Hirdetés

Aktív témák

• baly81

aktív tag

Nekem csak egy bajom van ezzel a hozzáállással, mármint az ügyfélmegtartó, utolsó percekben még a fizető ügyfél után kapó szolgáltatói hozzáállással...
    Érdekes módon mindegyik szolgáltató tud egy -az addigi csomagodnál- sokkal kedvezőbb ajánlatot tenni! Így volt nekem anno a UPC és a Telekom is legutóbb...
    Persze, amíg ott voltál és fizetted hónapról-hónapra a sok-sok lóvét, addig nem keresnek meg, hogy figyelj már Te barom, tudok neked olcsóbbat, ugyan ilyen feltételekkel...
    Ilyenkor, mikor a jóval olcsóbb konkurenciához menne az ember, persze hogy megy a sírás! Meg is érdemli mindegyik a gyönyörűséges triumvirátus tagjai közül, hogy a DIGI alájuk tegyen! Mióta a DIGI-nél vagyok, konkrétan ötöd-hatod annyit fizetek mint előtte a Tkom-nak! A feleségemnél dettó ugyan ez a helyzet! Ráadásul itt a környékünkön mindenhol van térerő és gyors mobilnet. Szóval semmit sem veszünk észre a szolgáltatóváltásból... Csak azt, hogy az eddig havonta A Tkom-nak fizetett összegből hat hónap (!!!) jön ki a DIGI számláiból!

Aktív témák