Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Gabi9
csendes tag
Sziasztok, igényeltem én is 2 sim-et (Budapesten), egyiket egy LTE-s huawei tabletbe, a másikat egy samsung galaxy j1-be (3g) tettem. Egyiknél sem működik a net, nincs adatforgalom, csak telefon hálózat. A telefonnál talán érthető, bár szerintem a 2g-t tudja, és akkor működnie kéne. A tabletnél viszont nem értem miért nincs. Esetleg várni kell az aktiválásra, mondtak valami 72 órát, de ahogy a hozzászólásokat olvasom, itt senki nem ír ilyesmiről.. :/
-
Male
nagyúr
válasz
nagyk97 #9677 üzenetére
Az itt talált kódokat írtam be a tárcsázóba (sajnos nem tudom melyikeket... a sok csillagos kettőskereszteset meg egy lekérdezőset amiben számok is voltak...), aztán egyszerűen a menüben bekapcsoltam a VoLTE-t, meg lejjebb a Híváskezdeményezés Wi-Fi használatával-t.... és ment is. Mondjuk ha a "hálózat elsőbbségi jogai"-ra rányomok alatta, akkor összeomlik
...de nem piszkálom, működik. (Redmi 5 Plus, MIUI 10.2)
-
adika4444
addikt
Hali!
Én is csatlakozok végre egy kártyával, iPhone 6S-ben, eddig még nem telefonáltam, csak neteztem. Az Örsről haladtam a XVII. kerület felé, a netrádió egyszer nem szakadt meg. Igaz, volt ahol lement 1-re a térerő, ott sanszos volt, hogy nem szakad-e meg, de szerencsére bírta.
Ami vicces, hogy sokszor a DIGI-vel jobb eredményeket mérek mint a Telenorral, az itt nagyon lassú.
Szóval így ingyen tesztnek ez eddig baromi jó.
-
sysrq
őstag
Üdv!
Most egy sim-et kértem.
Ha elkérem a maradék 3 sim-et (ügye négy lehet egy élőfizetőnél):
-meddig tart a teszt, meddig ingyenes?
-ha nem akarom megtartani előfizetésként csak visszaadom és kész?Próbáltam apróbetüs kitételeket keresni de nem találok semmit, ez tényleg a fogyasztó (én-mi) hasznára van és nem a szolgáltatóéra?
-
LAFAYETTE007
csendes újonc
válasz
MasterMark #9691 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Akkor ez nem biztos, hogy egyszerűen fog menni hamarosan... -
MasterMark
titán
válasz
LAFAYETTE007 #9690 üzenetére
A szolgáltatónak is engedélyeznie is kell, és a telefonban is benne kell legyen a szoftverjében a szolgáltató profilja.
-
LAFAYETTE007
csendes újonc
Szép estét Kedves Mindenki, Régebbi és újabb Tagok, Csodavárók &Co.!
Köszönöm én is a táblázatot tomp!
Nekem BlackBerry Motion-ben ma elsőre vette a teszt-sim-et, alapbeállítások nyomán a hívás és fogadás is működött.De.
Bár a BlackBerry szerint is VoLTE és VoWi-Fi képes a készülék, a telefonbeállításokban nyoma sincs az opciónak...
BlackBerry amerikai fórumon utánaolvasva a szolgáltató kell engedélyezze, de ezen csodálkozom.
Tud valaki bővebbet erről?
Kérek segítséget, ha igen vagy jelzést, ha infója van valakinek, hogy nem!
Köszönöm szépen!S maga a kezdés: VÉGRE eljött a nap, ma!
Budapest, Shopmark, 9 óra után, alig sor, simán ment, vezetékes szolgáltatás mellé 4 sim.
Mire végeztünk viszont már vagy 15-20-an vártak sorra, érkeztek...
[kép]Soroksáron indult a "tesztelés":
[kép]Kb. 15 magyarországi/EU hívás alapján, kb 2* ki sem csengett, egyébként jól hallhatóan, engem is értettek.
Ha a fenti Vo-kérdésekre is lenne megoldás egész jól indulna a június...Köszönöm és szép estét Mindenkinek!
-
betyarr
veterán
válasz
DarkByte #9685 üzenetére
egy hálózaton belüli vezetékest hívtam fel és egy tmobilos (2g) számot.mindkettő vowifin ment ki és tökéletes volt a hang oda-vissza.ami érdekes,hogy a 1272-őt nem tudom hívni az új mobilszámomról.
holnap megpróbálok egy 70-est és egy 20-ast is.majd megírom mire mentem vele.
illetve,apósék mennek csíksomlyóra.majd megmondom neki,hogy figyelje a hálózatot.
-
DarkByte
addikt
Amúgy tényleg nincs olyan 20/30/70-es számmal bíró szolgáltatás, amivel hívás minőséget lehet tesztelni és vissza lehet hallgatni saját magamat? Kvázi ilyen hangposta szerűség?
Sokat segítene a tesztelésben, hogy nem valami ismerősömet kell a hülye hóbortommal zaklatni.
-
törölt tag
Pro tip: ha vezetékesről megpróbáljátok felhívni az új digis számotokat ne felejtsétek le a 0650-et különben a rendőrségi diszpécserek lehet magyarázni, hogy mi van
-
betyarr
veterán
válasz
Lipigab #9683 üzenetére
Telefonica_UK_Commercial-ra tettem át india vodafone helyett és szépen meg is jelent a vowifi.szépen vált a volte és a vowifi egymást között amikor kikapcsolom az egyiket.
huhh,pedig nem sok reményt fűztem már ehhez az egészhezDarkByte: azért még nem kiabálom el a dolgot,mert beszélni nem beszéltem rajta,csak hívtam.az kicsöngött.
-
DarkByte
addikt
válasz
betyarr #9680 üzenetére
Hmm
Érdekes. Majd számolj be, hogy mit tapasztalsz. Én egyelőre letiltottam, amiatt hogy a VoLTE-s hívásnál nincs hang egyes irányokba. Hátha a UK profil akkor orvosság lehet arra is. (Habár ha másnál is jelentkezik nekem ez inkább hálózati gondnak tűnik, mintha az AMR-WB és AMR-NB kodekek közötti transzkódolás nem menne egyes esetekben)
#9686: esetleg ha van rá lehetőséged, próbálj már ki légyszíves pár nem hálózaton belüli számot felhívni, hogy mit tapasztalsz. Még egyszer: nekem a Telenor-os 2G-s partnerrel volt gondom, leginkább az lenne érdekes számomra.
-
törölt tag
Kérés
aki kábeles Digisként kötött mobilt nézze meg legyen szíves az ügyfélkapun hogy bármelyik menüpontban lát-e esetleg bármilyen információt a mobillal kapcsolatban. Én műholdasként kötöttem, nekem nem mutat semmit. -
DarkByte
addikt
válasz
Td48Vii #9665 üzenetére
Remove-oltam az overseas profilt, ami leírást követtem abban is benne volt ez a lépés. De azért köszi!
Bennyboy: én mindenképp második SIM-nek gondolom ezt. És szerintem másnak is így érdemes gondolni rá. Legyen mellette egy egyéb SIM a telefonban amire lehet számítani, ha fontos hogy el tudjanak érni és hogy te is tudj telefonálni. Amúgy meg "játszós" második kártyának teljesen jó, főleg így ingyen. És úgy, hogy nem kell 100%-ban helyt állnia a gyerekbetegségeit is sokkal könnyebb elnézni neki. Ellenben marha jó lesz megtapasztalni a fejlődést
Amint kisimul és a lefedettség is beérik, akkor gyanúsan váltok én is. Főleg ha még ez mellé tényleg lesz egy kb. 10 EUR-ós havidíj.
betyarr: igazából ha jól sejtem semmi gondot nem csinálhatsz vele. Maximum egyáltalán nem fog még VoLTE-re se fellépni. Akkor pedig visszaállítod az indiaira.
-
togvau
senior tag
Rögtön 4 kártyával kezdtük. Bp 3. ker külső részén eléggé változó a térerő, de inkább rossz. Net csak pár kilobájtot forgalmaz, semmi értelmesre nem használható, hívásfelépítés lassú, és szokott szakasni a hívás, meg robothangozni. Ami a fura, hogy digi mobil-digi optikás vezetékes telefon hanghívás instabilabb, mint digi mobil(LTE)-digi mobil (2G) között.
-
Sziasztok.
Ma Oroszlányon is végre sikerült kártyákhoz jutni és a Galaxy A40-be 2-ik kártyának rakva azonnal tökéletesen működött. Semmit sem kellett beállítani. 2G, 4G, VoLTE, Wifi hívás, 4G-s net, minden megy. A sebesség nem túl acélos egyelőre, de erre számítottam. Előbb sikerült 3 Mbit/1 Mbitet mérnem. Persze egy vonás, max 2 van most itt. A telefon kiválóan kezeli a kártyákat, smsnél, hívásnál mobilnetnél egy koppintással eldönthetem, melyik kártyát akarom használni, a Telekomost vagy a Digist. Egyszerre fogadhatóak mindkét kártyával hívások, a Digisnél is működik mind a hívás, mind az elérhetőség.
Egy kérdésem lenne, ha esetleg valaki tudja.
Az ügyfélkapuba belépve az eszközöknél már látszik a 4 sim számokkal azonosítva, viszont a mobilszolgáltatásnál még az van, hogy nincs ilyen. Igazából azt szerettem volna megnézni, mennyibe került az eddigi telefonálásom, illetve a mobilnet hol tart. Tud valaki valami lehetőségről, ahol meg lehet ilyeneket nézni? Vagy majd a havi számlán látszik? Egyelőre? -
Bennyboy
őstag
Üdv!
Érdemes számhordozással kérni a sim-et vagy jobb 2.-nak megtartani netezni?
köszi -
kinder93
aktív tag
Ezt csak ideszúrom, hogy egy percig se keseredjen el egyetlen Digi Mobil ügyfél sem...
Sajnos én egyelőre kiestem az ügyfélkörből. -
Td48Vii
csendes tag
válasz
DarkByte #9664 üzenetére
Nézd csak, van itt még egy másik leírás is, ezzel is tehetsz egy próbát. Először az első módszerrel csináltam, csak nem remove-oltam az Overseas profilt, mert kicsit paráztam, de reboot után nem jelent meg az ikon, pedig előtte ott volt, és láthatóan visszaállt az Overseas-re. Aztán ismét megcsináltam csak az XDA alapján (közben progi bezár, stb extra lépés), úgy meg már jó maradt. Szerintem nincs különbség, csak kell a remove oda középre a folyamatba. Ha nem megy, akkor még az XDA-n is nézz körbe, hátha van a 6T-nek valami specialitása.
-
DarkByte
addikt
válasz
Td48Vii #9663 üzenetére
Rendkívül érdekes tényleg, hogy a 6T-vel ugyanezzel a módszerrel nem lép fel. De elvégre nem kötelező pont ugyanazoknak a konfig fájloknak lennie mindkét modellen. (Lehet hogy van valami tool amivel az 5-ről lehetne exportálni és a 6T-re importálni ezeket a konfig fájlokat?
)
Azt nem tudom, hogy mennyire jó ötlet bejelenteni nekik az ilyen nem támogatott telefonokkal kapcsolatos VoLTE problémákat?
Attól félek csak a káoszt növeli.
-
Td48Vii
csendes tag
Oneplus 5-ön végre megy a VoLTE/VoWifi gyári non-root OxygenOS Pie-on miután Linux alatt VirtualBoxból futtatott Win10-en átállítottam az ismert módszer alapján (jó kis kör volt
).
Hívás gyorsan felépül mindkét módszerrel, hang szuper, bejövő hívás is azonnal kicsöng (korábban csak SMS jött). Így már lehetne daily driver ez a SIM, net és hálózat mindenhol rendben volt, ahol eddig jártam, mértem, stb BP-n belül. A táblát kitöltöttem. -
DarkByte
addikt
Mobilnet egyébként eddig nekem is rendben van. Mindenre tudtam eddig megfelelően használni. Ma volt hogy egy pár percre megszűnt az internet, de biztosan állítanak is még dolgokat.
-
DevKiller
senior tag
Ma mióta megvan a DIGI simártya, sokat használtam és az alábbiakra jutottam:
Stabil(elképesző) Miskolc területén semmi problémám a mobilnettel. Míg a vodafone lassan csatlakozik(nagy ping) addig a diginél 18-28 ms MAX.
-Letöltési sebesség: 5-10mbps feltöltés 3-5 mbps között mozog. Hozzáteszem, nálunk falun a voda LTE 2mbps szed le.
-Voltam ma fent Lillafüreden, egész városban tartotta magát, 2 csík jelnél lejebb nem ment. De miest kiértünk Miskolcról, hirtelen elfogyott a térerő, igen várható. Szerintem nagyon jól haladnak egy stabil hálózat kifejlesztése felé. -
betyarr
veterán
sikeresen átvettem én is két sim karit nyíregyházán.
op 6t-be tettem az egyiket és kis mókolás után megy a volte rajta.pár hálózaton belüli hívást indítottam,meg engem is felhívtak hálón belül (mobil és vezetékes) és mind tökéletes volt.hálón kívülre még nem indítottam hívást.
sajnos a vowifi nem megy a op 6t-ben,akármit is csinálokigazából nem értem a dolgot,mert op 6 meg op 5 esetében is olvastam itthoni tapasztalatot,hogy megy a dolog
lakáson belül folyamatosan full térerőt mutat,a net is korrekt: 12/6-os le/feltöltés 18-as ping mellett.
holnap még megnézem a munkahelyemen is.ott vasbeton van dögivel,illetve lehet messzebb is van az antenna (bár ebben nem vagyok 100% biztos). -
DarkByte
addikt
válasz
nicknev #9650 üzenetére
Ugyanezzel küzdök én is, csak én Telenort hívva. 4G-n csatlakozik továbbra is a telefon amikor beszélsz? (vagyis van VoLTE?) Nekem csak akkor csinálja. Ha 2G módban hívok akkor jó (tiltott VoLTE, de akkor téged nem tudnak felhívni)
Izl: oh, ott is egy ilyen hiba. Akkor lehet mégsem a telefonom lesz a gond.
-
IzI
senior tag
Az mitől lehet,hogy ha indìtok hìvást,akkor a másik fél nem hal?Viszont ha hìvnak,akkor jó minden.
Slot2-ben van a kártya és xiaomi mia2. -
Male
nagyúr
Veszprém: 0 sorbanállás, az eladó nagyon képben volt, nagyjából 2 perc alatt végeztünk.
Térerő minimális a lakásban, néha 0, max 2 csík... net 3Mbit körül, VoLTE és VoWifi viszont szépen megy (Redmi 5 Plus). VoWifi esetén mondjuk ha leteszem a telefont, akkor mint valami robbanás-puskaropogás, olyan zajok jönnek a túloldalon amíg megszakad a kapcsolat(vezetékes számomat hívtam a próbához)
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest