Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
törölt tag
Olyan jó lenne, ha a Digi ellenes összeesküvés elméleteket gyártók elengednék ezt a fórumot, s nem az agyrémeiken pörögne 1 napig az oldal.....
-
törölt tag
válasz
dchard #32541 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy esetleg a "digimobil teszt" díjcsomaggal, és a "tesztelj velünk" szlogennel 2 Ft-os telekommunikációs adót szerették volna elkerülni, úgy hogy közben rövid idő alatt ügyfeleket szereznek. Természetesen ilyet nem lehet a végtelenségig csinálni, de mondjuk 1 éves időtartamra sem lehet ilyet kérvényezni?
A hozzászólásodból azt olvastam ki, hogy nem lehet, és ezek szerint befizették a tesztidőszakra is a telekomadót. -
törölt tag
Újraolvasva a távközlési adóról szóló törvényt, érdekes dologot vettem észre.
Miért lett a digimobil első csomagjának a megnevezése "Teszt", és miért folyt a csapból is a "tesztelj velünk" szlogen?
3. Adómentességek
Mentes a távközlési adó alól a segélyhívás, az adománygyűjtő szám hívása, az üzenetküldés
adománygyűjtő számra, a teszthívás, teszt-SMS, és a magánszemély előfizető hívószámáról
indított hívások időtartamából havonta 10 megkezdett perc. -
n00n
őstag
válasz
Lajosnagy17 #32532 üzenetére
Én is azt várom hogy édesanyámnál is fejlesszék optikára az invitel hálózatát és átviszem a Magenta 1-es csomagot szó nélkül a Digihez.
-
Szokenesz
senior tag
Itt mikor a teszt üzem megszűnt, akkor még elég foltos volt a lefedettség, mert volt már nálam tavaly is egy sim tesztelni, számomra használhatatlan volt.
De azóta már a települést lefedték, viszont SIM kártyáért 50km-t kell kocsikázni, másik megyébe, így gondolom eléggé üresek még itt a cellák, mert 10Mbit alatt nem sokat mértem.Így simán veri a Telekom/Telenor párost, Voda tapasztalat nincs.
Nekem például semmilyen Digi/Invitel előfizum nincs, de egy SIM-et azért elhoztam. -
DevKiller
senior tag
válasz
dethroner #32530 üzenetére
+1
3,8 millió előfizetője van kb a román DIGIMobil-nak, de a 10 MHz-es B1 LTE-es cellák sok helyen fekszenek, B8 az meg azért van rengeteg helyen, hogy legyen, sebesség nuku, csak VoLTE. B38 nélkül néhol olyan jitter van, hogy becarás.
Bár tény, hogy vannak olyan helyek ahol 100 közelében van a letöltés, lutri az egész. -
trec12
addikt
válasz
Lajosnagy17 #32516 üzenetére
Szerintem még mindig marginális a Digi a három nagyhoz képest hiába van behozhatatlan árelőnye. Majd ha lesz esetleg 500e+ Digi Mobil előfizető érdekesebb lehet a történet. Gondolom a fő cél az összes Digi, Invitel előfizetőt behozni a mobilba ha ez meglenne az szép lenne...az már okozhat fájást.
-
4Grider
félisten
A Digi dokumentumtárban az általános dokumentumok között.
https://digi.hu/sites/default/files/dokumentumtar/pdf/altalanos/atruhazasi_nyomtatvany_20170216.pdf -
4Grider
félisten
válasz
Lajosnagy17 #32516 üzenetére
Ezekkel az árakkal/díjcsomagokkal nagyjából kizárt, hogy a Telenor a Digivel akarjon versenyezni.
-
Lajosnagy17
senior tag
"Hűségidő nélküli Telenor és Hiper számlás tarifacsomagok Válassz Hiper tarifáink közül és élvezd kötöttségek nélkül!"
Jó olvasni ilyeneket, mert ez azt jelenti, hogy fáj nekik, hogy a DIGI nem adja fel és egyre jobban belemar a profitjukba.
Mindenki csak feltöltösként marad náluk, hogy a lefedettség, elérhetőség megmaradjon.
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Kaptunk 4 kártyát a digitől junior 500 és felnőtt 1000ft/hó. A baj az,hogy nem tudjuk a 4 kártyából melyik melyik, le tudom valahogy kérdezni esetleg?
-
Lajosnagy17
senior tag
"DIGIMobil 0650-es hívószámát – mostantól az ország 15 megyéjének 50 településén vált elérhetővé a DIGIMobil szolgáltatás, ezzel hozzávetőlegesen 700-ra emelve a lefedett települések számát. "
De jó lenne ha valaki venné a fáradságot és összeszámolná, hogy hány településen lehet DIGI Mobilra előfizetni a DIGI marketing osztályán.
A "hozzávetőlegesen 700-ra" pontosan 750.
-
dreko
aktív tag
Sziasztok
Mi a módja a digis szám más nevére írásának?
Eddig tesztelésre kaptam egy simet, nevemre venném az előfizetést ha lehetséges. -
trooper44
csendes tag
válasz
Lajosnagy17 #32483 üzenetére
Martonvásárt és környékét még mindig xopatják... A kezdetektől két torony van a városban, szórnak az autópályára, van a településen is kültéren jel, de eszük ágában sincs bekékezni...
A kezdetektől vagyok műholdas digis, és várok türelemmel, de mire és minek? Az a durva, hogy adminisztratív lenne csak a megoldás...
-
Foremi
tag
válasz
w.miki #32496 üzenetére
Az ÁSZF szerint a Digi mobil plusz és max csomag nem használható 4G képes hálózati routeren sem, tehát ehhez mindenképp Diginet aktív 50 tarifacsomagot kell rendelni, ez viszont csak Digi meg Invitel előfizetés mellé rendelhető.
Az S4 nem lenne annyira rossz választás, azon van Hostspot, és egy új akkumulátor olcsóbb ehhez, mint a modem lenne: https://www.emag.hu/samsung-akkumulator-galaxy-s4-hez-2600mah-eb-b600bebecww/pd/E32M0BBBM/A Telekom oldalán nem írja, hogy függő vagy független lenne a Huawei modem, ezt érdemes megkérdezni vásárlás előtt.
Ez nem pont az a típus, de hasonló és nem sokkal drágább: https://edigital.hu/router/huawei-e5576-320-4g150mbps-mobil-wi-fi-hotspot-p735029 -
Foremi
tag
válasz
w.miki #32489 üzenetére
Mifi routerbe csak a Diginet aktív 50 SIM kártya használható: https://digi.hu/mobilinternet
Lehet működik a Digimobil Max és Plusz kártyával is, de az ÁSZF-ben tiltja:
"A Szolgáltatást szigorúan tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőképernyős billentyűzetet), ilyen pl. az adapter, modem."A Jófogáson van pár eladó: https://www.jofogas.hu/magyarorszag?q=mifi
Azt nézd meg vásárlás előtt, hogy a 4G-t tudja-e, egyébként nem használható Digi mobillal.Ha Digimobil Plusz vagy Max csomaghoz kellene, azt ajánlom, hogy vegyél egy régebbi 4G képes használt mobiltelefont, olyant ami tudja a Hotspot funkciót (nem lesz nehéz jó árban találni). Telefonról megosztva már használható számítógépen, és ezt nem tiltja az ÁSZF.
-
w.miki
veterán
Ajánlanátok néhány mifi/router típust, a Digi SIM kártyához?
Használtan (olcsón) szeretnék venni valamit hozzá -
Fuvaros
senior tag
sziasztok
hány nap most a számhordozás voda>digi
köszi -
őrület, sikerült a diginek kiállítania a decemberi számlát, amin végre rajta van az augusztusi pályamatricám
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Digi mobil előfizetést kellene vennem de pár napja lejárt a személyim, most ez van érvényben: Tájékoztatjuk, hogy a 2020. november 4. napján életbe lépett veszélyhelyzet ideje alatt lejáró személyazonosító igazolvány a veszélyhelyzet megszűnését követő 60 napig érvényes.
Ezt az új érvényességi időt a nyilvántartásba nem kell bejegyezni és az okmányon nem kell feltüntetni.
Esetleg tudja valaki elfogadják-e ott, vagy Vezetői engedély is megteszi, most nem szeretném intézni az új személyit, de feleslegesen sem szeretnék várakozni a Digi ponton.
Köszönöm -
cadj92
csendes tag
-
törölt tag
válasz
#76519680 #32274 üzenetére
Ahogy igértem !
Ma megérkezett a Redmi 9 4/64 NFC telóm.
A szokásos kódok beütése után tökéletesen működik a VoLTE-VoWIFI páros Digi kártyával.
ROM: Miui 12.0.1.0( QJCEUXM )
Tehát aki ilyen telefonban gondolkodik, működik rajta.
Nekem a Román Digi kínálat + az MTK proci adott bizakodásra okot , s nem csalódtam.
További szép napot mindenkinek ! -
baly81
aktív tag
válasz
Szokenesz #32449 üzenetére
Üdv a DIGI-sek táborában!
Használd sokáig a szolgáltatást!
Tényleg mázlista vagy a sziaumiauddal! Nem sok típuson megy belőle a VoWiFi! Éppen ezért írd ki ide nekünk az SW és egyéb Droid infókat, hogy tudjuk melyiket kell másnak is feltenni, hogy működjön neki is a szolgáltatás! Köszi! -
Lajosnagy17
senior tag
Mórahalom, Üllés, Pápa, Földeák, Tarcal, Hajdúböszörmény,
Vác téglaház U., Tarcal, Báránd, Nádudvar, MikepércsÚjabban települések jelennek meg egy utca névvel és egy házszámmal azon települések között, ahol DIGI-re elő lehet fizetni. Ott vannak egy-két hétig, talán egy hónapig utána pedig eltűnnek. Próbáltam kideríteni ez mit jelent és arra következtetésre jutottam, hogy tesztelik az optikai kapcsolatot és közeljövőben mobil állomást építenek.
Van valakinek valamilyen ötlete mi mást jelenthet?
-
Szokenesz
senior tag
Üdv.!
Egy hete csatlakoztam én is a Digi Mobil előfizetők közé, hát eddig eléggé kellemes meglepetés a szolgáltatásuk.
Település lényegében kompletten lefedett, kivéve ahol lakom, az a környék. Attól függetlenül simán van térerejük.Bicón, kocsiban általában netrádiót hallgatok, még olyan helyen nem jártam a településen belül, ahol megakadt volna, Telekomnál ez már jó ideje nem megy, mert 4G-n sok helyen már ehhez elegendő sávszél sincs, 3G-t meg elkezdték szép lassan kivezetni.
Létezik olyan térkép/adatbázis ahol a jelenlegi és esetleg a tervezett tornyok helyei megvannak? Csak kiváncsiságképpen, hogy a környéken fog-e történni mostanság valami.
Szerk.:
Számomra ami viszont a legdurvább, hogy egy Xiaomi Redmi Note 5-ös telón simán működésre bírtam a VoWifi-t, a VoLTE meg alapból ment. [kép] Telekomnál pl ezt sem tudtam működésre bírni. -
vbalint77
tag
Ilyen digi tornyot eddig még nem láttam, de már ilyen is van. [kép] ID:31461
-
Lajosnagy17
senior tag
KO01213 Baromállási jelű, DIGI 30 méteres távközlési antennatartó torony 055/22 hrsz
Ez hol lesz?
Van valakinek elképzelése? -
gorbep
senior tag
Ma hoztam ki egy DigiNet Aktív 50 SIM-et, és adtak hozzá egy ZTE MF833V sticket. Ha valaki vadászik stickre, Veszprém, Balaton Plaza... Azt az infót kaptam, hogy 50 GB lefogyása után lassítják... vissza is kérdeztem, mert mintha azt olvastam volna itt, hogy lefogyáskor lekapcsol. Sajnos egy előfizuhoz csak 1 SIM-et lehet kérni. TP-Link MR6400-ba téve Plug&Play ment.. még PIN-t se kellett beállítani!
-
djsunstealer
aktív tag
Digi R2 telefonnal valakinek van tapasztalata? Ugye ez a Oukitel c17 pro-nak felel meg, 2019-es, nem egy friss teló. Bármilyen más Oukitel "csoda" - gondolok itt a 2020-ban kiadottakra is - alkalmas lehet Digi VoWifire? Köszönöm szépen a válaszokat!
-
Fuvaros
senior tag
Mától teljes jogú digi mobil tagságom van - vodától számhordozással. remélem beválik, megbontok egy búzasört..
-
MadMancs
veterán
válasz
#70635776 #32417 üzenetére
Ez tény. De az is hogy az országot járva (Dunántúl, alföld) voda produkálja legtöbbször hogy 4G, de sokszor 3G is nuku vagy épp hasznalhatatlanúl lassú. Mondom úgy hogy Voda a fő kártyám, mellette van egy Digi sim és egy Telekom eSIM. Voda mindig aktív, másik kettő közül az egyik pedig attól függ hol vagyok. Sokszor Digi a maga nyúlfarknyi B3 al lepipálja. Sőt van olyan terület (pl. Karcag külterület ahol digi a legjobb).
-
törölt tag
válasz
Palesztin994 #32407 üzenetére
Itt leírtam az árat: [link]
Itt leírta a topikgazda, hogy mit kell mondani: [link]
Itt leírtam a kulcsszót román példával, hogy mire lehet hivatkozni az alku során (nem nehéz analógiát vonni és átültetni magyar gyakorlatba): [link]
Aztán itt (az utolsó bekezdésben) már 1 az 1-ben, szájbarágósan is leírtam: [link]
Fentebb leírták, hogy mi az alapcsomag: [link]
Nyilván ez így nem jobb a maga 0,2GB-os havi keretével mint a digimobilMaxPlusz. (itt sajnos korábban rosszul írtam, összekevertem a két digis csomagot). Tehát ehhez kaptam egy kiegészítő netes csomagot.Ezek után mit kéne tegyetek? Hívjam fel helyettetek a 1270-et, "mert az én hangom mélyebb?"
-
válasz
viktorhu #32399 üzenetére
Hasonló rémlett nekem is, mikor ez aktuális volt, és kérdeztem a vodás barátomat, hogy miket ajánlanak ilyenkor (nem kerestem elő). A lényeg az, hogy nincs a közelében az ilyenkor kapható ajánlat a Digis ajánlatnak. Csodálkoztam volna, ha az elmúlt egy év alatt ekkorát fordult volna a világ, hogy már kiemelkedő ajánlatuk lett erre, de nem lett válasz, így marad csupán a korábbi tapasztalat, ami mást mond.
-
törölt tag
válasz
domper2015 #32400 üzenetére
Nem is az volt a cél, hogy a digi publikus tarifája össze legyen hasonlítva egy nem publikus tarifával.
A kérdés onnan indult, hogy a fórumtárs feltételesen a digimobilhoz való csatlakozásról érdeklődött, illetve azt kérdezte, inkább maradjon-e a vodánál. Erre írtam, hogy bizonyos esetekben (voda ügyfélmegtartás) el lehet érni a digivel azonos/közel azonos tarifát másik szolgáltatónál is (pláne ha azzal meg van elégedve és csak az ár miatt váltana, akkor miért ne maradna egy jóárasított megtartós tarifával?) -
domper2015
senior tag
válasz
viktorhu #32399 üzenetére
Lehet külföldi példákkal dobálozni, Lengyelországban is olcsóbb a mobilozás.
De azt el kell ismerni, hogy a Digi által kínált publikus csomagok Magyarországon ár/érték arányban a legjobbak.
Nem lehet összehasonlítani egy kormányzati flottás Telekom csomaggal, feléjük erősen lejtett a pálya. A kormányzati flottában 17xx Ft-ért korlátlan beszéd + net, 20 GB EU roaming. -
törölt tag
válasz
#76519680 #32393 üzenetére
Első körben leíram a magyar vodás sztorit.
Második körben a románt.
Ennyi....
Meg még annyi, hogy 2 vodás app csak úgy lehet a telefonon, ha más-más országhoz tartoznak. [kép]
1999.01 óta (vodafone-airtouch révén) vagyok vodás, amikor Magyarországon még csak szó sem volt vodáról.
Ennyi a teljes sztori....Ehhez jön az, hogy jöttem volna a magyar vodától a magyar digihez, de nem engedett el az ügyfélmegtartó csoport...
Erre írtam az első hsz-emben, hogy megmondom a tuti-t. -
törölt tag
válasz
#70635776 #32386 üzenetére
Szerintem te nagyon eltévedtél !
Ez a MagyaR Digimobil fórum !
Ide beírni, hogy te a román vodától jobb csomagot kaptál, mint a MagyaR Digi tarifa...
Ha ezt meséli valaki nekem ..nem hiszem el !
Mi volt a terv ????Te jó Isten....most gyere le.....
( itt nincs verseny ! Az ügyfélmegtartó annyit mond a legtöbb esetben: Mehetsz !!! vagy még rosszabb konstrukciót adna, mint előtte )
-
törölt tag
válasz
baly81 #32387 üzenetére
Mutatok neked ilyet: [kép]
15 éves voda.ro előfizetés, 5 euróért, ugyanannyi mint a digi.ro korlátlan beszédet tartalmazó csomagja.
A vodával ugyan korlátlan beszéd csak hálón belül van ennyi pénzért, de kérdem én: mire nem elég havi 1200 perc hálón kívül?
A net havi 60GB (most promóban adtak valamiért +100GB-ot) vs. digi 50GB-ja, vodánál van ingyen sms (diginél fizetős az sms), és vodánál a csomag tartalmaz felár nélküli roamingot is 2,8GB+100perc erejéig (diginél ez is fizetős).
Tehát: a digi megjelenése pozitív hatással van még a konkurenciánál lévő előfizetőkre is. -
nyitom
aktív tag
válasz
baly81 #32387 üzenetére
Én is 97 ben még a westelnél kezdtem és maradtam a telekomnál 2 évvel ezelőttig de soha nem kaptam jó ajánlatot tőlük. Amikor díjcsomagot akartam váltani akkor azt csak hűségidő megkötésével engedték volna. Soha nem volt feléjük sem tartozásom és az akkori 2 előfizum, amiben szinte semmi net nem volt és alig beszéltem, jött ki havonta 8-9 ezer forint környékére. Ezért is sokaltam be és váltottam DIGIre és nem bántam meg. Ez alatt az idő alatt amióta DIGIs vagyok százezres nagyságrendet spóroltam meg!!! /Két plusszom és egy maxom van/.
-
ACE-
addikt
válasz
baly81 #32387 üzenetére
Én is azóta spóroltam rengeteget, amióta van a DIGI-nek a teszt csomagja, a Telekom havi előfizetést pedig átváltottam Domino-ra. Szerintem azóta havi 2-3 ezret minimum spórolok. És ez csak egy előfizu mert az asszony céges flottában van (nem fizet semmit) gyerekeknek meg még nincs.
-
baly81
aktív tag
válasz
#70635776 #32386 üzenetére
Nekem a telekomnál 25 éve volt vezetve a számom /személyem. Kb. 10 év előfizetés után sem tudtak olyan ajánlatot tenni mint a konkurencia (DIGI).
(Sohasem volt tartozásom...)
Bár megmondom őszintén, ha tudtak volna sem maradtam volna náluk! Nekem nagyon elegem lett belőlük! Ott húznak le ahol csak tudnak!
Nem csak engem, mindenkit! -
törölt tag
válasz
fateless #32385 üzenetére
"Digis" árakat pl. a román voda csak akkor ad, ha valakinek sok év vodás előélete van, nem volt tartozása, és bemondja hogy zárják le az előfizetését, mert megy a digihez.
Nem hiszem, hogy valaha is változna az, hogy a digi = a nagy nyilvánosság számára elérhető legolcsóbb szolgálatással.
Hogy pár(ezer) embernek a voda hasonló tarifát ad a digiével, az = a hibahatárral. -
törölt tag
válasz
fateless #32383 üzenetére
Elnézést kérek mindenkitől: az egyéni szerencsém nem összemérhető a digimobil mindenki számára elérhető csomagjával.
Így lezárható a téma.
Lehet így is: "elénk tárhatnád" , "akár blöffölhetsz" ...stb....
Sokszor egy privát üzenet + a ŕégimódi "kérlek szépen" csodára képes. -
snooze
veterán
digi meglevö elöfizura lehet számhordozni,vagy uj kártya kell?
-
baly81
aktív tag
Nekem csak egy bajom van ezzel a hozzáállással, mármint az ügyfélmegtartó, utolsó percekben még a fizető ügyfél után kapó szolgáltatói hozzáállással...
Érdekes módon mindegyik szolgáltató tud egy -az addigi csomagodnál- sokkal kedvezőbb ajánlatot tenni! Így volt nekem anno a UPC és a Telekom is legutóbb...
Persze, amíg ott voltál és fizetted hónapról-hónapra a sok-sok lóvét, addig nem keresnek meg, hogy figyelj már Te barom, tudok neked olcsóbbat, ugyan ilyen feltételekkel...
Ilyenkor, mikor a jóval olcsóbb konkurenciához menne az ember, persze hogy megy a sírás! Meg is érdemli mindegyik a gyönyörűséges triumvirátus tagjai közül, hogy a DIGI alájuk tegyen! Mióta a DIGI-nél vagyok, konkrétan ötöd-hatod annyit fizetek mint előtte a Tkom-nak! A feleségemnél dettó ugyan ez a helyzet! Ráadásul itt a környékünkön mindenhol van térerő és gyors mobilnet. Szóval semmit sem veszünk észre a szolgáltatóváltásból... Csak azt, hogy az eddig havonta A Tkom-nak fizetett összegből hat hónap (!!!) jön ki a DIGI számláiból! -
Foremi
tag
válasz
Palesztin994 #32362 üzenetére
Szia Palesztin994!
Először is a https://digi.hu/mobil/lefedettseg oldalt érdemes megnézni, hogy azokon a helyeken, ahol használni szeretnéd, van-e lefedettség.
Budapesten és környékén jó a lefedettség. Természetesen mivel vezeték nélküli, ezért a tényleges sebesség nagyban függ a toronytól való távolságtól, és az aktuális leterheltségtől is.Jó térerő esetén én átlag 10-15 Mbit/s sebességet szoktam mérni. Ez olyan 4 és 5 közötti térerő esetén érvényes (tehát a torony közelében). Ez a sávszélesség kb. mindenre elegendő (böngészés, Facebook, Messenger, akár HD YouTube videókat is nézhetsz rajta, ha elég adatkereted van).
Közepes térerő esetén (2-3 egység) 5 és 10 Mbit/s között szoktam mérni. Még azt mondom, hogy ez sem rossz.
Gyenge, de még stabil térerő esetén (1-2 egység) átlag 1-3 Mbit/s körül szoktam mérni. Még ez a sebesség is elegendő a YouTubra, bár már nem HD felbontással, de telefonon teljesen jó.
Összességében a toronytól messzebb, egy régi építésű épületben (ahol tényleg csak 1-2 egységen van a térerő) is hibátlanul működött nekem, még a YouTube sem szaggatott. -
törölt tag
válasz
Én megmondom neked a tutit: úgy hívják vodafone ügyfélmegtartó csoport.
Tegnap 1490-ért jobb csomagot kaptam, mint a digimobil Max.
És országos lefedettségem van, normális sebességgel, felár nélküli roaminggal. -
törölt tag
válasz
A tutit nem fogja tudni megmondani senki.......
Kérsz egy sim karit...1500...teszteled a te környékeden, vagy amerre mozogsz milyen....ha jó, integetsz a vodának...ha nem...lemondod a Digit.
Hűség nincs..." Egyszerű a választás " -
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Aki használ digimobilt pest vagy pest környékén, le tudná írni, hogy mik a tapasztalatok? Milyen a mobilnet, milyen a lefedettség a gyakorlatban a hívások és a netezés tekintetében? Összességében megéri az olcsóbb havidíj, vagy szenvedés és maradjak inkább vodánál? Külföldről ugyanúgy működik, mint pl a voda (euba hazai percdíjak, nem számolja a havi keretben lebeszélhető percek fölé a hívást)? Köszönöm! -
Nagyfejű
aktív tag
Nekem nagyon bejött ez a Digi mobil, 1 hónapja használom masodik kártya kent a 30gb net csomagom van. Jó gyors, stabil...
-
Diák66
őstag
válasz
zelikocc #32358 üzenetére
Szerintem egyértelmű, olcsó helyet keresnek. Ahol más szolgáltató jelen van, ott tudják az illetékesek (lakók, közös képviselő stb...), hogy egyes szolgáltatók mennyit fizetnek. Ezért a Digitől is annyit akarnak, de az meg értelemszerűen nem vállalható így. Ami számomra furcsa, hogy az Inviteles területeket gyorsan lefedhetnék, de ez mégsincs így, pedig adott lenne, hogy saját hálózatba bekössék a bázisállomást.
-
Lajosnagy17
senior tag
A DIGI állomások száma kb 2200 és 2400 közé várható, szóval még valahol 300 és 500 között lehet az új állomások száma.
Szerintem ezzel már elég jó lefedettséget lehet elérni.
-
válasz
Foremi #32342 üzenetére
Nekünk is ugyanez a tapasztalatunk Bács-Kiskun megyében 4db SIM kártyával.
A lefedettség is már egész jó, vannak azért még hiányok kisebb mellékúton levő településeken, de nagyon remélem hogy tartani fogják a februári tempót a lefedettség bővítéssel.A mi falukban különösen jó helyre sikerült tenni az antennákat (egy magas víztorony a falu közepén) így dacára az 1800Mhz-nek az egész faluban a DIGI-nek van a legjobb lefedettsége.
-
törölt tag
válasz
dchard #32334 üzenetére
Nagy öröm számomra, hogy ennyire fáj neked is az igazság ! Csak meg kell nézni a cikkeket !!!
A digi mocskolva van mindig, a többi istenítve ! Nincs ezzel baj, csak ha valaki ezt szóvá teszi, nem kell besértődni ! Talán nem véletlen, hogy másoknak is feltünik ez a dolog !!!
Most pedig görgess tovább !!! -
viktorhu
veterán
válasz
4Grider #32315 üzenetére
Olyan szintű a titkolózás a diginél, hogy teljesen biztos vagyok abban, hogy a szóvivőnek sem adnak valós információt. És ebből generálódnak ezek a buta mendemondák is, mert a szerelőknek meg az ügyfélszolgálatosoknak ciki, hogy nulla információjuk van, ezért mindenféle pletykákból tájékozódnak hozzáértés nélkül.
Pl. itt a helyi ügyfélszolgálaton, amit 2007 körül vett át a digi a lanos hálózattal együtt, pontosan ismerték az ügyintézők a hálózat felépítését. Ma már senki nem tud semmit.
Így a szóvivő is csak bullshitel, amivel csak lejáratja magát a digi.
-
-
törölt tag
válasz
kissvendel #32329 üzenetére
Ez a szalay is olyan mint a hwsw oldalon a koi !
Ezeknek ezért fizetnek !
Hogy mocskolják a Digit !
De nem kell velük foglalkozni...csak tovább kell görgetni !!! -
DevKiller
senior tag
válasz
kissvendel #32329 üzenetére
Ez így van.
De illene szortírozni egy kicsit, ha már a témával foglalkozni.
Mert ez így nekem úgy hangzik, mintha én ide beírnám, hogy holnaptól lesz 10 MHz B20 és lehoznák, hogy plusz frekihez jutott a DIGI... -
riki
senior tag
válasz
dchard #32307 üzenetére
Én ezt az egészet ,nem is értem. A digi annyira zárt rendszert használ /ezáltal sérülékeny/,hogy mikor Fehérváron elvágtak egy optikai kábelt, lehalt minden,de szó szerint minden szolgáltatásuk megszünt létezni. Ezáltal a fél országban problémák léptek fel. Az,hogy a T-től bérel simet ,azt meg minek ? Akkor már ott a Voda kiszervezett tornyai, amit simán bérelhetne ? Több sebből vérzik ez a cikk. A Digi sajtósa szerintem meg vér profi . Elmondta a sablon szöveget, ami a cégre jellemző ,semmi sallang.
-
DevKiller
senior tag
mert a DIGI-nél nincs belsős kommunikáció.
visszakanyarodnék arra az időszakra, amikor indult a roaming. Megkérdeztem a DIGI facebook oldalán(meg én magam is sejtettem a cég hozzállásából), hogy külön kérni kell a szolgáltatást, nem aktiválják csak úgy. Természetesen igen volt a válasz. Első emberke aki innen a fórumról betelefonált, hogy ő szeretné: Roaming?? Ja igen, mindenkinek alapból aktív. Másnap már megcsinálták neki. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
baly81 #32290 üzenetére
Szalay Dániel 2020. október 8-án megkapta a bezárt Népszabadság szerkesztőségi kollektívájától a Népszabadság Újságíró díjat. (hu.wikipedia.org)
Ettől függetlenül vagy emellett felháborogtató (hatású itt topikunkban) hogy furcsán alapozott cikkecskéjét a DIGI ellenes támadásként értelmezhetnénk!!
Szerintem Szalay Dániel írta le hogy "Mickrotik" , s ezt minden MTCNA nevében is felháborogva visszautasítom
Még jó hogy nem mikro dick! -
nyirzoz
aktív tag
válasz
#23310336 #32319 üzenetére
Most zajlott le számhordozásom a BlueMobile-tól. 20 órakor megszűnt a régi szolgáltatónál és másfél óra múlva már a hordozott szám a DIGI-nél volt. Mások SMS elmaradásokról számoltak be hordozás esetén, nekem rögtön jöttek banki- és más szolgáltatói SMS-ek is. Gördülékenyen ment!
-
Fuvaros
senior tag
válasz
#23310336 #32314 üzenetére
azért nem kéne elfelejteni, hogy a digi 1000 ftért ad egy alsó csomagot, amit a Voda 3x áron ad. Nem kéne a Digi felhasználóinak aprópénz fizetése mellett igencsak ugrálniuk. A józan ész azt követeli, hogy toleránsak legyenek, de nyugodtan ármehetnek másik szolgáltatóhoz.
-
törölt tag
Őszintén remélem, hogy ennek a baromnak olyan kártérítési pert akaszt a nyakába a DIGI jogi osztálya hitelrontás miatt, hogy még az unokája is nyögni fogja...
Az egyik levélírónk például 50 mobil adótorony leállásáról írt, ami mögött szerinte az van, hogy a DIGI egyes adótornyait Telekom SIM kártya köti rendszerbe „a Magyar Telekom a DIGI díjtartozása miatt korlátozta a mobil állomások hálózati elérését biztosító Telekomos adat SIM kártyákat”
De őszintén gratulálok a Digi szóvivőjének is a bullshit, semmiről nem szóló válasz okán.
-
azozo
senior tag
válasz
White24 #32312 üzenetére
Nekem Global ROm-os van ...arra még nem jött
A furcsa hogy telekomos simel megy midkét simen....tehát ezért gyanakszom a DIGIre... pedig a wifit álltottam elsődleges hívásnak...otthon próbáltam a digis wifin.../altiválva a volte és a vowifi kóddal/ a menúben is be van kapcsolva..
-
laci666
senior tag
válasz
dethroner #32288 üzenetére
Huawei Nova 5t dual Sim-es DIGI és VODA is VoLTE megy.
Wifire váltáskor a Digi WoWifire kapcsol.
Valamint a VoLTE-én a hívás piszok gyorsan kapcsol és minőségben is sokkal jobbnak érződik mint a nem VoLTE hívás. -
Fuvaros
senior tag
válasz
djsunstealer #32303 üzenetére
sikerült beregisztrálni a digi oldalra, látom az egész profilom az aktuális mától is érvényes szolgáltatásokkal, az új hívószámmal. látom a Aktuális telefonforgalom: 0 Ft sort is.
Még teljesen nem értem ezt, hiszen már volt 2 hívásom kifele a digi kártyáról és még nem volt aktiválva a vowifi és volte. Mindjárt kirakom, mit kellett a diginél beállítani a telefonon -
Fuvaros
senior tag
Voltam a Diginél, kértem 1000Ft/hó Digimobil Plusz csomagot.
Beaktivizáltuk szépen a SIM kártyát a telóba elsőnek, második lett a Vodafone.
Pár beállítást a menűben is eszközölni kellett.
A mostani készülékem Redmi Note 7.
Egyelőre nem tértünk ki a vowifi és volte funkcióra és nem ellenőriztem még le.
Hogyan csináljam? -
baly81
aktív tag
válasz
trec12 #32287 üzenetére
Ez csak megint egy lejárató kampány a DIGI ellen!
Semmi valós háttér, semmi helytálló infó. Nem is engedném ezeket a cikkeket névtelenségbe burkolózó "dolgozó" néven publikálni. Az ilyen kis gennyes pöcsök vállalják fel amit mondanak! Persze tudom, hogy nem így van, semmi köze ehhez egyik melósnak sem! Azaz csak egynek, a Szalay Dánielkének, aki gondolom rendelésre megírta ezt a semmitmondó cikket, mert a végére kiderül, hogy a Telekomnak sincs semmi köze a DIGIhez! Szóval ez a Dani is egy klikkhajhász nulla "író"!
(Te Dani! - Örülj, hogy ebben a kifacsarodott elmebeteg világban élsz! Az ilyen hitelességet romboló cikkekért régen fejüket vesztették az emberek!) -
DevKiller
senior tag
válasz
dethroner #32288 üzenetére
Kis off-topic de témába vágó, csak nem DIGI:
Nálam a Voda még A50 alatt most sem tudja normálisan megoldani a VoLTE-t. Az esetek 90%-ban levált, maradékban meg nem hall/csilingelés/víz alól beszélek és társai a reakciók a vonal túlvégéről. Na ilyen a DIGI-s SIM-mel nincsen. Egyik szolgáltatónál sem kapcsoltattam be, ergó ők aktiválták, mint éles szolgáltatás, és még is hulladék. Ezek szerint a DIGI-nél a Xiaomik ezek. Amit el lehet fogadni, mert alapból nem megy vele, vagy nem minden esetben, és a DIGI sem támogatja hivatalosan.
Ezt már nem neked:
Nem ésszerű ekézni azt a szolgáltatót(igen DIGI istenítés következik, mert amiben jók, abban igen is jók) a DIGI támogatja a legtöbb VoLTE/VoWIFI képes készüléket. VoWIFI T-nél van csak, többieknek enyhén túlozva ismeretlen szakkör a történet. Még hozzá tartozik a történethez: Itt senkit se láttam szívni VoLTE-vel olyan készülékkel amit a DIGI támogat, csak olyannal amit nem, tehát a technológia náluk megfelelően működik. Az, hogy meg a DIGI új és neki egyszerűbb arra meg annyit, hogy a többieknek nemes egyszerűséggel több lovetta van, tehát megtudnák oldani. De hát van 2G meg 3G azt elvannak vele, kit érdekel fajta mentalitást tanúsít némelyik szolgáltató.
-
trec12
addikt
Panaszkodtak a DIGI-re az olvasók, reagáltattuk az olvasói levelekre a céget
Ha nem igaz az gáz ha meg az az is....de a Telekom szerint nem igaz.
-
törölt tag
válasz
baly81 #32285 üzenetére
Ez a VoWifi inkább azoknak fontos, akik járják az országot, sok lefedetlen területen megfordulnak, de fontos nekik, hogy elérhetőek legyenek Digis vonalon. Persze külföldi nyaraláskor is jól tud jönni ! Akiknek pedig van más forrásból net, s osztják maguknak, az is jó verzió !
Persze ez csak addig lesz fontos, amíg ki nem építik rendesen a hálózatot.
Sajnos sok hátráltató tényező van, de én bízok bennük ! Később még a hasznukra is lehet, hogy kényszerből tobb tornyot kell építeni. -
baly81
aktív tag
válasz
#76519680 #32284 üzenetére
Mi nem a digitől vettük a telefont, viszont előtte megkérdeztem az ügyfélszolgálaton, hogy az ajánlott készülékek között szereplő Honor 20-al 100%-ban működni fog e a VoLTE/VoWiFi. Elsőre nem is kaptam kielégítő választ. Szerencsére ezt a típust vásároltam meg, pedig szemeztünk a Xiaomi-kkal is. Akkor még azok is benne voltak a listában.
Szerencsére a Honorral megy minden hibátlanul! -
törölt tag
válasz
M.Ildiko #32281 üzenetére
A Wifi egy szabványos dolog !
A Vowifi is szabványosítva van !
Az, hogy két különböző országban, nem egyforma hálózati frekvencián szolgáltat 4G intetnetet egy szolgáltató, na olyan van !
Akkor az VoLTE sem fog menni !
Aki nem akar esetleg szívni, a Digitől vesz telefont ! Aki pedig szeret veszélyesen élni, imádja, élvezi a kihívásokat....máshonnan.... -
M.Ildiko
tag
válasz
#76519680 #32270 üzenetére
Azért arra tessenek figyelni, hogy ami Romaniaban vowifi, az itthon jo esellyel nem az, kivéve, ha a paraméterei ezt lehetővé teszi. Én belesetaltam ebbe egy allview telefonnal. A román digis oldal telefonismertetője szerint volte, vowifi, de itthon ez egyaltalan nem működik, valamilyen frekvencia-elteres (bocs nem ertek hozzá) miatt.
-
törölt tag
válasz
djsunstealer #32275 üzenetére
Tudod, ez attól (is) függ a telón milyen ROM verzió van, s abban benne van-e, tartalmazza-e a Digi VoWifi beállításai !
Mivel a románoknál beszállító a Xiaomi, így valószínű benne van.
Sőt benne van a többiben is, csak a régiót kell állítani ( az meg nem sima user mulatság ) -
törölt tag
válasz
dethroner #32262 üzenetére
Részben hülyeséget írsz....( már bocs ) !!!
A VoLTE és a VoWIFI is tökéletesen működik a Digivel, csak megfelelő telefonnal kell használni !
Nem úgy mint pl a Telenornál.....ott azt javasolják kapcsold ki a VoLTE lehetőségét mert xar.....
A román Digi oldalán nézd meg milyen Xiaomi mobilok vannak !!! Azokkal valószínű itthon is menni fog ! Az meg hogy 4G lefedettség kell a VoLTE használatához miért csodálkozol ??? -
4Grider
félisten
válasz
tibor23 #32265 üzenetére
Részletek az ászf-ből:
"DIGI belföldi hálózaton belüli mobil és DIGI mobilhálózatból magyarországi DIGI és Invitel vezetékes előfizető VoWIFI technológián keresztül kezdeményezett hívás díja 0 Ft/Perc."
Tehát román Digiről nincs szó az ászf-ben.
"A DIGIMobil PLUSZ tarifacsomagban foglalt lebeszélhető percek belföldre és 1-es
nemzetközi díjzónába indított normál díjas hívások esetén használható fel."
1. NEMZETKÖZI DÍJZÓNA
Andorra, Ausztria, Azori-szigetek, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Feröer szigetek, Finnország, Franciaország, Francia Guyana, Gibraltár, Görögország, Guadeloupe, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Kanári-szigetek, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Madeira, Málta, Martinique, Mayotte, Monaco, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Reunion, Románia, Saint-Martin, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Törökország -
tibor23
senior tag
Érdeklődnék, hogy román Digi (vezetékes) számok hívása ingyenes Vowifi-n keresztül vagy sem? És a 200 perces havi keretbe bele tartoznak EU-s mobil számok is?
-
dethroner
veterán
válasz
rothfb #32252 üzenetére
A VOLTE akkor lenne csodafegyver, ha csak 4G-n szolgáltatna a Digi. De mivel nem így van, így nem sok értelme van. Sőt, külön hibalehetőségre ad esélyt, nem véletlenül szedte ki pl a Xiaomi is a régebbi rendszerekből. Muternéknál pl annyira gyenge a lefedettség, hogy szinte pillanatokra tud csak a mobilnetre csatlakozni, vagyis nem lehet beszélgetni rajta. De hagyományos gsm hívás jól megy még így is.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest