Hirdetés
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Konflikt
üzenetére
Marha jó ötlet! Ha megcsinálod végül, és nem nagy kérés, dobj már fel egy linket ide is a vágott anyagból, kíváncsi lennék! Köszi!

Ha valaki más repülne mögötted, előtted, szerintem tapasztalt drónost keress, mert követni sem egyszerű, de mondjuk előtted repülni vele biztonságosan, hátrafelé, na az már erősnek tűnik. Ezt én például biztos nem tudnám megcsinálni. A másik, hogy a kilométer és a domborzati viszonyok miatt szerintem wifis gép szóba sem jöhet. Az mindegy, hogy videókon mennyit repülnek el légvonalban, itt a legkisebb kihagyás is veszélyes lehet másokra nézve. Ebben az ársávban viszont még használtan sem nagyon találsz OcuSynces masinát, bár lehet valamelyik régebbi Phantom már beesett ebbe a sávba, nem vagyok otthon abban a szériában. Szerintem egy Mavic Air 2 Neked a minimum (pláne a 4k miatt), de az meg árban kettes szorzó. A pénznek talán egy hazsnált Mini felelne meg, de annak meg wifi-s az átvitele, tehát azért nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest