- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
Próbáltam ráállítani, ez volt az első, hogy triple buffer, de így se jó nem értem.
Amúgy ha nosztalgia, asszem nekem a Gigabyte 8500 Deluxom volt akkor, vagy pont megvettem a Sapphire 9800 Pro-t nem is tudom
.
-
286
tag
Butaság anno FX5600 om kifullad már 800x600 ban rajt mediumon majd cseréltem 9600xt-re ami a H-L 2 -t szépen vitte az 5600 helyett de a Doomnak inkább visszalépés volt elsők közt rendeltem a 6600gt -t ,hogy végre valahogy fusson. Doom nagy NV fan volt akkoriban is
Media Marktban is ki volt téve tesztre a Doom de ott se számoltak az FX 5200 szörnyű erejével inkább vicc kategória volt -
Maxtreme
addikt
hmm.
Pedig megjelenés után tuti hogy nem így volt. Emlékszem a szebb időket megélt HWSW forumon is erről folyt az eszmecsere, sőőt saját szememmel láttam haveromnál hogy 9600on valami gyalázatos teljesítményt produkált,
Nem azt mondom hogy 5200on jó volt, hanem JOBB
Aztán hogy ezen driverekkel valamit korrigáltak e, arról nincs infóm.Egyébként az opengl az nvidiának mindig is jobban feküdt. (..és akkor most a csúfos FX szériát hagyjuk, sztem azt már ők is legszívesebben letagadnák
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest