-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Melyik az a legolcsóbb drón, ami már meg tud állni a levegőben és nem szédeleg jobbra-balra?
kamera nélkül full hobbira kertbe maximum 3-4 méter magasságba gyerekek szórakoztatására keresek valami *lassú* drónt, 20x20 méteres a kert, így semmi értelme nem lenne, ha pár másodperc alatt eléri az egyik végből a másikba. Olcsóbb (5-30 dolláros) akciós kínai drónokat már vettem, vagy tönkrementek ütődés nélkül, vagy irányíthatatlanok voltak.Köszi a segítséget!
-
BullZeye
veterán
H101 kérdés
Múltkorit cserélték, az új működik, 1-2x használtam, működött. Aztán kanapéra ráesett kb 50 centiről, és lesett 3 propeller. Visszaraktam ahogy kell A-B-A-B, viszont nem emelkedik el, inkább felborul max sebességen mintsem felszálljon. Minden rotor pörög elég gyorsan.
Van valami tipp, hogy mitől lehet ez? Vagy hogy mit lehet vele kezdeni?
-
BullZeye
veterán
válasz
elszabi #21601 üzenetére
Akkor írok nekik. Nincs másik akksi, vettem mert jó áron volt, és kipróbáltam volna, jópofának tűnt amíg ment.
Akksit képtelenség fordítva rádugni, mert olyan a kialakítása, hogy szétnyomná a műanyagot, azt meg azért észrevenném. Gépet szétkaptam, de brutális kiégést nem látok rajta (nem mintha ekkora feszültségnél számítottam volna rá, de hátha)
-
BullZeye
veterán
Floureon H101
Első drón, feltöltöttem, működött, nem ütődött, nem csapódott neki nagyon semminek, legnagyobb esése is max 5-10 centi volt. Kicserélgettem a lapátokat, mert a leírásban A-B-A-B sorba írta, hogy hogy legyenek elrendezve, ezért szépen átrakosgattam. Ezután mikor rádugtam az akksit nem kapcsolt be. Konkrétan az akksi csatlakozó melletti "szárnyon" jobb és bal oldalt felvillan a kék led egy tizedmásodpercre aztán kialszik.
Van valami ötlet, hogy mi lehet, vagy gyárilag hibás volt a cucc és kellett neki pár perc, hogy kijöjjön? Vagy a lapátok leszedését nem szereti annyira? Nem erőltettem, és tabletek is javítok, szóval nem hentes módjára téptem le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest