- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Mobil flották
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Agyrák666
aktív tag
Nem egyszerubb kivarni a marcius kozepet, es utana eldonteni?
-
-
p.riky22
csendes tag
válasz
4Grider #46203 üzenetére
Végre valaki aki tudja mit beszél. 😃 köszi.
Sajnos egy-egy ügyintéző azt se tudja hol él és akkora hülyeségeket mond, hogy még ő sem hiszi el. És igy van nagyon sokszor félre tájékoztat.
Pl engem visszahivtak, mert vannak pontos(abb) információk miszerint minden csomagra 5/5mbps sebességkorlát kerül.
Aztán most figyelj: a MobilMax csomag 30GB-ból szerinte 0MB roamingolható. Mivan? 😵 Mondtam hogy múlt héten még arról tájékoztattak hogy mind a 30GB felhasználható roamingban is. Válasz: Hát ezt neki itt nem írja....
Na ekkor lett elegem és mondtam hogy majd térjünk vissza erre később mikor tényleg pontosan tudnak tájékoztatni és bontottam a vonalat. Felidegesitett nagyon. Szóval vigyázni kell hogy kinek mit hiszünk el.Viszont én is többször is megkérdeztem és ezidáig mindig azt a választ kaptam, hogy a Digivel hasonló csomagok azaz a MobilPlusz MobilMax MobilJunior és NetAktiv50 árai egy-az-egyben ugyanazok lesznek a vodánál is és NEM lesz rajtuk inflációs emelés,mert ez már emelt ár. Ezt a DIGI is leírta a tájékoztatoban hogy sem a diginél sem a vodánál létrehozott új digimobilt helyettesítő csomagokra nem vonatkozik a inflációs emelés! Viszont a Vodánál minden flotta illetve lakossági Go, Red és Tutti tarifa inflációs emelést kap. Akit ettől eltérő információt mond az félretájékoztat!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
energiezolee #46250 üzenetére
Mégegy kérdésem lenne:
A régi androidos telefonomon (redmi note4) groundwire-ben megvan a diginomadik usernevem (anno egy alfanumerikus "randomgenerált" név) és a fiók
a beírt jelszóval műxik - zöld és kicsönget másik telefont, de asteriskes a jelszó!Hol lehet vajon gyorsabban feltárni vagy alaphelyzetbe állítást kezdeményezni?
Hogy az újabb telefonomon is beállítsam?
( Kerülném hogy az Árkád Digipontjába kelljen bemennem?) -
ACE-
addikt
Hát akkor neked pont bőven elég lenne egy Telekom maraton csomag, 4000 Ft 5 Giga net, és az neked elég lenne 8-9 hónapra, így a net 450-500 Ft lenne, de Vodafone Tuti+-ban 1 GB adat 3 hónapon keresztül 760Ft/hó lenne... 12x30 napra már csak 474Ft/hó, persze ezeket a díjakat 3 hónapra, 12 hónapra előre kell kicsengetni.
-
kemp3
csendes újonc
válasz
nagyfejü #46259 üzenetére
Emelkedő díjak miatt. Bár 3000 Ft/hó sem vág földhöz, de visszanéztem több évre visszamenőleg az adathasználatomat, és úgy hogy egyáltalán nem spóroltam is kb 500 MB/hó az átlagom (nyáron kicsit több). Persze nem nézek út közben HD videókat, nem tiktokozok, stb. 500 MB/hónapra viszont már kicsit soknak érzem a 3000 Ft-ot.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Laikus kérdés!
Miért menekül mindenki a vodához?
A mostani felállásban megszünik a digimobil?
Nekem csak az adat miatt van! Nem igen beszlek!
Mi van ha maradok?
üdv -
Lackooo84
nagyúr
válasz
domper2015 #46257 üzenetére
Pedig most volna igazán haszna a tornyok nélkül. Csak ezek a neres balfékek semmihez nem értenek, kontárok mobil és otthoni szolgáltatások terén is.
-
domper2015
senior tag
válasz
energiezolee #46256 üzenetére
Ez így van, sikeresen be lett szántva a Vowifi
-
energiezolee
aktív tag
válasz
domper2015 #46253 üzenetére
A vowifi tudtommal miután áttették a voda hálózatára a digi mobilt azóta nem működik. Vagy azóta mióta megvette a 4ig a digit? Már nem emlékszem pontosan...
ÁrPi2: szívesen!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Köszönöm a diginomadik sip konfigjához a linket!
-
Merlini
tag
válasz
energiezolee #46248 üzenetére
Nálunk idősebb családtag használja a vezetékest, így nem opció a nomadikus.
Fórumtagoknak azonban jól jöhet, pl. Tuti 100+ SIM hozzá 3 x 5 GB adat 4 990 Ft/3 hó + nomadikus-on vezetékest 4 Ft, mobilt 6 Ft percdíjjal hívni. Ha nomadikus-sal valamiért nem menne a hívás, akkor Tuti 100+ -al 19 Ft / perc a belföldi hívás. -
domper2015
senior tag
válasz
energiezolee #46245 üzenetére
[kép] Ingyen volt VoWifin keresztül.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Az a panasz (#26246), hogy digi "vezetékes"-ről eddig a digis mobilra ment a 80 éves mamóka hívásindítása - zéró percdíjjal, és mostantól amennyiben az a hivott Digimobil-os családtag Vodássá változik, akkor ugyanaz a fiatal családtag már NEM zéró percdíjjal lesz felhívható mamóka készülékéről!
-
energiezolee
aktív tag
válasz
zombei #46249 üzenetére
Nem lehetetlen dolog, mert ha már be van állítva, akkor csak ugyanúgy el kell indítani, mint a gyári telefon alkalmazást és úgy is kell használni. Bár gondolom nem okos mobilja van, hanem nyomogombos, amin viszont nem működik...
ÁrPi2 #46247
Hogy a viharba ne tudnálak: link
-
zombei
aktív tag
válasz
energiezolee #46248 üzenetére
Az oké, de a 80 éves mamókának magyarázd el hogyan használja.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
Merlini #46246 üzenetére
Igen ez így van! De mint írtam a nomadikussal is ingyen hívod a mobilosokat (digimobilt)! Csak kérni kell ügyfélszolgálattol, ha nem használod az otthoni vonalast, és úgy "hordozható" lesz a vonalas szolgáltatás és nem is lesz helyhez kötve... Egy pindurka kis sip applikáció kell hozzá... Na meg internet. Így akár Kínából is ingyen hivod Magyarországot, ha van bármilyen internet (mobil, vagy wifi), de még notebookra is fel lehet telepíteni appot és arról is működik. Viszont ennek feltétele, hogy otthon is digi legyen a szolgáltató...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Szia, egy kicsit off, de itt kérdezném ha szóba került:
Van digi nomadikusom de ritkán használt és most
Nem találom hogyan kell konfiguralni androidos VoIP (SIP) app-ban. Ha neked mobilon esetleg fut Digi nomadikus számod, vagy kéznél van a vezetékes készülék konfigja, Ki tudnál segíteni Hogyan kell? -
Merlini
tag
válasz
Öcsém átküldte a számlát és látom belefértek a 200 perces havi keretbe ezért volt 0 Ft. Akkor ez nem változik ezek után sem.
Azonban a Digi vezetékes ingyen hívja Digi mobilost.
A Vodára áthozott számokat viszont már 6 Ft / perces díjon tudja hívni. -
energiezolee
aktív tag
válasz
Merlini #46244 üzenetére
Soha nem hívtad eddig ingyen a vezetékest! Miből gondolod, hogy márciustól ez így lesz? Olvastad valahol? Nekem nomadikus van és azzal például ingyen hivod az összes digi, Invitel vonalast és a digi mobilosokat is...
Javasolt neki, hogy ne is kapcsolja ki és akkor nem kell bekapcsolnia... -
Merlini
tag
Aki marad a Digi mobilnál, az március 1-től is 0 Ft-ért tudja hívni a Digi vezetékest?
Idősebb családtag sokszor nem kapcsolja be a mobilját ... -
-
válasz
Dreimus #46241 üzenetére
Akár igazad is lehetne, de ebben az országban ezzel a két céggel simán előfordulhat, hogy összejátszanak és meg is teszik. Ha meg mégsem és átvernek, sincs senki aki retorziót alkalmazna. Már az összejátszás is úgy szabálytalan és törvénytelen egy normális országban, mint a huzat, de hogy kartellezve átvernek, az nagyon durva lenne. De ez sem elképzelhetetlen. Agyhalott dolgok történnek egy jó ideje, ahol a felhasználó, ügyfél, állampolgár csak egy szükséges tényező választásokkor, közte meg úgy nyúlnak le, ahogy nem szégyelnek.
-
Dreimus
senior tag
válasz
snooze #46226 üzenetére
Bár off a téma, de a Digi és Vodafone egy cég? Azért kérdezem, mert a Digi leírta és a Vodafone-nak miért is kéne betartani, amit egy másik cég ígért valamikor? Az, hogy a tulaj egy (4iG), attól még rendszer szinten két külön cégről beszélhetünk (két külön adószám, és még jogutódlás sincs, tehát a fogyvéd és békéltető is széttenné a kezét egy ilyen esetben, max polgári peres úton tudnál probálkozni), ami közül a Digi kivezetés alatt áll.
Márciusban kiderül mit sikerül alkotniuk -
ÁrPi2
senior tag
válasz
kovacszolt #46188 üzenetére
Wrong communication....
Én adott esetben március 1-et KÖVETŐ napokban fogom a DigimobilPlus meg a másik csomagomat a Vodánál ( telefonon vagy személyesen) átváltatni
a digiseknek szóló 4 darab csomagajánlatok valamelyikére.
Az ár nem 2990 plusz iksz (nagyobb nullánál) százalék lesz, hanem 2990. T.i. azért, mert a 2990 az március 1. dátumtól érvénybelépő ár.
-
so_ha
senior tag
válasz
István89 #46237 üzenetére
"... majd jövőre érinteni fog már téged is."
"Csak" annyi különbséggel, hogy 2024-re már csak 4,3% az inflációs konszenzus. -
chatran
őstag
Sziasztok!
Két digis szám van a nevemen. Ezeket szeretném áthordozni a Vodához tuti100+-ba.
Mi ennek a menete? Elég csak a Vodánál intézni? A márciusi digis számlát még klifizessem? Telefonon is intézhető vagy csak személyesen?
köszi!
-
-
snooze
veterán
link itt az átirt csomagneves ajánlatok..ennek semmi köze a február 16-tól elérhetökhöz..
-
válasz
kovacszolt #46224 üzenetére
Te most komolyan, minden oké? Mit nem értesz?
Hívd fel a voda üfsz-t és kérdezd meg, ha kételkedsz.
Bevezetik a 4 ÚJ vodás díjcsomagot azon az áron, amire a digi emeli. Ezek megegyeznek majd árban és szolgáltatásban a digis csomagokkal. Csak nem lesz szükség roamingra. Ezek csak a meglévő digis mobilos ügyfeleknek lesz elérhető. Nem digisek nem vehetik majd igénybe. Ellenben az átvágós emeléses flottákkal, azokra bárki szerződhez.
Mi olyan nehéz ebben? -
snooze
veterán
válasz
kovacszolt #46224 üzenetére
arrol nem tehetek,hogy téged beszivattak ezzel a flottással,de csak olyanokat tudnak,akik nem jártak utána a dolgoknak..👏👏részemröl off..link
-
válasz
kovacszolt #46211 üzenetére
Akik a régóta létező, megtévesztés céljából átnevezett flottákba léptek át, azoknak 22,1%-os emelés lesz 1-jétől. Akik kimondottan a digiseknek létrehozott új csomagokba lépnek át, amik szó szerint meg fognak egyezni árban és szolgáltatásban a jelenlegi digis csomagokkal, azoknak nem lesz áremelés. Ezért várunk mi is márciusig, hogy ez tisztázódjon.
Fúú gyerekek, komolyan összekevertek itt egyeseket. -
snooze
veterán
válasz
kovacszolt #46219 üzenetére
szóval..figyelj,utoljára leirom..
diginél MOST egy max csomag 1830ft..
ezt emeli március 1-jével 2990ft-ra!mivel a digi már megemelte,és ugy adja át,már többet nem emelhet a voda..stimm? -
4Grider
nagyúr
válasz
kovacszolt #46219 üzenetére
Emailben kaptuk meg a tájékoztatást a Digitől a számlalevél mellé. Olvasd el.
-
4Grider
nagyúr
válasz
kovacszolt #46217 üzenetére
Nem érinti a 4 db digis díjcsomagot, amit eredetileg március elsejétől vezettek volna be a vodánál.
-
4Grider
nagyúr
válasz
kovacszolt #46211 üzenetére
Az alapján írom, hogy a kezdet kezdetétől az volt a kommunikáció, hogy a március elsejétől (majd február 16-tól) bevezetett Digi utódcsomagok azonos áron lesznek kaphatóak a vodánál, ha valaki át akar szerződni. Ebben megerősít az általad belinkelt értesítő is (hiszen egyetlen új digis csomag sincs rajta).
-
kovacszolt
csendes tag
válasz
4Grider #46203 üzenetére
Tájékoztatjuk, hogy a Vodafone Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételeinek 5.6 pontjában foglalt díjkorrekciós mechanizmus alapján az Ön díjcsomagjához tartozó havi előfizetési díj 2024. március 1. napjától automatikusan kiigazításra kerül. A részletes, csomagonkénti változásokat itt tekintheti meg.
Ezt írja ha belépek a webes fiókomba, felhívtam mégegyszer a Vodafone ügyfélszolgálatát megint azt mondták hogy fog emelkedni. MobilePlus csomagba léptem át a DIGIMobil Pluszból. Nem vág földhöz az áremelkedés de nem tudom mi az alapján írod azt hogy nem lesz emelés, neked ki mondta az infódat, mert hogy a Vodafone nem az biztos.
-
zelikocc
senior tag
válasz
Lackooo84 #46208 üzenetére
+1
kicsit elegem van már a minősíthetetlen vodafone hálózatából.És ha már itt tartunk, a vodafone-ra váltással romlani fog a hangminőség Telekom és Yettel irányba is. Most a Digivel a VoLTE AMR-WB 23.850k kodeket használ, viszont a csodafon csak AMR-WB 12.650k kodeket használ hálózaton kívül.
Telekom és Yettel hálón belül is és hálón kívül is EVS-WB 24.400k kodeket használ.
Szóval roaming ide vagy oda, a Diginek még mindig jobb minőségű kodeke van hálón kívül, mint a vodának.
-
Lackooo84
nagyúr
Én egyelőre maradok ahol vagyok, a telóm tudja a volte roamingot, jobb úgysem lesz a térerő a voda simmel sem, ha majd nagyon süllyed a hajó átviszem a számom egy jó kis yetis flottába....
-
Noukoum
veterán
válasz
4Grider #46194 üzenetére
Pontosan.
Azért kérdezem, mert nekem fontosabb volna a korlátlan beszéd mint a sok internet.
Tudom hogy az itteni digisek jelentős része elsősorban az olcsó internet miatt, másodlagos simként használta. De nekem ez az elsődleges, a 2 gb net elég, ellenben a 200 perc vs korlátlan inkább az utóbbit választottam. Belekalkuláltam az áremelést is.
-
4Grider
nagyúr
válasz
kovacszolt #46188 üzenetére
Félretájékoztattak. A Mobileplus ára 2990 Ft lesz március elseje után.
-
snooze
veterán
válasz
kovacszolt #46200 üzenetére
csak te a vodafone-nál nem a mobilplusz-ra fizettél elö,hanem a voda flotta elöfizetésre!és ez nem ugyanaz!
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Tippmix
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elfelejtettem a film címét
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest