $6,6.Ha valaki 2S-re akar brushed gépet építeni, akkor lehet kapni FuriBee 7.4V 8520 Coreless Motorokat kb. $9 a négy darab.
-
Arti1
aktív tag
Néztem, mikor megérkezett, hogy egyáltalán van-e lyuk azon a kicsi fogaskeréken, szerintem örülök, ha rá tudom majd nyomni, nem biztos, hogy kell ragasztó...
Valaki, aki már hajtott szét u807-et:
A motor megy előbb tönkre, vagy a fogaskereket eszi meg előbb? melyik lesz hamarabb cserés?
Ha a fogaskerék, akkor nem kell ragasztani, nehogy tengellyel együtt jöjjön ki -
Arti1
aktív tag
Van fogaskerék is, csak az mindig lenni szokott, az azért nem nagy hír.
Nekem pont múlt héten érkezett a fogaskerék csomag.
Már csak pót akksi csomagot kellene kifogni occsóért, aztán tavaszra összeáll a dolog, pótakksikkal, pótalkatrészekkel, mindennel...
A Syma X5 akksik belemennek, de nagyon szorosan, alig lehet kierőszakolni belőle... egyiket meg is hajlítottam kicsit, mikor kifele feszegettem, azóta karanténban van -
Tegla80
addikt
Ezt nemtom,de ezek sztem egy kaptafara mennek. Olvasni kell ,h ki mit ir az ertekelesnel mert az okosabb az leirja,h mivel tudta osszehozni.
En is csak olvastam,h az skrc d20(ez van nekem) kezeli a syma x5 kamerat es olvastam,h a syma x5 kezeli a tarantula 0505 kamerat .Szoval megrendeltem a tarantula kamerat 5$-os akcioban,h lesz ami lesz de elvileg mukodnie kell es tadam kezeli is a gepem.Meg a ledeket is villogtatja folyamat a gepen ha rogzit a kamera, szval jol elvannak. -
Tegla80
addikt
Az alap kameras elkepzeles utan jott,h "H31"-rol mi a velemeny.Abban nincs kamera es En erre irtam az Eachine 17$-os gepet(ami ugye x5 klon es alkatresz van boven,de megsem 4x$, mint az "eredeti syma"),h ebbol 2-ot kap a.H31 aran.
Amugy mind2ore rakhato kamera ha mar annyira szeretne.A felvetel tenyleg olyan amilyen,de azert nezheto es sokan annak is orulnek mar ha pl megnezhetik a hazukat,udvaruka stb-t fentrol.
-
DanDeR
csendes tag
Nagyon idegesített a csipogás ezert kenytelen voltam ugy meg tanulni hogy nincs headles mod. Mostanra furcsa lenne azzal. Pedig 2. Napja használom.. 8 és ½ percet repültem vele a lakásban. Nagyon meg lepődtem. Az egyik rotor védő eltört sajnos meg kell ragasszam. Kint sokkal könnyebb repülni.
-
elszabi
tag
Az X5C már elég régi, nem igazán fogsz belefutni. Az X5C-1 a javított verzió. Nagyobb a hatótávja. Az X5C szélben hajlamos volt felrepülni a fellegekbe, ezt javították. Illetve a burkolat is másképp néz ki - ez utóbbi esetében 2 részből áll az egész, a régi X5C esetében a motor részénél külön le lehet kapni a sarknál darabokat. A két gép távirányítója amúgy nem kompatibilis egymással.
Igazság szerint már az X5C-1 is elég réginek számít...
-
Arti1
aktív tag
Kerestem én is annak a kábelnek a fordítottját, nem csak gearbesten hanem BG-n meg ebay-en is, kb fél napot elszúrtam rá és semmi.
Vettem ezért mindkét csatlakozóból 10 párat, már csak forrasztani kell belőle adapter kábeleket
Tapasztaltabb forrasztóktól kérdezem:
Csak két kezem van (szerencsére) ezért nagyon sokat szívtam azzal, hogy két lengő kábelvéget hogyan tudok egybeforrasztani, végül az lett a megoldás, hogy nem cineztem meg egyik csupasz véget sem, hanem lecsupaszoltam kb. fél centit, majd egyszerűen összesodortam a vezetékeket, majd ezt cineztem meg körben, majd zsugorcső (amit már előre ráhúztam, a második próbálkozásnál, mert az elsőné lemaradt
)
Két sima kábel összeforrasztására van valami más trükk? -
elszabi
tag
ha ilyen kapacitású kell mókolás nélkül, akkor nincsen olcsóbb/jobb. 750mAh-es syma akkut rá lehet rakni öntapadós tépőzárral a gép aljára. de ez még tesztelve nem volt részemről. a jjrc h31 akku 30c-s amúgy, a syma pedig max 25c. szóval nem fog annyira tépni vele feltételezhetően.
nekem úton van egy elég pocsék kijelzővel rendelkező fpv szett az x251-hez. ha megjön, kipróbálom a h31-gyel is
-
Allien
veterán
Sajna, a méreteit nem tudom, de nekem a kedvenc akksijaim a Turnigy nano-tech 750mAh 1S 35-70C-k. EU raktárból, de plusz 11 dolcsi a szállítás, azaz, legalább 3-5-t érdemes megrendelni egyszerre...
-
SpydeR3412
aktív tag
(#24891) KaiotEch: Őőő én konkrétan 200mw-al repülök.
De egy gyárinál jobb tx, nagyon sokat tud segíteni a dolgon. Meg lehet lap antennát feltenni...(#24932) qqzs: Nem teljesen úgy van az.
Megveszed mondjuk 50ért a Falcont, F3-al. Ha levámolják, akkor még +18e. De azzal te (és senki) nem fogsz menni 150km/h-t. Kell hozzá 4s aksi (1db 8e+), de azt is tölteni kell valamivel(10e+).
Na meg valami értelmesebb propeller, ez a legolcsóbb.
Egy szemüveg alsó hangon 20e, ha vámolják +7e. Annak is kell aksi (2e+)
Na, itt kimész egy nagy mezőre, felszállsz és megindulsz. Ha nem állítod földbe, akkor lehet eléred a 150-et vele.
De aztán ha ezt meguntad és elkezdesz mást is csinálni vele, onnantól meg az alkatrészekre fognak elmenni (néha) súlyos ezrek.
Kb így számolj sztem. Ez a belépőszint. -
SpydeR3412
aktív tag
Nekem érdemes volt. Egy 56g-os kamerát váltottam le vele, ez jobb felvételt csinál.
(#24869) KaiotEch: A pilóták ingyenes buszjáratával megyek.
Oda nem hiszem, hogy beférsz, mert csak pilótáknak van.
De azért jó lenne, ha jönne ismerős arc is. -
maestro87
őstag
Akkor ez talán még sem szoba kopter, mert alig érek hozzá és neki megy valaminek.
Irányításra is baromi érzékeny, de lehet egy kis gyakorlással használható lesz szobában is.
Sejtettem, hogy nem fog megállni mint a cövek, de hogy ennyire neki lóduljon azt nem gondoltam.Ja, és a headless módot tuti nem kapcsoltam be, mert hozzá se nyúltam még ahhoz a gombhoz. Elolvastam előtte a manual-t.
A jobb oldali négy gombbal finomhangoltam az irányokat és ekkor kezd el valamiért csipogni. De a sebesség konverzióra is folytonos csipogásba szokott kezdeni.
De ha már a manual-nál járunk, mi az a power supply indicator, és hogy lehet megnyomni egy indikátort?Mert ezt írja az érzékenység beállításra.
Mellesleg a propellerek felszerelési leírása is rossz benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- BestBuy ruhás topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Overwatch 2
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged