- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
zelikocc
senior tag
-
dzf007
aktív tag
A mobilszámla nekem is megjött 468 Ft-al több a külföldi roaming keret túllépése miatt. Többre számítottam,de ennyit sikerült kiszámolniuk..
-
mzso
veterán
válasz
stingy2 #44080 üzenetére
Én meg nem méricskélek mert korábban is meg most is felmegy 100 megabájt per másodperc fölé ha olyan helyről töltök le.
Én a Telekomban nem bízok. Már eleve menekülni kellett tőlük mert sajnáltak három garast összegurítani, hogy fejlesszék a kapacítást ADSL esetén és amikor mindenkinek a "nagy" növelések voltak visszavették 2Mbit-ről 1-re. -
zelikocc
senior tag
Valaki más is írta már, hogy akinek van mobilja még nem kapott számlát.
Ez valószínűleg az ÁSZF módosítást jelzi előre pár napon belül. -
válasz
Kronos3000 #44100 üzenetére
Nincsenek törvények, ami meg van, úgy értelmezik, ahogy akarják, következménye nincs.
Off vége!
Már az, hogy 72 órájuk van valamit javítani, már az is vicc, 3 napig nincs szolgáltatás, de azért fizessünk? Nevetséges. De még ezt sem tartják be. Nincs következmény, nincs ellenőrző hatóság, illetve ez nem igaz, van, de szelektálnak. Ha ner cég, nincs itt semmi látnivaló, ha nem ner cég, rászállnak, ha pedig a ner meg akarja szerezni, a hatóság megoldja, ellehetetleníti.
Amit a román digivel csináltak... Azóta meg látjuk mi megy. Jobb nem lett semelyik szolgáltatás. Talán a net tartja a szintet. -
zelikocc
senior tag
válasz
CirrMee #44098 üzenetére
Amikor bejelentettem, azt mondták 72 órán belül el kell hárítani. Na hát ez már több héttel ezelőtt volt és azóta sem megy. Valamelyik nap vissza csörgök majd, hogy akkor hogy is van ez?
Elvileg törvényi kötelezettségük van a hiba javítására.Több bejelentés = több nyoma van a hibának, nagyobb a súlya.
De amúgy ja, lehet hogy felsőbb utasításra már nem foglalkoznak a hibával, mert úgyis mindegy már. Bár azért attól ez még nem törvényes.
-
skyli
senior tag
Sziasztok! A Hívásértesítő sms egyáltalán nem működik már legalább egy hónapja vagy inkább több. Ez nem is fog működni? Ha fontos nekem akkor már most váltanom kéne szolgáltatót?
-
Mate
nagyúr
válasz
mucsgyver70 #44090 üzenetére
Ha egyáltalán már januártól lesz bármi változás.
-
somnia
senior tag
válasz
dredjudge84 #44089 üzenetére
-
kbyte1024
veterán
válasz
dredjudge84 #44084 üzenetére
Édes tököm.... Olvasd el megegyszer mit kérdeztem te..... Nem az árak érdekelnek hanem hogy mi lesz mert van 2honap és semmit nem kommunikálnak.
Zelikocc érdekes módon tudott értelmesen válaszolni.
EDES TÖKÖM.... -
dredjudge84
őstag
válasz
mucsgyver70 #44085 üzenetére
Ezt miért nekem magyarázod? Nem én kérdeztem!!!
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
dredjudge84 #44084 üzenetére
Milyen tizet? Rögzített hozzászólás! Egyébként miért nem lehet felfogni, hogy megszűnik? Az egy dolog, hogy a voda elő fog jönni valami ajánlatral, attól még új szerződést kell kötni valahol az év végéig.
-
dredjudge84
őstag
Édes tököm, tízet se kell görgetni vissza és lehet látni.
-
kbyte1024
veterán
Uraim arról lehet tudni valami hogy december 31-tol mi lesz a digi mobil elofizetesekkel? Mert hívtam a vodat, de az ugyfelszolga se tud még semmit. Se azt hogy atrakjak valamilyen másik csomagba, vagy megszunikvagy bármi?
-
szaszyka
senior tag
válasz
Zoli_2010 #44075 üzenetére
Nálam év elején kezdte. Évek óta 900-990mbps-ot mértem kábelen, wifin 6-700-at, de év eleje óta fix 300 a speedtest, akármelyik eszközön, és a saját routetemen semmi nem lett átkonfigolva. Hát ez az, hogy 300 az "átlag/ garantált", tehát mit reklamálunk, és valahol jogosan is hajtanának el, de ugye gigabites csomag van előfizetve, nem 300-as, ráadásul egyre drágábban. Marad az, hogy vége a hűsegnek, és lépek telekomhoz.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Kérjél egy NMHH mérőboxot, és arra hivatkozva már nagyobb esélyed lesz bármit elérni.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Első körben beszéljétek meg egymással, hogy hogyan mértek (ugye nem böngészőből, hanem parancssorból speedtest appal), milyen olyan biztonsági szoftvert használtok, ami befolyásolja a mérést, saját router tud-e sokkal többet natolni, stb. A legtöbb probléma ui. nem szolgáltatói oldalon keletkezik.
-
Zoli_2010
tag
válasz
szaszyka #44058 üzenetére
Nálam is ez van, lehet már egy éve... a letöltés max. 330Mb/s, -- éjjel/nappal/hajnalban stb. mindig. -- a feltöltés is 300 körüli, de az úgy rendben is van. Jelentsük be hibára?? (Érd-parkváros) De a garantált persze megvan, és ezzel el is hajthatnak. És úgyis kb. csak a speedtest használná ki a gigabitet...
8-10 mp-ig.
-
-
goop
őstag
válasz
this is life #44072 üzenetére
A legjobbat kérdezte, ha nem beszél sokat, és a net is csak addig kell amíg a bt épp leszakad valamiért, akkor a tuti csomagoknál nincs jobb jelenleg. Nekem is az van, erre a célra tökéletes.
-
Okosóra tarifacsomag van 1GB net 100Mb/sec, beszéd 40ft/perc ,990-1134 ft.Tarifák okos eszközökhöz yettel
-
ACE-
addikt
válasz
this is life #44070 üzenetére
Na és órába mi a legjobb eSim-es ajánlat? A Voda Tuti100+ lehet a legjobb?
-
-
Reverting
őstag
Gyertek ide... ez a lejobb eddig amit talaltam...
Aktív
Ez a legkedvezőbb díjú opció abban az esetben, ha a korlátlan beszéd lehetősége nem számít. Másodperc alapú elszámolással értékes perceket takaríthat meg.
Havidíj (bruttó):2884 Ft.
Belföldi internet keret:4GB
Korlátlan Flottan belüli hívás díja:ingyenes
Hívás minden hálózat irányába:275 perc
Extra percdíj:5 FtFelhasználható SMS-ek száma:30 dbA net valaszthato 7GB 13GB stb...
[link] kedvezoflotta.hu
-
gabor9991
őstag
válasz
Dr Bubo #44064 üzenetére
Én is erre a vezetékes digitális jólét alapcsomagra fizettem elő, nem volt egyszerű mert a telekomos ügyintéző simán azt hazudta a chaten hogy ez nem is létezik, utána már csak azt hazudta hogy épp kivezetik, legvégül pedig nem erre hanem egy ugyanilyen tartalmú de más nevű csomagra kötött szerződést
De sikerült kibogozni így most 5700 helyett ugyanazért 3300-at fizetek havonta -
CirrMee
addikt
válasz
zichie #44066 üzenetére
...és ha felmész a https://digitalisjoletprogram.hu/hu/tartalom/dja-digitalis-jolet-alapcsomag oldalra, akkor ezt találod:
2022. januárjától az Alapcsomagban foglalt otthoni szolgáltatás maximális letöltési sebessége legalább30 Mbit/s-ra emelkedik, míg a minimális (garantált) letöltési sebességet 7,5 Mbit/s-ban állapították meg. Megszűnik az a felhasználókat érintő feltétel, mely szerint az Alapcsomagra csak azok fizethettek elő, akiknek az azt megelőző egy évben nem volt internet-előfizetésük, így a kedvezményes internet elérés mindenki számára elérhetővé válik. Ugyancsak megszűnik az igénybevétel időtartamára vonatkozó korlátozás, 2022. elejétől már egy éven túl is hatályos marad az előfizetői szerződés.
-
zichie
senior tag
válasz
Dr Bubo #44064 üzenetére
Utána néztem, sajnos van van:
"...azok a természetes személyek, akik – részben az internetezés számukra túl magas ára miatt – eddig nem rendelkezhettek internet-hozzáférés szolgáltatással, meghatározott ideig igénybe vehetik a Digitális Jólét Alapcsomagot."Ez rám nem vonatkozik, mert két szolgátatónál van mobilnet és egynél vezetékes net hozzáférésem.
Emiatt ha nem lesz jó ajánlat Vodától, akkor marad valami flottás megoldás, vagy visszatérek a digimobil korszak előtt használt feltöltőkártyás mobilnethez voip szolgáltatóval (pl. Cheapbuzzer vagy Stuntcalls). -
zichie
senior tag
Találtam egy alternatívát a januártól megszűnő digimobil plusz csomagra: Digitális Jólét Mobilcsomag (Telekom)
Ez nekem jobb, mint a KÜF (Yettel), mert ott 4GB net 2884 Ft, itt 2600 Ft. Persze a KÜF-nél 275 perc van, de én az 50 percbe is simán beleférek, jelenlegi Digis csomagban lévő 120 percből is kb. 30-40 percet használok el átlagban havonta.
Ami kérdéses, hogy számhordozással át tudom-e vinni a számom? Ez fontos lenne.
-
UHHH
őstag
Kis javaslat: Amikor lesz a januári árakról infó, akkor rögzített hozzászólásba is bekerülhetne egy darabig!
-
szaszyka
senior tag
válasz
dredjudge84 #44051 üzenetére
Amióta 4ig, nekem a gigabites digi beállt fix 300mbps-ra...
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
dredjudge84 #44054 üzenetére
Azért nehogy már visszamenjünk ADSL-ig.
-
válasz
dredjudge84 #44051 üzenetére
ha a telekomhoz hozzácsapsz egy legkisebb vezetékes telefont, már olcsóbb lesz, mint a digi.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest