- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
Nekem akkor csinált ilyen FPS dropokat 60-ról 25-re, és úgy is maradt újraindításig függetlenül attól, hogy ultra, vagy low beállítással ment, mikor driverből és játékból is be volt kapcsolva az adaptív vsync. Visszaállítottam alapra a Driverben a 3D settingst, csak játékban volt bekapcsolva a vsync és nem volt több ilyen drasztikus FPS drop.
-
Habugi
addikt
Kezdésnek a VGA-d tudásának megfelelően lődd be a grafikát, a 1080p Ultra nem ilyen.
Low-Medium a 950M-hez kezdésnek, első blikkre/tippre, a fix 60-ad talán meglesz.
Kezd el monitorozni valamivel mennyi vRamot eszik adott beállításokkal, hátha +SoulRiever- tippje is helyálló, OSD sem feltétlenül kell, elég egy GPU-Z sensor fül, Max filterrel a vramon.Amennyiben esetleg kakukkolna továbbra is, alt-tab, megnézed nem-e töltötte meg, amennyiben igen, beállításokból vissza.
Abból kár kiindulni mennyit fizettél érte, az nem egy 300k-s gép hanem egy 300k-s laptop, a kettő sajnos marhára nem ugyan az. Ugyan abból a pénzből olyan "asztalit" veszel ami játékok tekintetében 2-3x körbefutja.Egyébként az sem biztos hogy a VGA ereje és/vagy a vRam fogy el, ez a restartos jelenség nekem sántít, ha már érzel indíttatást arra hogy monitorozd mi történik miközben játszol, helyből mehet a HWInfo64 a GPU-Z helyett, figyeld a prociterhelést hátha felzabálja valami egyéb háttérben futó folyamat.
-
Speed®
titán
Mondjuk kilőni az AAt, és pár opciót ami legyilkolja a VGAt..? A 950M kvázi egy alulórajelezett asztali 750TI, kérdés, megkapta-e legalább a GDDR5 RAMot vagy GDDR3al szerelt, ami tovább ront a helyzeten..de összességében a lényeg: ez nem arra van kitalálva, hogy 1080P@maxon elvigyen ilyesmit..akkor mire kellenének a combosabb megoldások?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"És miért nincs beépített screenshot hotkey?"
F12. Mint Steam-en kb. mindenben.
Afterburner off.
"Még kilépni sem kell, elég ha meghalsz, és checkpoint load után indul az fps drop issue..."
A magam részéről ilyennel nem találkoztam. Csomószor ALT-TAB-olok, hogy megnézzem a böngészőt vagy a Skype-ot.
-
Andie
őstag
No azért mégsem ennyire rózsás a helyzet. Gondoltam lövök egy pár screenshotot, mennyire jól fut. Kiléptem a játékból (ultra, minden fullon, fullHD, resolution 100on, stb), hogy beállítsam Afterburnerben a screenshot hotkeyt. (Miért nem enged alt+tabbal kilépni a játék? És miért nincs beépített screenshot hotkey?)
Ezután újra elindítottam, betöltöttem az állást, és ugyanott, a zsilipen kivüli első nyílt terepen, ahol eddig stabil 30 fpsem volt, bármit csináltam, most kb 10 másodpercenként brutálisan belassult, 17, majd 7 fpsre. Ha a szimpla fal felé fordultam, akkkor se gyorsult fel. Aztán megint ment pár mpig 25-30 fpssel, és ismét drop...
Újraindítottam a gépet, szűz doom start, és megint jól futott. Ha kilépek, és vissza, akkor megint lag...
De olvasom fórumokon, hogy sokan küzdenek ezzel. Még kilépni sem kell, elég ha meghalsz, és checkpoint load után indul az fps drop issue...
Hát mitmondjak, szép kis welcome pack az IDs fiúktól...
Any solution itt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged