- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, borzasztó felszínes és elnagyolt volt. mintha összedobálták volna, akár az előző részt. Az ujjas rész nekem tetszett, attól lett kicsit eszetlen. A buszsofőrre nem is emlékszem. De már csak 3 rész, aztán megint nem kell nézni egy darabig. (Tudom, nem kötelező )
Fura, pár évvel ezelőttig meg hogy vártuk. -
törölt tag
Nekem ezzel az egésszel az a bajom, hogy eddig a Doki nagyon angol volt. Most meg nagyon amerikai. Nekem valahogy az angol megközelítés sokkal emberközelibb volt, sokkal dramatikusabb, az amerikai meg elnagyolt. Ez egy kicsit olyan, mintha felhígítottuk volna vízzel vagy sok jéggel. Valahogy még fogyasztható, de már nem olyan tartalmas.
Szomorú vagyok, mert nem gondoltam volna, hogy egymás után sok évadot így elszúrnak. Viszont már csak 4 rész, szóval nem kell sokat "szenvedni".
A sztori miatt úgyis végignézem.Gallifrey -
Cyber_Bird
senior tag
Igen, en ezzel feladtam az uj evadot. Majd megnezem egybe ha sok idom lesz.
Ma inkabb elkezdtem ujra az 5. evadot.
Es uristen mennyire mas az egesz.
A zene, a hangulat, a doktor, az utitarsak.
Na meg Amelia Pond aki a mostaniakkal ellentetben egyedul is okos, es nem kell a szajaba ragni a tanulsagot sem... -
Cyber_Bird
senior tag
-
Zoli133
addikt
Azért valljuk be a nagoyn lehúzása a sorozatnak az legalább annyira túlzás, mint a túldicsőítés. Szóval a 14% se realáis csak egy halom ember aki rögtön mindnt kikiált a legrosszabnak ha vmi nem úgy néz ki mint ahogy ő elképzelte. Manapság mindki csak az 1-es meg a 10es értékelést ismeri és nincs közte semmi.....
-
Armahun
addikt
Én legalább azt vártam, hogy mikor visszatérnek a nagyija mondja, hogy na mostmár elég idős vagy megbeszélhetjük mi történt. Az nagyon zavar, hogy nincs semmi fő szál, csak össze vissza epizódok, lement az évad fele és még semmi se történt a sorozatban. Nagyon sok lehetőség lenne a dokinak a női létével való ismerkedésében, de mintha fel sem tűnne neki, hogy nemet váltott.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest