-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
Redmi Note 4 (X)-en a mobilnetet sikerült valakinek életre keltenie a Digis kártyával?
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
válasz radio100jozs #8771 üzenetére
és (#8776) jannid:
Az 1.000,-Ft a net kártyára van! Nem a mobil szolgáltatásra.De, látom sokan írták már.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz #71835392 #7188 üzenetére
Nekem mindegy mit gondolsz rólam, meg az általam megosztott információkról!
Ne olvasd el a hsz-eimet és akkor nem leszel "félre tájékoztatva"!Én, még mindig jobban hiszek a szememnek, meg a megbízhatók szemének, mint a sok találgatásnak.
Ez van: agyaltok a 9,-Ft-os percdíjon, beírom a 4,-Ft-ot, amit egy szórólapon mutattak és még én vagyok a félrevezető és hazug!?!
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Igazából nem a 4,-Ft-os percdíj tartja el a cégeket!
Az előfizetés és mostmár a net-re beszedhető!És, lehet itt jön a marketing...
Jó, olcsó díjakat teszünk ki nagybetűvel. Aztán az apró betűs részen meg "kompenzálunk". (Roaming díj)[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Szórólapot lehet "találni" a Pontokon.
HB-i hívás: 0,-Ft (persze, ez most még nem mérvadó)
HK, mobil: 4,-Ft (Ez azért nyomos összeg!)A szórólapot nem tudtam más formában rögzíteni... Ahogy még eszembe jutnak a számok majd írok.
-
grafnet
veterán
válasz radio100jozs #7078 üzenetére
A június 1. a teljes mobil szolgáltatás indulásának valószínű (tervezett, jóváhagyott, elfogadott) időpontja.
Amikor már pénzért fogja adni.
Én, egyelőre a teszt üzem indulását várom.
Ekkor már illene árakat is "mondaniuk" - sztem.
Azért, ha a Telekom június 1-el lezárja az aktív csomagokat, akkor neki már előtte tudnia kell(ene) a konkurens árakat... (titkokat)Lugosi: ÉK Mo. Telefonszám: igen.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Ti már régebb óta itt vagytok, régebb óta követitek az eseményeket.
Nekem, ezek mind friss infók.Ilyen SIM-ek vannak azokban a Pontokban, ahová már megérkeztek. (Elvileg mindben kellene lennie...)
Én még bízok a mielőbb kezdésben!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
válasz Cickánykoma #7057 üzenetére
Akár kapkodás, akár diszgráfia...
Baromság akart lenni - sztem.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
Azért kapok PM-eket, hogy voltak bent fővárosi Pontban: van raktáron SIM, a személyzet is úgy tudja, hogy ma indul - de még nem lehet.
Egyébként mindenki azt kezd az infóval, amit akar. (Hogy magamat idézzem.)
Lehet piszkálni, élcelődni, nem hoz lázba.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
Én, legalább vettem a fáradtságot és besétáltam az egyik vidéki Digi Pontba...
Az Ő információjuk nem érdekel konkrétan! A kártyáért mentem.
(Mivel 99%-ban mobilról vagyok nem szoktam bajlódni a smile-kkal.)Szerk.:
(#6998) viktorhu: "Az Ő információjuk nem érdekel konkrétan! A kártyáért mentem."
Korábban már írtam, hogy nekem április 1 az infó. Mindenki itt, a fórumon pampog, hogy így-úgy-amúgy...
Te bementél ma a kártyáért?[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Ékes fővárosban valaki beballagott már valamelyik Pontba, hogy ott mit mondanak?
-
grafnet
veterán
válasz Astrolagoon #6981 üzenetére
Lányom lehetne...
Ahogy beszélgettünk egy-két mondatnál megváltozott a testbeszéde.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
válasz fornettisuti #6971 üzenetére
A Pontban ott vannak a SIMek...
-
grafnet
veterán
A Voda sem ugrott bele a G-k növelésébe... ő a 3G-t erőltette.
A Tré mostanra jutott el, hogy a nagy LTE láz mellett a 3G-t is kell fejleszteni, mert nem mindenhol jó a lefedettsége.Persze, szepek ezek a hangzatos fejlesztések: VoLTE, 5G.
Csak,amíg eszköz nincs, ami kihasználja...
(Persze van >400e HUF-ért.)Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
Szerintem nem fognak kapkodni a konkurensek az elején!
Mondván: nincs is még meg az infrastruktúra...Ha annyira parázna a Tré, akkor már adott volna nekem is normális ajánlatot, mint a korábbi években... Határidőn belül...
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz #08205312 #6918 üzenetére
A számításomat én is mindig megtaláltam a Trénél...
Hivatalosan nem írhatom le az árakat a titoktartási záradék miatt.
A lényeg, hogy nagyjából ezen az áron vagyunk mi is, de full korlátlan.
A net, amivel megszivattak: az előző szerződésnél még nem volt EU net, s lefogyott ment tovább a Messenger, böngésző.
Most, hogy EU net van: vége az adatátvitelnek. Csak, a szerződésben nem ez van. Erre szart@k rá, meg a békéltetőre.
Amiket kaptam a másik két Szolgáltatótól ajánlatok, mind rosszabbak ár/teljesítményben.
A Voda azon bukik, hogy nem tud 4 felé számlázni...
A kék meg: all inclusieve, de fizessek a hálón kívüli dolgokért... (hasonló, mint a tiéd)Nem tudom melyik korosztály vagy, de amikor még az ország csak kóstolgatta az SMS jelentését (1999) nekem már akkor korlátlan volt az SMS küldése.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Mindenki ezt várta a Voda-tól is annak idején. (Valamiért elmaradt...)
Most is ezt várja mindenki a Digitől.
Én szívesen váltanék: november óta nem tudott ajánlatot adni a "kedves" Tré a most lejáró flotta hűségre! Gusztustalan![ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz #08205312 #6848 üzenetére
Megosztottam az infót. Mindenki kezd vele, amit akar!
Már fentebb is írtam a szkeptikus kollégának: részemről lezártam.
Sőt, még fentebb azt is leírtam, hogy a Tré is csinált ilyen szintű információ visszatartást!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
Az indulás biztos.
Az április 1-et megbízható helyről kaptam.Tré is csinált annak idején ilyet: szombaton még mindent tagadtak fentről. Hétfő reggel meg ott volt az e-mail a mondandóval és ment a reklám a médiában!
-
grafnet
veterán
válasz fornettisuti #6815 üzenetére
A jelenlegi tudásunk mellett nem hiszem, hogy sokkal több időt fordítanak most rá!
Ha nem lesz értékesítés (forintért), akkor annyi információ bőven elég, amit egy e-mailben le lehet írni.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
Még csak ennyit tudtam meg.
A pont-okra is lassan csak eljut az infó...
Nekem egy szerződésem sincsen.[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Friss, ropogós infó:
Április 1-től indul a digimobil.
Szerződés: csak, ha legalább két vezetékes előfizu van, pl tv+net.
Egyelőre nem lesz havidíj mivel még nem teljes a lefedettség.Publikus már, de még semmi egyéb részlet nem tiszta.
-
grafnet
veterán
válasz radio100jozs #6734 üzenetére
Mondjuk az a 26 település nem nagy népsűrűségéről ismert!
-
grafnet
veterán
Az új Digi díjcsomagot látni.
Annak az árát és a tudását.
Amivel végre letörik a mostani Szolgáltatók brutális árait.
(Ha csak az első kettő megvalósul, már annak is örülök. )Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
válasz astorre19 #6680 üzenetére
Én már elértem a minimumomat ezen a helyen!
Muszáj lesz másikat keresni, ha nem történik valami komolyabb tőke injekció...Egyébként ha a példámnál maradunk: ha adnák 5e-ért, nem szövegelnék - hidd el!
Saját példa: 1.9 dCi, 2004-es Renault kuplung szett: 440e - ha utcáról bemész -, kicsit többször mész be... máris 185e! Biztosan hiányozni fog az a >200e a tulajnak! Sajnálom is érte!
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz #20749568 #6623 üzenetére
Különadó: ha annyira fájna csak tennének valamit...
Ja, nem fáj, mert a parasztokkal megfizettetik!
Közbeszerzési díjcsomag: 1.600 Ft! Allin beszéd! Minden más fizetős...
Van még benne 4 vagy 5 GB net (nem tudom, mert sosem fogy el)!Szóval: a 10 EUR és az 5700 Ft között csak lehetne valami jobb árat, teljesítményt összehozni.
Mondjuk a kék allin-ja elég vicces!
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz DonMaster #6620 üzenetére
'97-ben diplomáztam... nem tegnap volt!
Egy 96 kbps-es vonalunk volt közvetlenül Pestre bekötve.
24 db számítógép volt rákötve, 1 db 0-24-es könyvtári gép is, 3 db szerver.
Tudtunk rajta dolgozni...
Tavaly lecseréltem itthon az ADSL-t, mert a 0,5 Mbps kritikán aluli a 21. században!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
válasz #20749568 #6618 üzenetére
Kapitalizmus: lehet már >10 éve van ilyen all inclusieve csomag tőlünk nyugatabbra 20 EUR alatt!
A vad kapitalista világban!Hm. Lehet mégsem a kapitalizmus az oka! Hanem a nézzük hülyének a parasztot...
Ez van: ebben az országban bármit meg lehet tenni.Én, ezért várom az új piaci szereplőt!
Törje csak le az árakat![ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Lefedettség: MJV peremén lakok. Két torony között...
Van, amikor 150 Mbps van, van amikor még 2G-n beszélni sem tudunk.
Ja: a "legnagyobb" szolgáltató... 12. éve lakom ott, elég soxor egyeztettem mindenféle emberekkel, de nem sikerült megoldani!Díjcsomag: szintén...
Tesóm a panelban lakik, 3 szolgáltató (mostmár 4) küzd: 500/20 (vagy mégtöbb) 3e és 4e között!!! TV-vel, madzagos telefonnal! Ugyanez nálunk (gyakorlatilag csak a T van jelen) >7e!!!
Melyik van bekerülési ktg alatt?
(Kábel, szerelés díja: nem sokat dob, mert nálunk sok kábel, kevés eszköz kell. A gettóban fordítva, sok eszköz, kevés kábel.)Flottás/publikus előfizu: ugyanez. Ha megéri szerződni valakivel <10 EUR-ért, akkor ezt miért nem lehet a "nép" számára is elérhetővé tenni?
De, ugyanez a kocsi alkatrész kereskedés is! Miért kell valamit 100-ért adni, ha egy kis ismerettség és "némi" vásárlás után már 40-60-ért is meg tudod venni?!
Én utálom ezt a fajta hozzáállást!!!
-
grafnet
veterán
Akkor Te jó helyen laksz.
Nálunk (Békés megyében) egyik saját (Digis, nem Inviteles) boltban sincsen semmilyen lehetőség készülék kihelyezésre!
Az Invitel, meg abszolút más formavilágú...Szolgáltatás: engem nem feltétlenül a szolgáltatás érdekel (egyébként igen, érdekel!). Engem az árak érdekelnek!!!
Amit a megjelent cikk ír: 10 EUR, all inclusieve (beszéd, sms, mms), baromi sok nettel.
Erre vagyok nagyon kíváncsi!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
Amikor kérdeztem a mostani dolgozókat (Invitel és Digi) azt az infót kaptam, hogy az indulásnak (adás-vételnek) van egy feltétele, amit teljesíteni kell, mert a GVH ezt figyeli! Ez a március 31-ei határidő.
Ha, ezt az opciót teljesítik, akkor nem lesz Hivatali akadálya a színre lépésnek.
A másik: a boltokat felmérték a helyszínen, hogyan lehet kialakítani a mobil "sarkot". Nem tudják mikor, de hamarosan csinálják az átalakítást. Ezt kell figyelni, hogy mikor kezdik el csinálni, mert ha átépülnek a boltok, akkor már tényleg hamarosan itt az indulási dátum.Viszont: most kellene flotta szerződést hosszabbítanom a T-vel, de 8 hét alatt nem sikerült egy ajánlatot sem tenniük! Amit én tettem (kértem) ajánlatot 1 hét alatt nem tudták még elbírálni... Nem sietnek! Vagy ennyire h#lyék...
Az biztos, ha nem fogadják el az ajánlatomat, akkor nem írok alá újabb 2 évet, megvárom azt a 2 hónapot!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
válasz Kronos3000 #6591 üzenetére
Elvileg március végén kiderül, hogy mikor lesz az indulás.
-
grafnet
veterán
válasz Kronos3000 #6589 üzenetére
A Xiaomi telefonok a B20-as, 800 MHz-es sávot nem szokták tudni.
Ezt mostanában (értsd: újabb típusok) nem felejtik ki - főleg a globál piacos verzióknál. Ilyen probléma nem hiszem, hogy lenne a Digivel.[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz Kronos3000 #6584 üzenetére
Ezt a kérdést sztem akkor lehet biztosan megválaszolni, ha már lesz szolgáltatás.
Egyébként igen.[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Érdekes Leo81 képe!
Nekem is ott van 4. szolgáltatóként a Digi![ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Sziasztok!
Olvasgattam néhány oldalnyi hsz-t...
Akkor a valódi mobil szolgáltatásról még Ti sem tudtok többet, pontosabbat: hamarosan indul.?
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest