- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
skublics_ger #41359 üzenetére
Nekem valami hiányzik a képről...Mondjuk jobboldalon az ütő keretének és rácsozatának árnyéka...
-
válasz
skublics_ger #35544 üzenetére
Tetszik, a tetejéből soknak tartom egy picit a vágást.
-
runner 125
nagyúr
válasz
skublics_ger #35544 üzenetére
Szép lányról nehéz rossz portrét lőni.
A háttér kuszasága engem kicsit zavar, egy homogén - világos - háttérrel szvsz mutatósabb volna.
-
johnjohn
addikt
válasz
skublics_ger #35372 üzenetére
Kicsit kiszedtem volna a kiégéseket, de ennek ellenére tetszik !
-
skippper
senior tag
válasz
skublics_ger #35372 üzenetére
nekem kicsit fura perspektíva. Szabályosan szédülök tőle ha ránézek, mintha dőlnék hátra.
-
sztyui2
őstag
válasz
skublics_ger #34806 üzenetére
Szerintem is több sebből vérzik a kép. Tényleg nem illik ehhez a fekete háttérhez ez a levelekkel tarkított sál.
Meg nekem az se tetszik, ahogy a szemüveg optikája megtöri az arc vonalát és lekicsinyíti a szemét is.
Bár nem vagyok benne teljesen biztos, de nagyon úgy tűnik, hogy az arcot csak egy fényforrás világította meg. Ez nem is lenne annyira baj, nem kell mindig a két fényforrásos szabályokhoz ragaszkodni, de ennél a képnél konkrétan baj. Nagy orrárnyék se valami szép szerintem. Úgy látom hogy még hátulról a sapkát is megvilágítja valami, lehet az volt a másik fényforrás? Ebben az esetben akkor 3-at kellett volna(plusz egy fill hiáynzik az arcról).
Nemtom ezt a fekete hátteret nem PS-ben raktad be? Mert valami szobaszerűség tükröződik a szemüveg jobb szélén, persze ettől függetlenül még lehetett fekete vászonháttér, de ahogy a többiek is mondták, ehhez a képhez nem illik.
Valahogy a komopzíció meg az arckifejezés, így összességében a "póz" sem szerencsés.
Ha már szemüveges női portré, mutatok egy sajátot,hátha segít:[link]
Itt egy másik is, ezt tegnapelőtt csináltam. Többi kép még nincs retusálva erről a fotózásról, ezt az egyet a kedvedért gyorsan megcsináltam.
Ez stúdióban készült, szintén szemüveges csajról:
(Egyben erről akkor már szívesen meghallgatom mások véleményét is)
Ha ez segít, ezen egy Beauty Dish-el világítottam balról, egy softbox-al jobbról, egy minimum intenzitásra levett vakuval villantottam a háttérre, és egy csupasz vakuval felülről még hozzáadtam egy kis hajfényt. -
kiskornel
addikt
válasz
(#34812) Steve-0: gondolom a háttér lesz a fő téma, és a lovasszobor + a ködös táj. A kiscsaj csak kapóra jött, hogy az előtérben legyen valami... sztem nem rossz. Talán a kiscsajt is FF-be kellene konvertálni, hisz a háttér olyan FF.
Valóban elhelyezésileg akkor lenne ideális a leányzó helye, ha olyan távol lenne a bal oldaltól, mint a szobor a jobb oldaltól. Akkor kiegyensúlyozná a képet. Így balra dönti az egészet...(#34810) bigmasterg:
nekem elsőre az kaliforniai Állatrendőrség jutott az eszembe. Néha olyan piti dolgokat is állatkínzásnak titulálnak (persze vannak durvák is). Szóval nehogy feljelentsenek állatkínzásért ("ÚR ISTEN! LÁTTÁTOK! HAVAS A KUTYA!")
(#34808) cOxeR: ha kihívásokat akarsz, akkor itt az első. Nem az a nehéz, hogy nátriumlámpás sárgás képeket csinálj. Hanem az, hogy normális színeket csalj ki belőle. Eleinte nekem is tetszettek a pisa színű képek, de mára már nem találok bennük kihívást. Normális színeket kreálni ilyen sárgás szintérben, kevés zajjal, minőségromlás nélkül... az igen. Azt úgy kell fényképezni.
(#34807) forceberg: a második témára kellene ráfeküdnöd... az a háttér... olyan amilyen.
(#34806) skublics_ger: szerintem is. Hiányzik egy jó adag smink, aztán még egy jó adat PS. A szemeket jobban ki lehetne emelni. Ezt a környező színekkel lehet elérni. Pl.: fehér sapi, fehér sál, fehér háttér. Nem tudom, hogy néz ki szemüveg nélkül a modell, lehet furi lenne. Biztos, hogy két fényforrás volt? Ugyebár min. annyi a megszokott.
-
törölt tag
válasz
Szerintem egyszeruen ehhez a fotozasi stilushoz (ertsd fekete hatter, fenyek, studio feeling) ilyen talalasban nem illik a modelled. Kellett volna valami toltelek a kepbe, mert igy tulsagosan a hibakra fokuszalsz, talan ezert nem birjak eldonteni, hogy most miert is nem, meg lehet hogy a szemuveg, vagy falevel, vagy ezmiez(?), viszont ha lenne mogotte mondjuk valami tajreszlet elmosva, mar nem tunne fel peldaul a level...
-
máyköl
veterán
válasz
Én sem vagyok nagy portrés, de ez most valahogy nekem sem.
Ez a szemüveg engem kimondottan zavar, talán jobb lenne nélküle...
Valamint a sálat azért jó lett volna előtte letakarítani, mivel ott van rajta a levél... -
válasz
-
válasz
skublics_ger #34749 üzenetére
Nekem a vágás, és a megvilágítás tetszik, az arcára ráférne egy kis retusálás, főleg a sötétebbik oldalra.
-
törölt tag
válasz
skublics_ger #34557 üzenetére
A vilagitas az rendben van, de ha mar foto, es lanyrol, akkor celszeru az alkalomhoz jobban feloltoztetni, nem feltetlenul fullosra kirittyenteni, de ehhez a stilushoz eppen nem megy a kapucnis pulcsi. Ezenkivul egy finom retus hianyzik a homlokarol, gondolom azert pattanasos egy kicsit mert meg serdulo.
-
válasz
skublics_ger #34566 üzenetére
Az első levelek erős árnyéka nem nekem nyerő, és jobb hátul gyűrődött a lepedő...
Amúgy jó lett! -
Jinxx
senior tag
válasz
skublics_ger #34559 üzenetére
Ez nagyon kemény, de a végeredmény számít, az pedig elég jó lett. Nekem tetszik.
-
Frigetrus
aktív tag
válasz
Ötletes nagyon, hasonló megoldásokat már én is alkalmaztam, pl asztali lámpa, pausz papír lágyítás gyanánt, meg A2-es lap alufóliával derítőlapként, stb...
Ennek van igazán "feelingje", nem?? -
válasz
-
Frigetrus
aktív tag
válasz
skublics_ger #34557 üzenetére
egész jó
elmeséled mit használtál világításként? -
bubi92
őstag
válasz
skublics_ger #34518 üzenetére
na így sokkal jobban bejön, tetszik és látom sikerült a linkelés
-
Frigetrus
aktív tag
válasz
Na, így még jobb lett.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Ez így faja lett! Jó lett a másik két kép a Lovasiról meg a Ferencziről is, de ez sokkal ütősebb.
Mit énekelt éppen? Neki megadom magaaaammm...?
-
máyköl
veterán
válasz
skublics_ger #34506 üzenetére
Én is levágnám a közönséget...
-
bubi92
őstag
válasz
link gomb oda a nagyméretű kép. majd a [LINK] helyére a kis kép beszúrva Kép gombal.
-
Frigetrus
aktív tag
válasz
Fúúú, ez szerintem eszméletlen jó kép.
Egyedül a vágással van bajom, szerintem tök jól mutatna 1:1 oldalaránnyal, úgy, hogy a közönség le van vágva.
(Szívesen meg is mutatnám, hogy hogyan gondolom, ha megengednéd, és letölthetővé tennéd.)
Szóval van benne fantázia, grat!! -
Sada88
aktív tag
válasz
skublics_ger #34456 üzenetére
fejénél nagyon szűk , meg a két alak kicsit zavaró a háttérben szvsz . meg az alsó vágás se annyira tuti mert közel van az izülethez meg az oszlop mintáját is megnyesi ami kicsit zavaró.
-
Játékos
addikt
válasz
Szia!
Szerény véleményem szerint nem rossz kép, de amit én hibának gondolok, az a háttér, és a modell megvilágításának különbsége, illetve az, hogy a nagyok szerint izületnél nem illik vágni, a hölgynek meg pont a térdét vágtad le.
Ez a teljes kép, vagy már vágott? Mert ha lehet, akkor megpróbálhatnád kevésbé szűken.
Egyébként jó pillanat!Pulsar
a második nagyon jó lenne, de olyan ézrésem van, mintha egy teremben lenne, az égbolt miatt.
-
válasz
Szia!
Szerintem nagyon szűk a vágása a képnek az oldalakon, valamint nem előnyös sápadt hatást kelt, a háttér és előtér közti színhőmérsékleti különbség. -
válasz
Cső!
Szerintem egy kicsit sötétes... de ez betudható a hozzá nem értésemnek, vagy a monitorom beállításának.
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest