Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként én a repülőgépek repülés közbeni ispekcióját nem is igazán értem...
Nem tudom miért nincsenek kamerák a gép kritikus részein; amolyan visszapillantó tükör-jelleggel; hogy a pilóta meg tudja nézni mi történt éppen ha gebasz van.
Egy nagyon egyszerű pálda rá: egy szállítmányozó cégnek szereltem fel a kamionok jobb tükre alá olyan széles látószögű kamerát ami a kamion jobb holtterét teljesen kizárja;
ha a kamionos jobbra indexel akkor a műszerfal közepén lévő egyébként navigációs kijelzőn ezt a képet mutatja. Azóta nem volt olyan balesetük, hogy sávváltáskor letoltak autót, bringást, robogóst .
Szóval nem tudom miért nincsen kamera arra, hogy a másodpilóta le tudja csekkolni, hogy rendesen kint vannak a futók, hogy állnak a szárnyak , miért nem megy rendesen a hajtómű?
Lehet, ha nem csak sejtenék a problémát a pilóták, hanem látnák is, akkor talán jobban tudnának reagálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- Sorozatok
- XPEnology
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest