- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
Azon gondolkoztam, hogy lehetne ezt a sok marhaságot semmissé tenni amit ezek összehoztak. Ha Jodie-t meg akarják tartani, a többit viszont kitörölnék, akkor talán a Capaldi->Jodie regenerálódásnál nagyon megsérülhetett, mikor a tardis megsérült és ez a 3 évad rémálma volt.
Ha őt sem muszáj megtartani, akkor meg simán elájult regenerálódásnál és kompletten lett ez a rémálma, és akkor csinálhatnak egy Capaldi->új doki regenerálódást és szépen elfelejtjük ezt a 3 évadnyi csodát. (Még a következőbe biztosan lesz Jodie és Chibnall, azért 3)
Sajnos ezekre reális esélyt nem látok, pedig valahogy meg kellene menteni ezt a félig lerombolt sorozatot.
-
qfm
őstag
válasz
#75501312 #3103 üzenetére
Én most is várom, hogy jöjjön a sok rész, annál gyorsabban lemennek ezek a szuper évadok.
Tartok tőle, hogy hiába jönnek rá végül, hogy ez nem megy és vágják ki a csapatot, vagy az írókat, az utódoknak nem lesz mersze visszaváltoztatni, vagy legalább elvinni újra egy jó scifi irányába a sorozatot.
-
qfm
őstag
válasz
#75501312 #3101 üzenetére
Akár érdekes is lehetett volna. Kicsit erőltetett volt, ahogy az elején a doki érdekességnek nevezte a monológját. Mintha próbálnának rávenni minket, hogy az oktató videóik a doki szerint érdekesek. A halhatatlan lények érdekesek lettek volna, ha többet mondanak róla. Az időtlen gyerek szál sem sikerült túl hosszúra ebben a részben. Az sem volt világos, hogy miért nem nézte meg a buszsofőrt, hogy van-e baja, vagy miért nem nyugtatta meg, hogy majd meggyógyítja/elviszi valahova, ha gond lesz. Az ujjas megoldás kicsit idétlen volt. A probléma megoldása pedig meglehetősen egyszerű és hirtelen (kidolgozatlan). Igazából úgy tűnt a rész inkább az érzelmi állapotukról szól, mintsem valóban ezekről a lényekről. Azt a szálat meglehetősen kevés részlettel látták el. -
qfm
őstag
válasz
Cyber_Bird #3094 üzenetére
Elég idegesítő volt időnként, de mégis valahogy egy személyiség volt és a doki is önmaga maradt mellette. Kellően kitudtak egyensúlyozni egy ilyen szélsőséges karaktert is. Most mit látsz? Az embereknek semmi egyénisége, a legfőbb dolog amit tudsz róluk, hogy mivel foglalkoznak és hogy milyen tulajdonságuk van ami hátrányossá/hétköznapivá teszi őket. Semmi fejlődést nem mutatnak, már az elején "zseniális" ötletekkel álltak elő (mint a világmegváltó mágnes technológia
) és azóta is ugyanúgy sziporkáznak. A dokitól semmit nem tudnak tanulni, mert ő is csak velük ötletel, ugyanolyan tanácstalan és tudatlan. Ha mégis valami értelmeset mond, akkor pedig véletlen se fejtik ki a technológiai oldalát, hanem lépnek tovább egy történelmi vagy társadalmi probléma megvitatására.
