Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Megint vmi olyat hozol fel, aminek 5000000:1-hez az aránya hogy megtörténjen. Ha olyan légtérben akarnál felszállni, ahol eleve tilos, arról már akkor tudsz, mielőtt felszállnál és legjobb esetben fel sem enged szállni. Nameg meg sem kapod az engedélyt. Abban az esetben, ha olyan zónához csak akár közelítesz is, annak a tilos zóna előtt van átmeneti zónája, ahol megkapod a figyelmeztetést, nincs azonnal "piros" zónád. Pl. egy reptérhez már eleve közel sem tudsz kerülni azon a koordinátán, ahol tilos repülni. Mert már előtte van másik zóna esetleg, ahova kapásból nem is kapsz légtérhasználatit. Ez a zóna egyre csökken magasságilag, ahogy közeledsz a reptérhez, tehát ne egy falat képzelj el. A garancián meg én nem aggódnék addig, amíg józan paraszti ésszel meghatározható, hogy mit lehet és mit nem. A hülyékre meg nincs garancia....Tehát szerintem nincs kérdés.
Az előző kommentedhez:
Ha egy másik gép a te légteredbe kerül, vagy hozzád relatíve közel, arról kapsz értesítést, még a magasban repülő teher/utasszállítóról is küld, hogy magasban elhaladó repülő, óvatosan repülj... Nem hogy egy veled egy magasságon lévő gép..Eleve nem lehettek egy magasságon azonos légtérben azonos koordinátákkal. A helikopter pilóta ugyanúgy megkapja az adott zónára a légtérhasználatit és egy napi riportot, ami tájékoztatja a repüléssel kapcsolatos fontos dolgokról. Akár arról, hogy te 500-ig használod azt a légteret, amit ő éppen használni fog 700-tól felfele mondjuk. Látszólag teleszarod a gatyád, valójában magasabban van. Ha lejjebb jön és nem szabadna, ezáltal beleáll a földbe, úgy is kihozzák, hogy semmi közöd nem volt hozzá, ő jött le a te zónádba.. Szúnyogirtókkal repültem egy magasságon, látszólag neccesen, de valójában semmi közünk nem volt egymáshoz és pontosan láttam, hol fordul, azaz tisztában volt az én zónámmal centikre menően.. Még a mentőhelikopter pilóták is tudnak arról, mi zajlik ott, ahol nekik dolguk van.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest