Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

válasz t72killer #1096 üzenetére

Megint vmi olyat hozol fel, aminek 5000000:1-hez az aránya hogy megtörténjen. Ha olyan légtérben akarnál felszállni, ahol eleve tilos, arról már akkor tudsz, mielőtt felszállnál és legjobb esetben fel sem enged szállni. Nameg meg sem kapod az engedélyt. Abban az esetben, ha olyan zónához csak akár közelítesz is, annak a tilos zóna előtt van átmeneti zónája, ahol megkapod a figyelmeztetést, nincs azonnal "piros" zónád. Pl. egy reptérhez már eleve közel sem tudsz kerülni azon a koordinátán, ahol tilos repülni. Mert már előtte van másik zóna esetleg, ahova kapásból nem is kapsz légtérhasználatit. Ez a zóna egyre csökken magasságilag, ahogy közeledsz a reptérhez, tehát ne egy falat képzelj el. A garancián meg én nem aggódnék addig, amíg józan paraszti ésszel meghatározható, hogy mit lehet és mit nem. A hülyékre meg nincs garancia....Tehát szerintem nincs kérdés.

Az előző kommentedhez:
    Ha egy másik gép a te légteredbe kerül, vagy hozzád relatíve közel, arról kapsz értesítést, még a magasban repülő teher/utasszállítóról is küld, hogy magasban elhaladó repülő, óvatosan repülj... Nem hogy egy veled egy magasságon lévő gép..Eleve nem lehettek egy magasságon azonos légtérben azonos koordinátákkal. A helikopter pilóta ugyanúgy megkapja az adott zónára a légtérhasználatit és egy napi riportot, ami tájékoztatja a repüléssel kapcsolatos fontos dolgokról. Akár arról, hogy te 500-ig használod azt a légteret, amit ő éppen használni fog 700-tól felfele mondjuk. Látszólag teleszarod a gatyád, valójában magasabban van. Ha lejjebb jön és nem szabadna, ezáltal beleáll a földbe, úgy is kihozzák, hogy semmi közöd nem volt hozzá, ő jött le a te zónádba.. Szúnyogirtókkal repültem egy magasságon, látszólag neccesen, de valójában semmi közünk nem volt egymáshoz és pontosan láttam, hol fordul, azaz tisztában volt az én zónámmal centikre menően.. Még a mentőhelikopter pilóták is tudnak arról, mi zajlik ott, ahol nekik dolguk van.

Új hozzászólás Aktív témák