-
qfm
őstag
válasz
Cyber_Bird #3092 üzenetére
Mi párommal a 7. évadnál járunk. Most látja először. De direkt nem is mondom el neki, hogy még fut ez a borzalom, mert akkor nem venné komolyan a doki halálát pl. Érdekesebb úgy a sorozat, ha nem tudod meddig tart. Az a baj, hogy a régi társak közül 1 is okosabb volt, mint most a teljes szereplő gárda egy részben. A doki sokkal tökösebb volt (és most nem a nemére célzok), cselekvőbb, intelligensebb, érdekesebb, hitelesebb. Az útitársakkal pedig csak annyi gond volt mint ami az emberi mivoltukból fakadt. Még Rory apja is mennyivel értelmesebb jelenség volt, mint ezek. Pedig az nem volt egy észlény. De lelkes volt, szorgalmas, valahogy jobban eltudták adni. Nem akart többnek látszani mint aki volt. Vagy pl. Donna nagyapja. Az sem volt zavaró mikor fel-feltűnt. Még volt pár jó poénja is. A vicc az egészben, hogy mikor a doki emberré vált a kaméleon technológiával és nem volt szuper intelligens, még akkor is jobb karakter volt, mint ez a butácska timelord akit most alakítanak.
-
qfm
őstag
válasz
Cyber_Bird #3084 üzenetére
Egyetértek, nem volt a régi ez a rész sem. De felüdülés volt, hogy nem kellett végigküzdeni az egészet és érdekes dolgok is történtek.
-
qfm
őstag
s12e05
Határozottan ez a rész tetszett eddig a legjobban az újakból. Ha csak a buszsofőr lett volna a kísérők közül, még jobb lehetett volna. Végre egy értelmes történet szál, értelmes szereplők és a doki se tűnt teljesen butának, mint általában. Bár egy "Hány éves vagy?" kérdést megért volna a dolog. -
qfm
őstag
válasz
Zoli133 #3081 üzenetére
Szerintem a megcsúfolása a sorozatnak ami történik vele. Egyedül azért nem a bukását kívánom az egésznek, mert még van remény, hogy egyszer újra jó legyen. Ha a kezdetektől ilyen lett volna, nem valószínű, hogy elkezdem nézni. Majdnem minden eltűnt belőle, amit én szerettem. Persze ettől biztos van aki megtalálja benne a számítását. A 14%-ot egyébként pont annyira érzem túlzásnak, mint a "kritikusok" 80+%-át. Ha nem elrontottak volna egy jó sorozatot, hanem eleve csinálnak egy ilyet, valószínű lenne 70%-os is, mert az eddig rajongók (nagyrészt) le se ültek volna elé. Más a célközönség.
-
qfm
őstag
válasz
#75501312 #3079 üzenetére
Mert csak az én véleményem, és nem akartam vele megbántani azt a maximum 1 embert, aki még szereti.
Érdemes egyébként a rotten tomatoes-on lévő 14%-os audience score is megnézni erre az évadra vonatkozóan. A vélemények között látszódik, hogy azért lett 14%-is, mert pár eléggé mű dicsérő értékelés van közötte..
Tesláról és Edisonról tanulhattunk, pár meglehetősen vérszegény skorpió kíséretében. A doki persze elfutott az idegenek hajójáról, ahogyan mostanában szokás, hogy majd lent kitalál valamit. Régen meg beleállt mindenbe. Az idegeneknek komoly problémát okozott egy bezárt ajtó is, éltettük a feltalálókat és azonosságokat kerestünk a doki és Tesla életvitele között. -
qfm
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon küzdök, hogy meg tudjam nézni ezeket a részeket. Szörnyű, hogy a régi hangosan gondolkodó, zseniális doktorból, egy állandóan csak fecsegő, buta, hétköznapi embert csináltak. A segítők is teljesen haszontalanok. A történetekből pedig sugárzik, hogy mit akarnak lenyomni éppen a torkunkon. Kb. mintha Dóra a felfedező lenne felnőtteknek, csak bedobnak néha pár idegen technológiát, hogy ne fordulj el tőle.. Állandóan keresem, mikor lesz végre egy doktor csere, hátha véletlen a kísérők is kiesnek a tardisból, de egyelőre remény sincs rá.
-
qfm
őstag
Ez az utolsó rész..
Azt kell mondjam bár a színvonal valahol nagyon mélyen van, de szigorúan tartják magukat hozzá. Most először nem várom sem a karácsonyi részt, sem az új évadot. Az egész évadban 1 normálisabb rész volt, az sem ért fel a korábbiakkal. Komolyabb átívelő szál nulla, gondolkodni való nulla, de legalább a doki elvesztette az intelligenciája felét.
Igazából nem is tudom mit kívánjak azoknak, akik ezt a remekművet megalkották. Talán hogy ezentúl csak ilyen színvonalú műveket nézhessenek életükben. Hátha megunnák a saját hülyeségüket.
Ebből a fajból kilehetett volna valami tök jót hozni, de szerencsére megint az átlagembercsapat kivételes erejét és képességeit ismertük meg inkább. -
qfm
őstag
válasz
Armahun #2983 üzenetére
A fő szál szerintem az, hogy néhány kevésbé értelmes földi ember túrázgat meg drámázik, miközben a doki rohangál, és néha egy-két természetfeletti dolog jelenik meg, de szerencsére nem zavarja őket túlzottan a drámában. Egyébként én is vártam volna, hogy a nagyi utal a találkozásukra. -
qfm
őstag
Az űrhajós résznél azt hittem végre megint kezdődik valami a sorozatban, erre előkerült megint a néger gyerek, meg a drámája, a sztori meg elhalt egy "elképesztő" megoldással. Jó, hogy legalább szülni elküldték azt a két borzalmat, kevesebb ideig kellett őket nézni. A doki is megéri a pénzét, nem tudja elolvasni a feliratot az ajtóknál, de kikapcsolja magától a vészjelzőt és meghamisítja az útvonalat. Ezt az indiai részt is nagyon túltolták. Egy régi részben már attól pánik lett volna, hogy meglátja a nagyanyja az unokáját, most meg ott bohóckodnak, jönnek az idegenek és minden pont jól alakul. -
qfm
őstag
Nem tudom amúgy ti hogy látjátok, de szerintem eléggé túltolták ezt a dolgot. Csináltak egy női dokit, csináltak egy dögunalmas részt a négerekről, beraktak egy retardált néger srácot, egy tök unalmas agyilag gyengécske csávót, meg egy átlagos kísérőt. Lehet az a cél, hogy egy átlagos buszsofőr, vagy egy kislány is tudjon azonosulni a szereppel, de engem nagyon idegesít, hogy eltűnt az intelligens ember a sorozatból. Azzal, hogy nő a doki, nincs bajom, de állandóan hülyének is állítják be. Az előző részekben is a napelemmel, meg hogy triviális dolgokban kellett segíteni, most is a semmiségekről jegyzeteléssel, meg hogy a csajra bízza a nagy tervet, aminek utána értelme sincs, stb. Eddig általában volt egy értelmes doki, egy érdekes kísérő, és megváltották a világot. Most meg van egy csapatnyi mindenféle rétegnek megfelelő ember, aki érdekesség helyett idegesítő lett, az állandó retardáltsággal. -
qfm
őstag
Szörnyen szenvedős egy rész volt.
A néger srác megint felelőtlen, és agyatlan volt. Mikor a kuka mögött voltak, tényleg úgy beszélt magáról mintha állat lenne a felesleges agressziójával. A csajnak a világon semmi szerepe nem volt, mégis mennyire fontos dolgokat csinált folyamatosan, pl. a tervezgetéssel. A buszos csávónál meg elengedhetnék már ezt a busz meg okoskodás vonalat, mert úgy tűnik ő buszvezetőnek született, és csak arról tud beszélni is. A történet unalmasságáról, meg a rengeteg drámáról nem is beszélve. Alig vártam a végét. Sci-fit szeretnék, nem időhúzós drámázást nézni. -
qfm
őstag
Kicsit erőltetett, hogy csavarhúzót épít, meg teleportot, de egy napelemhez segítség kell neki. Legalább legyen már következetes a karakter. Ez a sok ember körülötte is inkább zavaró egyelőre, mint segít a történeten. Az a fegyveres kirohanás és visszafutás is olyan volt, mintha viccnek szánták volna, le kellett volna lőniük a robotoknak a srácot, legalább a sok emberrel se lenne gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest