- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
válasz
forceberg
üzenetére
Igen, elvileg kár pár lépéssel odébb állsz, vagy a távirányító antennáin kicsit változtatsz és a kapcsolatnak vissza kellene állni. Ráadásul az a 126 méter nem távolság ebből a szempontból.
Nekem van egy Insipre1-em amit mástól vettem és annál tapasztaltam, hogy viszonylag hamar automata módban megáll. A másikkal nagy távolságokat is tudok automatán (előre beprogramozott útvonal) repülőzni ezzel a másikkal meg nem. Szerintem annak is valami vevő vagy inkább antenna sérüléses baja lehet, csak aztán nem foglalkoztam vele, mert arra amire használom így is jó.
Öreg madár a tied? Lehet, hogy a sok láb hajtogatástól (persze ennek semmi gyakorlati alapja nincs csak agyalgok) sérült az antenna vagy a kábele?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest