Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarl
tag
válasz
rokarudi #49735 üzenetére
Én is Flysky i6s-t használok.
A modell váltással minden beállítás független. Pl még a táv akku fesz riasztási szintjei is!
Én két egyforma QX95-öst bindeltem, minden probléma nélkül, nem vesztek össze.
(ennek a független dolognak a hátránya persze az, hogy minden beállítást újra be kellett lőjek, nem lehet már meglévőt kopizni) -
rokarudi
aktív tag
válasz
Kris87 #49742 üzenetére
Köszönöm a választ, így működött. Viszont mára elegem lett kicsit a kínaiakból. A délelőtt a kamu TN-el, most meg a kamera nem működik
Rendeltem egy LST S2 kamerát, és már a bekötés után olyan volt, mintha érintkezési hibás lenne. Kipróbáltam pár másik frekvenciát, és teljesen behalt. Hátul világítanak a ledek, de semmi jel nem jut el a szemüvegig.
-
Jackal2
senior tag
Ezzel lehet az, csak a motorok voltak érzetre nagyon ványadtak. A programozható FC-nél csak az dönti el, hogy tüzes-e, hogy mi a beállítás.
Más, kaptam egy ilyen levelet:
'Nekem is van egy ilyen dronom, amit nem merek használni, mert a blogodban olvasva u.azt tapasztaltam, pedig még csak nem is adtam nagy gázt neki és az egyik pillanatról a másikra odavágta magát, szerencsére kb. másfél méterre a földtől. Így megúsztam egy gimbal tartó műanyag ragasztással, igaz azóta nem is merem reptetnni. Olvastam blogodban, hogy ezért v.színű a Law Voltage Cutoff a hunyó. Megírnád nekem, hogy azt, hogy lehet kiiktatni?'
A lényeg: a régebbi Walkera FC-kben olyan szoftver futott, ami a merev szárnyúakra volt kitalálva, és ha beszakadt a feszültség, lekapcsolta vezérlő a motort hogy maradjon a szervoknak fesz. Na ez a Walkera QX350-nél azt eredményezi, hogy potty. De nem tudom mi volt a megoldás. Tudja esetleg valaki?
-
tomy_cz
senior tag
válasz
Jackal2 #49741 üzenetére
P4-hez elvileg csak a gyári gimbal használható?
Youtube-on találtam egy-két videót, hogy valahogy raktak fel rá flir vue 336 típust, de mondjuk nem tiszta, hogyan kell összekötni magával drónnal. Mondjuk lehet, hogy csak ilyen sufni megoldással?! -
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok, érdeklődöm.
DJI Phantom 4-re szerelhető valamilyen hőkamera, pl FLIR termékei?
Vagy milyen drónt ajánlanátok, amelyen cserélhető a kamera, ha esetleg a későbbiekben éjjelátó kamerát is szeretnék applikálni rá? -
-
rokarudi
aktív tag
válasz
vandor01 #49734 üzenetére
Igen, sejtettem, hogy ez lehet. Elég nehéz elképzelni, hogy úgy keveri össze a TN-eket, hogy pont egy magyarországi csomag legyen, nagyjából hasonló feladási idővel.
Más: használ valaki Turnigy vagy Flysky-I6S-t? Ha bindolok egy másik, ugyanolyan vevőt (RX2A), de egy másik géppel, akkor elfelejti a másik gép beállításait, vagy új modelként fog szerepelni? Vagy kell valamit csinálni ahhoz, hogy egy másik vevőként ismerje fel?
-
vandor01
senior tag
válasz
rokarudi #49730 üzenetére
Ali-Rc Toy store....
ez az altalanos uzletmenet...
ide-oda kuldik vagy siman csak elbasszak...
Kinai regelt TN szamot fizetsz azt torok kovethetetlent kapsz!
60nap utan disput... 95napra beesik a cucc... azt kesobb fizetsz....no comment...
Dear buyer,
Thanks for your email.
Sorry for the trouble but we have given you a wrong tracking number before due to the problem of our system. You can track your parcel from the following link: http://www.17track.net/en/track?nums=RE244989513SE The post told us that your package was returned. We have sent your goods out on November 02, 2017, the shipping time will take 15-35 working days normally. But sometimes the parcels will be delayed due to some reasons, hope you could wait for your item patiently. By the way, we have extended the delivery time for you.
Have a nice day!
RegardsAbout this order
Order number: 504410548691736
Due to shipping delays,please extend delivery date by 23 days.Me
17/11/06 03:14HI,
I saw this ordered was delivered into somewhere but not for me! Please check TN number is correct! Is it for me? RU783851719CN
I ordered it into Belgium/Bruxelles!
But it was delivered into COMINES-WARNETON ???
So I did not get it!
03/11/2017 11:49 Item delivered COMINES-WARNETON MAIL
03/11/2017 07:46 Item in distribution phase COMINES-WARNETON MAIL
01/11/2017 00:30 Arrival at international office of exchange BEBRUA
21/10/2017 13:19 Item released from customs CNHGHA
I am waiting for it more some days +30days please extend delivery time +3weeks!
After that I will open disput.... around 6 of December....
best regards
N -
Watt25
veterán
válasz
rokarudi #49730 üzenetére
Itt elég sokszor felmerül az ilyen eset. Lehet, hogy átvert az eladó, de az is lehet, hogy hibázott, rossz TN-t kaptál.
Én is pont most jártam így, 80km-re tőlem átvették a csomagot. Az eladó azt mondta, rossz TN-t adott tévedésből. Kaptam egy új TN-t, egyelőre a szerint a cucc még úton van, tehát még esélyes, hogy tényleg csak ennyi történt... -
rokarudi
aktív tag
Az Aliexpress-es RC Toy Store-ból rendelt már valaki? Ma kiderült, hogy a követési számom, ami alapján a megrendelt cuccaimnak már rég itt kellene lennie, egy az ország másik felében élő ember csomagjához tartozik. Nem tudom, hogy a kínaiak trükköztek-e a követési számmal, de ilyennel még nem találkoztam. A kerepesi postán kérdezték tőlem, hogy van-e ismerősöm Márkón (Veszprém mellett), mert valaki ott átvette azt a csomagot, amin az én követési számom van.
Plusz a Furibee Q95-höz rendelt LST AIO kamera kb. fél centivel keskenyebb a váznál, úgyhogy némi trükközést igényel, hogy ne essen ki belől. Illetve a frekvenciaváltó gomb az oldalán van, úgyhogy a vázbaszorítós módszer nem biztos hogy működni fog :/
-
AMDaZERG_1
senior tag
Én meg már korábban írtam, hogy egyszerűen átverem az F36 gyroját és olyan tempót vesz fel a kis szaros, hogy öröm nézni
-
_X10Dead_
aktív tag
Nem kell feltalálni a spanyolviaszt, elég régen bevett dolog az E10<->F36 FC-swap (E10 FC + Silverware FW + F36 motorok >>> kick ass)
Az F36 FC jobban engedi billenteni a gépet, jobb egy kicsit a váz is ÉS pörgősebbek a motorok. De az E10 FC-t meg lehet okosítani acro-ra és DEVO-val is megy... -
Baku
aktív tag
válasz
Saccco #49724 üzenetére
Igen, de most az az igenkomoly, és feltett szándékom, hogy kiderítsem: A motorok miatt, vagy a vezérlés miatt van-e ez az erőkülönbség....
Ha viszont beigazolódik, hogy a vezérlés az oka, akkor az E011 fogja megkapni az F36 bordját, a 715-ös 60.000RPM- es motorokkal....
És lesz egy repülő predátorom ..... -
Saccco
nagyúr
válasz
varadigabor #49723 üzenetére
Jó az 6.99-nek is.
baku:
Kb. ez az erősorrend E010<H36<F36. -
Baku
aktív tag
Szívesen!
Na most CSAK AZÉRT (is) rendeltem egy F36-ot, hogy sk. össze tudjam hasonlítani az E010, és E011 - el......
A dolog pikantériája, hogy a marhanagy és hűdefasza black friday-es "szuperkedvezményes" parasztvakítós árhoz képest kemény 60HUF-al fizettem többet érte.....
-
_ak_
addikt
vandor01, Baku, köszi!
-
david335
tag
Nem tudjátok, hogy hova kell beforrasztani az X6B feszültség figyelő telemetriáját, az omnibus f4V3-ra?
-
Watt25
veterán
válasz
successful77 #49676 üzenetére
Ja, igen, egyébként kérnénk teszt videókat!
-
capafog23
őstag
Ez régi sztori, pár hónapos.
Összetörte a phantom 4-ét bevitte fpvshop-ba azt sokallotta a javítás árát ezért nem kérte a javítást. Elvitte másik 2 szervízbe a 3.-ba kiderült hogy az fpvshopba nem is azt a drónt kapta vissza amit leadott.
Azóta próbál harcolni az igazáért. Röviden ennyi. -
magyarl
tag
Gearbest-en csak nekem tűnt el a Leader 120-nál az áfamentes EU express opció?
-
-
FingR86
őstag
JJRC H31 Waterproof Drone - STANDARD VERSION GREEN
FLASH SALE (mind2 szín) 22.99$ és jól meg is szórható pontokkal (már ha van) -
varadigabor
senior tag
válasz
Peaceliker #49710 üzenetére
Így is van belőle 3-om és nem valami jó FC, nagyon rossz rajta a gyro...
Este neki láttok a 6"-os martian III-nak
-
Peaceliker
addikt
válasz
varadigabor #49708 üzenetére
Asszem 2usd
És akkor még vész tarcsi fc nek jó az -
Watt25
veterán
válasz
successful77 #49676 üzenetére
Másnak is hasznos lehet... Vagyis lehetne, de a sok különböző színű LED fénye miatt nekem nem evidens, hogy melyik színt melyikre cserélted. Egy kép jöhetne kikapcsolt állapotban, megfelelően megvilágított helyen.
-
vandor01
senior tag
válasz
varadigabor #49703 üzenetére
valahol mar a tuzifat is egyenkent dronnal viszik be a faskamraba?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Én inkább servo testerrel hajzanam és akkor egy fc is biztonságban marad ;-)
-
stefi81
tag
válasz
Te ráraktad a kds-re ezt a motort jól értem és elfüstölt az esc?
Egyébként az a képen a olcsó 28A-es esc? Ha igen akkor nem hajtanád meg rendesen mielőtt én is beépítem, hogy bírja e a harcot? -
Baku
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Kugoo Kirin G1
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest