- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Netfone
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madagaszkar
tag
2012.12.15-én vásároltam egy ilyen készüléket a Media Markt-ban. A mai napon próbálgattam a különböző funkciókat rajta, videókat szépen játssza,( pendrive-ról is ) wifi gyorsan talál jelet, usb billentyűzetet szépen felismeri, böngészés elfogadható sebességű, a készülék hátlapjának anyaga és kiképzése miatt jó a fogása nem csúszik ki a kézből, összességében elégedett vagyok a géppel.. Azonban találtam egy óriási problémát, a képernyő baloldali része a szélétől 1 cm-re kezdődően egy két centi széles sávban nem érzékel semmit. legegyszerűbben úgy lehet észrevenni, hogy a virtuális billentyűzeten nem érzékeli a W,Y, és az Y alatti billentyűket. Szerencsémre még csak 48 óra telt el a vásárlástól számítva, holnap viszem vissza, remélem kicserélik.
Az lenne a kérésem, hogy ha van aki hasonlóan járt ezzel a géppel, az megosztaná velem a tapasztalatait:
szerviz javítási ideje, ha 72 órát meghaladta a hiba észlelése stb. Okulásként is írtam le az esetemet, hogy ha van aki ilyen gép vásárlásán töri a fejét még időben észlelje a hibát és cseréltesse ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest