Hirdetés

Aktív témák

• WaterWave

veterán

válasz #72445440 #9760 üzenetére

Ezzel egyetértek, de sok dologban vitatkoznék...
    Most ne a torrentezőkből induljunk ki.
    De mai világban, ahol a youtube-on is egyre több a 4k-s video, urambocsá nyaralsz vidéken, csinálod gopro-val a 4k-s videokat, szeretnéd feltölteni a házi nasodra ftp-vel, konkrétan nem hogy 50gb de 200 is kevés. De nem is kell a 4k videokig menni, HD video anyag is lecummantja az 50 gigát. Rengeteg példát tudnék mondani amire kevés a "korláttal" bíró net..
    Külföldön 7 fontokért olyan kártyákat vesztegetnek, hogy leesne az állad, korlátlan netekkel és ott meg tudják oldani...
    Én egy olyan megoldásra gondolnék a digitől, hogy lenne egy valóban korlátlan simkártya, amivel telefonálni is lehet, korlátlan alatt azt értem, hogy a sávszél megmarad, jelen sávszél nekem megfelelne, de nem korlátoz semmire GB adatok átlépése után sem. Erre a kártyára azt mondja a digi, hogy 2-3 ezer forint. Rendben is volna, meg is vásárolnám, a havi számlámban ott figyelne, és boldogan kifizetném....
    De ha belegondolsz 50 giga semmire nem elég mai világban. Most teszt időszak van év végéig, addig foltozzák, fejlesztik, viszont nagyon remélem lesz korlátlan opció is díjkötelezettség ellenében, és én azzal élnék is.

Aktív témák