Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Konflikt
üzenetére
Marha jó ötlet! Ha megcsinálod végül, és nem nagy kérés, dobj már fel egy linket ide is a vágott anyagból, kíváncsi lennék! Köszi!

Ha valaki más repülne mögötted, előtted, szerintem tapasztalt drónost keress, mert követni sem egyszerű, de mondjuk előtted repülni vele biztonságosan, hátrafelé, na az már erősnek tűnik. Ezt én például biztos nem tudnám megcsinálni. A másik, hogy a kilométer és a domborzati viszonyok miatt szerintem wifis gép szóba sem jöhet. Az mindegy, hogy videókon mennyit repülnek el légvonalban, itt a legkisebb kihagyás is veszélyes lehet másokra nézve. Ebben az ársávban viszont még használtan sem nagyon találsz OcuSynces masinát, bár lehet valamelyik régebbi Phantom már beesett ebbe a sávba, nem vagyok otthon abban a szériában. Szerintem egy Mavic Air 2 Neked a minimum (pláne a 4k miatt), de az meg árban kettes szorzó. A pénznek talán egy hazsnált Mini felelne meg, de annak meg wifi-s az átvitele, tehát azért nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- WELOCK ToucA51 Pro
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest