- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geller72
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, hogy utána néztél aminek köszönhetően rábukkantam a konkrét 4K body-ra, mert a lap alján böngészgettem a "similar" ajánlatokat és ott bukkantam rá erre. Igaz drágább kicsit, mert benne van a GPS modul is, meg a lábaiban a Vision Systemnek a cuccai, de így is megéri, mert itthon 13-ért láttam a Pro házat (ami nem is biztos, h talál) és a lábak meg a belső aksi és főpanel tartó több mint 10.000 szóval még drágábban is jönnék ki... Nos ez örömhír, de viszont sajnos van egy szomorú hírem is...
Kb 19 óra körül kimentem repülni egyet ide, mert egy walkera gimbal műkődését próbáltam és a második akksinál sajnos konkrétan lefagyott a levegőben, vagy mi történt, mert nem reagált semmire... Gyorsan kikapcs, hogy aktiválódjon az RTH és azt láttam, hogy narancssárgán villog, de ugyanaz volt, semmi reakció... Sajnos távolabb volt és magassan picit, mert ugye próbálgattam a gimbalt, hogy ha döntöm, akkor milyen is a felvétel, mert volt rajta egy sjcam is. Nagy hiba, hogy nem írtam rá a telefon számom, vagy elérhetőséget, de a kamerán megvannak a felvételek és hátha valaki aki megtalálta kiveszi a kártyát és valahova felrak belőle egy fotót vagy valamit, hogy megtalálta a fotón látható fiatalember drónját... Az tuti, hogy átment az M5 fölött és valahol a túl oldalon a meki irányába zuhanhatott le... Ha netán valaki hallott volna róla, akkor kérem jelezze és mindenképp jutalmazom a megtalálóját is nyílván... Ja, azt nem írtam, hogy egy Phantom 1.1.1 amiről írtam. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest