Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Statikus
üzenetére
Én ugyan csak Sparkkal tolom, de inkább kézből indítom. Egy ideig landing padról is nyomtam, de szélben például sokkal bizonytalanabb vele úgy felszállni vagy leszállni. 2 hónaposan így borítottam bele a hóba... leszállásnál alá kapott a szél, és motorral a hóba fordította. Az hagyján, hogy megállt bennem az ütő, de utána elküldtem bevizsgálásra is kényszerből, mert furcsa daráló hangja volt, hiába fújtam ki a motorból a havas löttyöt. A myactoin-nél ránéztek, és végül nem találtak problémát, csak propellert cseréltem, de cserébe majdnem falhoz vágták, mert hármason volt az irányítás, amit állítólag rajtam kívül kábé senki nem használ! ;-D
Szóval, azóta inkább kézből indítok és szállok is le, semmi gondom vele.
Más: ÁNYK-ból igényeltem légteret júliusra, és így is kicsit több, mint két hét kellett az elbíráláshoz. Csak azért írom le, mert sok helyen 2-3 napot írnak, de az szerintem csak véletlen lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest