- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként én a repülőgépek repülés közbeni ispekcióját nem is igazán értem...
Nem tudom miért nincsenek kamerák a gép kritikus részein; amolyan visszapillantó tükör-jelleggel; hogy a pilóta meg tudja nézni mi történt éppen ha gebasz van.
Egy nagyon egyszerű pálda rá: egy szállítmányozó cégnek szereltem fel a kamionok jobb tükre alá olyan széles látószögű kamerát ami a kamion jobb holtterét teljesen kizárja;
ha a kamionos jobbra indexel akkor a műszerfal közepén lévő egyébként navigációs kijelzőn ezt a képet mutatja. Azóta nem volt olyan balesetük, hogy sávváltáskor letoltak autót, bringást, robogóst .
Szóval nem tudom miért nincsen kamera arra, hogy a másodpilóta le tudja csekkolni, hogy rendesen kint vannak a futók, hogy állnak a szárnyak , miért nem megy rendesen a hajtómű?
Lehet, ha nem csak sejtenék a problémát a pilóták, hanem látnák is, akkor talán jobban tudnának reagálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest