Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KillHates

félisten

Minap nevetett ki valaki, hogy milyen "játék-színe" van az AUTEL-nek, a komoly drónok mind szürkék még a katonaság is olyanra festi a nagy drónokat ésatöbbi... Én csak hümmögve helyeseltem, majd ez a videó jutott az eszembe:
    Katt ide a videóhoz
    Ez (is) rávilágít arra, hogy a FindMyDrone egy kalap sz@r is tud lenne (én is jártam már így) és arra is, hogy van értelme annak, hogy a drónunk rikító narancs vagy valami más jajszínű. Talán nem akkor fogjuk megtalálni a susnyában; amikor éppen rálépünk :D
    Ami még szerencsés ha refraktív matricákat is ragasztunk még rá, mert akkor egy fejlámpával sokkal könnyebb megtalálni szürkületben, mert ha rávilágítunk, akkor szépen "visszavilágít"

Már csak azt nem értem, hogy ennek így tényleg mi értelme:

Biztos van aki tutira megy! :D :DDD

Mondjuk felvet néhány kérdést a videó,
    1, hogyha a leányzó egy M2P-val repült, akkor az miért ment neki a fának? (mert tudomásom szerint abban már van oldalt is érzékelő, oké lehet, hogy SPORT módban vagy ATTI-ban volt :R )
    2, oké, most hogy meg van a madár és feltételezhetően valamennyire javítható, szépen beleugrott vele a vízbe amivel tuti megadta neki a kegyelemdöfést! :D :DDD

Aztán az is lehet, hogy:

Új hozzászólás Aktív témák